NOKIA C5-03

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

NOKIA C5-03

Мнение от nazo1976 » 14 Дек 2011, 18:27

Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз :mhihi:

Аватар

Re: NOKIA C5-03

Мнение от Хаос » 14 Дек 2011, 18:33

или й го купуваш или не й го купуваш, какъв съвет искаш?...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е36
Мечтае да кара: E38 Alpina B12

Мнение от bmw318is4 » 14 Дек 2011, 18:34

Щом е за жена , и щом си го е харесала , купувай и го смело :yes:

Иначе за тези пари може би може да се вземе нещо друго , с операционна система но щом е за жена няма смисъл да дискутираме :D
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Дек 2011, 18:35

nazo1976 написа:Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз :mhihi:

Съвети- няма полза... ти сега Дядо Мраз ли ще го играеш или консултант в магазин да предлагаш по-хубав модел- радвай се, че поръчката не е СГС2 и купувай дървото дето иска :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 14 Дек 2011, 20:07

ms написа:
nazo1976 написа:Хора дайте съвет за този телефон,че жената вече си го е поръчала на Дядо Mраз :mhihi:

Съвети- няма полза... ти сега Дядо Мраз ли ще го играеш или консултант в магазин да предлагаш по-хубав модел- радвай се, че поръчката не е СГС2 и купувай дървото дето иска :mhihi:

искам съвет от вас дали е сполучлив модела и дали си заслужава парите (280лв) или има за тези пари нещо по добро тва е идеята :bchug:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Дек 2011, 22:19

nazo1976 написа:искам съвет от вас дали е сполучлив модела и дали си заслужава парите (280лв) или има за тези пари нещо по добро тва е идеята :bchug:

За тея пари трудно ще намериш нещо по-добро от тая Нокия... За парите си все пак си има всичко нужно- свястна камера (за снимки през деня- няма светкавица), Wi-Fi, ГПС, батерията е стабилна и т.н.... проблем е само Симбиан-а- тая ОС просто си умира... но пак е по-добре от телефон без ОС- поне може да се качват какви ли не програми и глупости...

За да помогнем с нещо казваш бюджет, основните параметри които са важни, за какво го ползва тоя телефон- само за разговори, обича ли да снима (снимките с почти всеки тел. ги бива, но видеото е друг въпрос), ще рови ли в нета (фейсбук, скайп, сайтове да рови) и т.н... Колкото повече инфо има толкова по-добър съвет ще получиш...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4,4 е39
Мечтае да кара: M5 E39

Мнение от joreto007 » 14 Дек 2011, 22:49

Не недей аз го имах и с радост се разделих с него постояно се отключва сам влиза си кадето иска забива не съм доволен
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 14 Дек 2011, 23:23

Имам го телефона, супер си е, всичко си има обаче се уверих, че Symbiana си е бавничък :d

да прав си,освен това софтуера му е бъгав,моя вече три пъти беше на ремонт
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 15 Дек 2011, 0:40

Може да проверите и погледнете и Samsung Gio страхотен модел и е на цената на Нокиата. :yes: :yes: :yes:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vasilmm » 15 Дек 2011, 0:59

Мойта е с такъв,не го препоръчвам...Дисплея е много нечувствителен,трябва да се натиска по силно,телефонната книна е много дразнеща,всеки път в който си влязъл да прегледаш някое име трабва да илизаш,защото ако не излезеш следващия път в който искаш да търсиш имена той си седи на него :banghead: Също така функциите са му набутани в много подменюта,което е пак много дразнещо.Така и не съм имал нерви да го разгледам на цяло,но общо взето нищо особено :no:
http://vbox7.com/tag:%D1%80%D0%B5%D0%BD ... 82?&page=1
ако ще е кола да е немска,а не любов френска :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i
Мечтае да кара: M-POWER
Детайли за колата: бяга яко

Мнение от iani qnkov » 15 Дек 2011, 11:40

Моя съвет е сои ериксон х8 вярно камерата не му е нищо особено,но е андроит, бачка много бързо с всички приложения и не е бъгав,като тия нокий....
БМВ доставя душевни оргазми..:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 15 Дек 2011, 12:11

мерси много за съветите колеги отказахте ме напълно да го взема :bchug: тя предимно си ползва телефона за говорене и снимки иначе се рови из фейса знам ли я като има телефон с много екстри какво ли ще прави с него Все пак е жена знаеш ли :dunno: и сега като ме отказахте от този, дайте съвет за друг за тея пари :mhihi:

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 15 Дек 2011, 14:22

за пръв път си купих нокия през живота и точно С5-03 и повече аз пари за нокия само с опрян пистолет в главата ще дам, няма такива боклуци
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Потребител
Аватар
Кара: метличка
Мечтае да кара: e46

Мнение от fenka_bmw » 15 Дек 2011, 21:42

И аз на този телефон нещо око съм му хвърлила, но май ще ме размине... иначе готино е телефончето!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 16 Дек 2011, 20:29

vasilmm написа:Мойта е с такъв,не го препоръчвам...Дисплея е много нечувствителен,трябва да се натиска по силно,телефонната книна е много дразнеща,всеки път в който си влязъл да прегледаш някое име трабва да илизаш,защото ако не излезеш следващия път в който искаш да търсиш имена той си седи на него :banghead: Също така функциите са му набутани в много подменюта,което е пак много дразнещо.Така и не съм имал нерви да го разгледам на цяло,но общо взето нищо особено :no:

Колкото до дисплея и аз мислих така докато не махнах протектора :D
Изображение

Назад към Извън Темата