нови санкции за gsm операторите
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
нови санкции за gsm операторите
само не разбрах приети ли са или ще бъдат приети? най-доброто е прекъсване на договор без плащането на неустойки, а само с 1 месец предизвестие! тва ако го приемат, мтел фалират от раз! не съм се отказал до сега щото ме чакат неустойки 1000лв, използвам blackberry plan и говоря относително малко, сметки под 90 лв нямам, предишния месец говорех малко повече и хоп 150лв?! дано го приемат този закон и да останат без клиент! тая фирма ти бърка по джоба все едно е управлявана от станишев и компания
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: нови санкции за gsm операторите
Бате смятай ква трагедия са щом пуснаха Bob уж нов оператор и кат ги питаш към кой са не знаят кво да ти кажат,че кажат ли Мтел и знаят кво бягство ще да е
та дано го приемат тоз закон и да им се стопят лагерите!

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Преди няколко дена май чух, че глобата към оператора щял да бъде 60к лева
Тези 60 палки въобще няма да стреснат някой от операторите, за тях това са като 6 стотинки. Иначе голямата новина, че ше има глоби 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Няма да ги стреснат, баш. 100 клиента по 60 000 колко е? Пък те недоволните клиенти на кой да е оператор са 100 само в един средно голям град. 

От тогава русото не е на мода.
bob съм чувал,че не са мтел а просто им ползват мрежите ама може и да не е вярно де ...
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
acer написа:само не разбрах приети ли са или ще бъдат приети? най-доброто е прекъсване на договор без плащането на неустойки, а само с 1 месец предизвестие!
къде го пише тва или къде го казват би ли дал линк? че ми прилича на чул-недочул+лично асимилиране на информацията.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
По новините го казаха!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
При сключването на договора в рамките на седем дни всеки потребител може да се откаже, това е безпрецедентна мярка, каквато в ЕС до този момент не е налагана, обясняват експерти. Прекратяването на договора става без неустойки.
е да де, ама 1-во, че не е прието. 2-ро не когато ти скимне ще можеш да го прекратиш, а само 1-вата една седмица. В момента глобул имат такава услуга даже за 1-вия месец. Ползваш и ако не си доволен го спираш без неустойки ...
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Не слушах много новините но разбрах, че май общо е 60 палки. Не съм чул като хората.t060 написа:Няма да ги стреснат, баш. 100 клиента по 60 000 колко е? Пък те недоволните клиенти на кой да е оператор са 100 само в един средно голям град.

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

Малко офф, ама... Към Ментел как моем си прекратим договора ?! Че се бил подновил през октомври, аз отидох, ама било трябвало преди 2 дни (т'ва през октомври...)
Нещо ме взеха за мезе, 'ма нямах време тогава да се разправям...

аз също се учудих, но 100% казаха по бтв новините все едно закона от утре е променен и можем да се откажем по всяко време от договорите си с 1 месец предизвестие! на мен лично ми звучи като първоаприлска шега и затова пуснах темата, който е по-навътре да каже!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Ма то и е ебаси далаверата към "боП",значи другите оператори те таксуват примерно на минута и следващата започната минута се таксува на секундите,бай ви "боБ" е като платен паркинг,всеки започнат час/минута се таксува като цяла...Иначе нямали скрити условия 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
е дбре де а ако взема някои скъп апарат с няква си програма всички знаем,че е на 1/2 цена примерно плащам го кеш и след 2 месеца им кажа да го ду..т кво става с апарата?
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
warnmap написа:bob съм чувал,че не са мтел а просто им ползват мрежите ама може и да не е вярно де ...
Ей там долу със ситните буквички са си го написали

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Лошото е, че и трите оператора sux a lot. То хубаво ще си прекъснем договорите, ама за къв чеп като и трите са долнопробна сган и прецакванията са и при трите. Няма спасение от ситуацията според мен.... 

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2