нови санкции за gsm операторите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

нови санкции за gsm операторите

Мнение от acer » 14 Дек 2011, 23:18

само не разбрах приети ли са или ще бъдат приети? най-доброто е прекъсване на договор без плащането на неустойки, а само с 1 месец предизвестие! тва ако го приемат, мтел фалират от раз! не съм се отказал до сега щото ме чакат неустойки 1000лв, използвам blackberry plan и говоря относително малко, сметки под 90 лв нямам, предишния месец говорех малко повече и хоп 150лв?! дано го приемат този закон и да останат без клиент! тая фирма ти бърка по джоба все едно е управлявана от станишев и компания
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: нови санкции за gsm операторите

Мнение от Jorjinio » 14 Дек 2011, 23:25

Бате смятай ква трагедия са щом пуснаха Bob уж нов оператор и кат ги питаш към кой са не знаят кво да ти кажат,че кажат ли Мтел и знаят кво бягство ще да е :D та дано го приемат тоз закон и да им се стопят лагерите!
;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 14 Дек 2011, 23:58

Преди няколко дена май чух, че глобата към оператора щял да бъде 60к лева :mhihi: :mhihi: :mhihi: Тези 60 палки въобще няма да стреснат някой от операторите, за тях това са като 6 стотинки. Иначе голямата новина, че ше има глоби :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Дек 2011, 0:44

Няма да ги стреснат, баш. 100 клиента по 60 000 колко е? Пък те недоволните клиенти на кой да е оператор са 100 само в един средно голям град. :mrgreen:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Потребител
Аватар

Мнение от warnmap » 15 Дек 2011, 0:44

bob съм чувал,че не са мтел а просто им ползват мрежите ама може и да не е вярно де ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Дек 2011, 0:57

acer написа:само не разбрах приети ли са или ще бъдат приети? най-доброто е прекъсване на договор без плащането на неустойки, а само с 1 месец предизвестие!

къде го пише тва или къде го казват би ли дал линк? че ми прилича на чул-недочул+лично асимилиране на информацията.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Дек 2011, 0:58

По новините го казаха!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 15 Дек 2011, 1:03

При сключването на договора в рамките на седем дни всеки потребител може да се откаже, това е безпрецедентна мярка, каквато в ЕС до този момент не е налагана, обясняват експерти. Прекратяването на договора става без неустойки.

е да де, ама 1-во, че не е прието. 2-ро не когато ти скимне ще можеш да го прекратиш, а само 1-вата една седмица. В момента глобул имат такава услуга даже за 1-вия месец. Ползваш и ако не си доволен го спираш без неустойки ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 15 Дек 2011, 1:04

t060 написа:Няма да ги стреснат, баш. 100 клиента по 60 000 колко е? Пък те недоволните клиенти на кой да е оператор са 100 само в един средно голям град. :mrgreen:
Не слушах много новините но разбрах, че май общо е 60 палки. Не съм чул като хората. :bchug:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 15 Дек 2011, 1:32

Малко офф, ама... Към Ментел как моем си прекратим договора ?! Че се бил подновил през октомври, аз отидох, ама било трябвало преди 2 дни (т'ва през октомври...) :kuku: :banghead: Нещо ме взеха за мезе, 'ма нямах време тогава да се разправям...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Дек 2011, 1:43

аз също се учудих, но 100% казаха по бтв новините все едно закона от утре е променен и можем да се откажем по всяко време от договорите си с 1 месец предизвестие! на мен лично ми звучи като първоаприлска шега и затова пуснах темата, който е по-навътре да каже!
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Дек 2011, 10:41

Ма то и е ебаси далаверата към "боП",значи другите оператори те таксуват примерно на минута и следващата започната минута се таксува на секундите,бай ви "боБ" е като платен паркинг,всеки започнат час/минута се таксува като цяла...Иначе нямали скрити условия :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Дек 2011, 15:19

е дбре де а ако взема някои скъп апарат с няква си програма всички знаем,че е на 1/2 цена примерно плащам го кеш и след 2 месеца им кажа да го ду..т кво става с апарата?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 15 Дек 2011, 16:13

warnmap написа:bob съм чувал,че не са мтел а просто им ползват мрежите ама може и да не е вярно де ...

Ей там долу със ситните буквички са си го написали ;) Чудя се колко трябва да са изпаднали М-наглеците, за да избягат от марката си...
Изображение
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 15 Дек 2011, 16:32

Лошото е, че и трите оператора sux a lot. То хубаво ще си прекъснем договорите, ама за къв чеп като и трите са долнопробна сган и прецакванията са и при трите. Няма спасение от ситуацията според мен.... :dunno:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата