Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Шведската автомобилна компания „Сааб" фалира.
Дали съм разбрал дали не, няма никакво значение, нито ще промени нещо в избора ми, а и темата не е за това.
да не се обидят феновете на сааб, ама повечето са почитатели на марката, щото обичат да бъдат различни, ама ако някой им даде 55 хил.евро никой няма да си купи 9-5 aero
успеха се мери в $, ако сааб бяха толкова добри коли, нямаше да бъдат на дъното! отделно не за 55к евро, за 20к взимаш e60 535d със сервиз хистори и 5-чката ще е повече кола и след 10г от какъвто и сааб да произведат 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Сааб поиска защита от кредитори още преди година, не е голяма новина. Китайците чакаха на вратата, вярно е, но предвид какво се случи с Ровър, нормално да има скептицизъм към тях. Марка като Сааб ще продължи да съществува, според мен, но под шапката на голям азиатски или европейски концерн, по модела на Волво. И тях ги оплакваха преди години, но мрачните прогнози не се сбъднаха. А че са част от автомобилната история, няма две мнения.
Never mistake motion for action...
acer написа: ....ама ако някой им даде 55 хил.евро никой няма да си купи 9-5 aero....
А ти само ги пробвай, после сподели резултата.....

GRIPEN написа:acer написа: ....ама ако някой им даде 55 хил.евро никой няма да си купи 9-5 aero....
А ти само ги пробвай, после сподели резултата.....
да де, да де...
никаква динамика, тежко. много рядко има производител дето успява да оплеска управление, спирачки и ускорение в един пакет. за тая работа си трябва (анти)умение.
разбирам ги откъде идват, но на мене лично не ми харесват. последното което карах беше виген-а и не усетих никаква хармония в тая кола. всяко нещо по отделно си работеше както трябва, но при бмв примерно съвокупноста не усещанията дава едно по-готино усещане докато при виген-а съвокупноста някак си бяха успели да я направят по-лоша.
обаче кви фарове имат тия коли... аз такова нещо не бях виждал...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
да инвестираш 55хил евро в кола си е пълно кощунство, била тя бмв или мерцедес заради бързото обезценяване.. но да оставиш маса пари за кола, която не че само не е от "премиум" сегмента, но качеството на колата и бъдещето на компанията са под въпрос е... глупаво. и като говорим за бг, трябва да го видя с очи за да го повярвам, как някой честен човек, който си изкарва парите с пот и кръв, отива и си купува сааб, вместо новият мл или новата петица

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
acer написа:да инвестираш 55хил евро в кола си е пълно кощунство, била тя бмв или мерцедес заради бързото обезценяване.. но да оставиш маса пари за кола, която не че само не е от "премиум" сегмента, но качеството на колата и бъдещето на компанията са под въпрос е... глупаво. и като говорим за бг, трябва да го видя с очи за да го повярвам, как някой честен човек, който си изкарва парите с пот и кръв, отива и си купува сааб, вместо новият мл или новата петица![]()
Абе има ги всякакви типове. Може и опели да си купят.Работата е там, че просто в клуб сааб България е по-спокойно(заради 6-тимата души там, четирима от които модератори)

които боготворят тази немасова марка по нашите земи. За другите не знам, но аз като избирам кола гледам да не е от тия дето не ги карат много

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
kemakozeE36 написа:Може и опели да си купят.
Викаш Инсигниа-та е кисело грозде

kemakozeE36 написа:За другите не знам, но аз като избирам кола гледам да не е от тия дето не ги карат много
Викаш ако имаш парите няма да вземеш едно М3 GTS например, ми ще заложиш на старото Е36, а?

- kemakozeE36
-
-
xpl0d написа:kemakozeE36 написа:Може и опели да си купят.
Викаш Инсигниа-та е кисело грозде
kemakozeE36 написа:За другите не знам, но аз като избирам кола гледам да не е от тия дето не ги карат много
Викаш ако имаш парите няма да вземеш едно М3 GTS например, ми ще заложиш на старото Е36, а?
Говориме за нови коли

Викаш между редовете четеш а?

добре ще ти обясня. Ако имах парите бих си взел новата петица примерно, щото и MAHINDRA мога нова да си купя например, но тогава ще съм единствения в софия с махиндра.
Сега разбра ли ме или да обяснявам като за още по-глупави

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
kemakozeE36 написа:......Работата е там, че просто в клуб сааб България е по-спокойно(заради 6-тимата души там, четирима от които модератори)![]()
Общо мнения 64789 | Общо теми 5336 | Общо членове 2930 | Най-нов Vankata4116
http://www.saab-club.com/forum/index.ph ... 6a703a16a6
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
kemakozeE36 написа:Говориме за нови коли![]()
Mи и аз ти говоря за нови

kemakozeE36 написа:добре ще ти обясня
Няма какво

kemakozeE36 написа:Сега разбра ли ме или да обяснявам като за още по-глупави
Аз те разбрах отдавна, ма ти не ме разбра

- kemakozeE36
-
-
xpl0d написа:kemakozeE36 написа:Говориме за нови коли![]()
Mи и аз ти говоря за нови :mhihi:![]()
kemakozeE36 написа:добре ще ти обясня
Няма какво :mhihi:![]()
kemakozeE36 написа:Сега разбра ли ме или да обяснявам като за още по-глупави
Аз те разбрах отдавна, ма ти не ме разбра :mhihi:![]()
Виж сега нямам нищо против ако си станал със задника към тавана, ма айде ако обичаш подхвани си някой друг за мезе

прочети си по-горното мнение и пак си помисли дали за нови коли ми говориш. Нещо за Е36 спомена ако не се лъжа
Остроумието ти е с интергалактическа безкрайност просто...

Не ме прави на луд ако обичаш
CONAN написа:kemakozeE36 написа:......Работата е там, че просто в клуб сааб България е по-спокойно(заради 6-тимата души там, четирима от които модератори)![]()
Общо мнения 64789 | Общо теми 5336 | Общо членове 2930 | Най-нов Vankata4116
http://www.saab-club.com/forum/index.ph ... 6a703a16a6
Ууууаааааааааааууууууу

Последна промяна kemakozeE36 на 19 Дек 2011, 22:03, променена общо 1 път

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
И аз ше изразя някакво несъгласие с горните мнения... Сааб е една марка за тесен кръг от хора, и не защото е лоша... Тези коли просто са подценявани в България. Опитът ми е с един 9000 2,0 турбо и един 9-5 Аеро. Аерото особено... не се сещам за бмв за подобни пари, което да го бие на ускорение.
А и като цяло за кола за 5-6 бона с всяка една екстра и след 2000 година... Доста добре.
А части..пак има откъде.
А и като цяло за кола за 5-6 бона с всяка една екстра и след 2000 година... Доста добре.
А части..пак има откъде.

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- kemakozeE36
-
-
BMWPetar написа:И аз ше изразя някакво несъгласие с горните мнения... Сааб е една марка за тесен кръг от хора, и не защото е лоша... Тези коли просто са подценявани в България. Опитът ми е с един 9000 2,0 турбо и един 9-5 Аеро. Аерото особено... не се сещам за бмв за подобни пари, което да го бие на ускорение.
А части..пак има откъде.
Е тва ускорява по-добре от сааба аахамааааа акала абдул акбар аллаааахааамаааа...

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
kemakozeE36 написа:Ууууаааааааааааууууууу2930 души на 6 милиона... тва прави около един паркинг на няколко нива срещу останалите почти 6 милиона. Подцених ги, те мнозинство били
Просто статистика ,2930 > 6 .......
Не разбирам сърказма ти ,все пак хората са фенове на дадената марка ,както ние на бмв ......
67 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5