и пак за тея жени
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- dog
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5
- Мечтае да кара: Камаро
- Детайли за колата: x5 3,0d 2003
и пак за тея жени
Аман от некадърни жени значи става дума за следното .В събота паркирам пред собственият ми вход на блока като на разстояние около 10метра има паркирано едно ПОЛО което се пилотира от една моя съседка . Та значи качвам се аз нагоре и чувам как бавареца се разпищя поглеждам през терасата и ООО
ТАЯ ТЪПА П***А ДАЛА НАЗАД И НЕ ВИДЯЛА КОЛАТА и ся едната врата вече не е врата а сгъната ламарина .Викам и е добре бе кво стана да му е..... маиката .МИ НЕ Я ВИДЯХ и свива раменете .И ся кво праим ,ми викам и поне да ставаше за нещо МА НЕ добре че каското е насреща та сега и там разправии

завинаги с BMW
Re: и пак за тея жени
dog написа:Аман от некадърни жени значи става дума за следното .В събота паркирам пред собственият ми вход на блока като на разстояние около 10метра има паркирано едно ПОЛО което се пилотира от една моя съседка . Та значи качвам се аз нагоре и чувам как бавареца се разпищя поглеждам през терасата и ОООТАЯ ТЪПА ПУТКА ДАЛА НАЗАД И НЕ ВИДЯЛА КОЛАТА и ся едната врата вече не е врата а сгъната ламарина .Викам и е добре бе кво стана да му е..... маиката .МИ НЕ Я ВИДЯХ и свива раменете .И ся кво праим ,ми викам и поне да ставаше за нещо МА НЕ добре че каското е насреща та сега и там разправии
Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник Ама не само отпред и отзад,ами навсякъде
точно така

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Защото години наред всички им набиват в главите, че не могат да карат. Виждал съм жени, които ще ви скрият шапката, а и мъже, които имат рефлекс на умрел пор. Така, че въпрос на късмет е кой ще те омаа.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
MaXimal написа:Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник![]()
![]()
Ама не само отпред и отзад,ами навсякъде
И това не помага. Една с X5 така културно прасна на един приятел колата докато паркираше пред работа. Дори я гледахме на терасата докато паркираше. Разпищяло и се нещо, ама тя нали говореше по телефона по това време

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
KaLoSoFt написа:И това не помага. Една с X5 така културно прасна на един приятел колата докато паркираше пред работа. Дори я гледахме на терасата докато паркираше. Разпищяло и се нещо, ама тя нали говореше по телефона по това времеи не му е обърнала внимание...

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
bam-bam написа:
без да искам сам снимал колата на кифлите .. да онагледя казаното от мене .. е тфа е паркиране от жена
кое е жената?? собиескито е паркирало малко близо, ама това е бял кахър.... я вижте другите коли какво са направили, особено бмв-то на криво... не че защитамвам жените, и дватта ми калника им взеха здравето пачите точно на паркинга пред нас, но в случая нищо не виждам...
Тия мацки бяха паркирали идиотски в началото като дойдох, но не беше там където е снимано.
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
sieg написа:

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2