и пак за тея жени

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: x5
Мечтае да кара: Камаро
Детайли за колата: x5 3,0d 2003

и пак за тея жени

Мнение от dog » 09 Май 2006, 9:07

Аман от некадърни жени значи става дума за следното .В събота паркирам пред собственият ми вход на блока като на разстояние около 10метра има паркирано едно ПОЛО което се пилотира от една моя съседка . Та значи качвам се аз нагоре и чувам как бавареца се разпищя поглеждам през терасата и ООО :evil: ТАЯ ТЪПА П***А ДАЛА НАЗАД И НЕ ВИДЯЛА КОЛАТА и ся едната врата вече не е врата а сгъната ламарина .Викам и е добре бе кво стана да му е..... маиката .МИ НЕ Я ВИДЯХ и свива раменете .И ся кво праим ,ми викам и поне да ставаше за нещо МА НЕ добре че каското е насреща та сега и там разправии
завинаги с BMW

старши ентусиаст
Аватар

Re: и пак за тея жени

Мнение от MaXimal » 09 Май 2006, 9:22

dog написа:Аман от некадърни жени значи става дума за следното .В събота паркирам пред собственият ми вход на блока като на разстояние около 10метра има паркирано едно ПОЛО което се пилотира от една моя съседка . Та значи качвам се аз нагоре и чувам как бавареца се разпищя поглеждам през терасата и ООО :evil: ТАЯ ТЪПА ПУТКА ДАЛА НАЗАД И НЕ ВИДЯЛА КОЛАТА и ся едната врата вече не е врата а сгъната ламарина .Викам и е добре бе кво стана да му е..... маиката .МИ НЕ Я ВИДЯХ и свива раменете .И ся кво праим ,ми викам и поне да ставаше за нещо МА НЕ добре че каското е насреща та сега и там разправии

Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама не само отпред и отзад,ами навсякъде ;)
Изображение

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 09 Май 2006, 13:13

Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник Ама не само отпред и отзад,ами навсякъде

точно така
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Май 2006, 13:28

то като тея 2те кифли с Собиески колата при хотела .. спрели от 1та страна залепили се до 1 бмв човек да не може да влезе а от другата страна имаше 2 метра до другото бмв :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
Мечтае да кара: нещо с турбо
Детайли за колата: телефон

Мнение от Turboman » 09 Май 2006, 18:20

На мен също ми прави впечатление че като си карам скутера наи често жени ме засичат

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Май 2006, 20:24

Защото години наред всички им набиват в главите, че не могат да карат. Виждал съм жени, които ще ви скрият шапката, а и мъже, които имат рефлекс на умрел пор. Така, че въпрос на късмет е кой ще те омаа.
Изображение
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 09 Май 2006, 20:38

Иво написа:Виждал съм жени, които ще ви скрият шапката

Бате те тея жени 1 на 10 000 бре ;)
И всяка жена може да те омае с нещо ама с какво :mhihi: :mhihi:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 09 Май 2006, 20:48

:mhihi: :mhihi: :mhihi: не съм уточнявал от какво ще ти скрият шапката :lol:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaLoSoFt » 09 Май 2006, 22:02

MaXimal написа:Трябва със закон да направят така,че всички коли карани от жени да имат парктроник :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама не само отпред и отзад,ами навсякъде ;)

И това не помага. Една с X5 така културно прасна на един приятел колата докато паркираше пред работа. Дори я гледахме на терасата докато паркираше. Разпищяло и се нещо, ама тя нали говореше по телефона по това време :shock: и не му е обърнала внимание...

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 10 Май 2006, 0:39

KaLoSoFt написа:И това не помага. Една с X5 така културно прасна на един приятел колата докато паркираше пред работа. Дори я гледахме на терасата докато паркираше. Разпищяло и се нещо, ама тя нали говореше по телефона по това време :shock: и не му е обърнала внимание...

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 10 Май 2006, 2:32

Изображение

без да искам сам снимал колата на кифлите .. да онагледя казаното от мене .. е тфа е паркиране от жена :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 10 Май 2006, 2:56

ахаха супер зле.. :mhihi: кифли колкото искаш :lol: ....
.
..
...
....
.....

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 10 Май 2006, 10:54

bam-bam написа:
без да искам сам снимал колата на кифлите .. да онагледя казаното от мене .. е тфа е паркиране от жена :mhihi:

кое е жената?? собиескито е паркирало малко близо, ама това е бял кахър.... я вижте другите коли какво са направили, особено бмв-то на криво... не че защитамвам жените, и дватта ми калника им взеха здравето пачите точно на паркинга пред нас, но в случая нищо не виждам...
Тия мацки бяха паркирали идиотски в началото като дойдох, но не беше там където е снимано.

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 10 Май 2006, 13:40

sieg написа:

:OT: Относно БМВ-то на криво, просто там само така може да се спре заради градинката отпред. Бях до Босев докато паркираше, и ако беше спазил редицата нямаше да може да се влиза в паркиинга ;)
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Май 2006, 14:11

bam-bam написа:без да искам сам снимал колата на кифлите .. да онагледя казаното от мене .. е тфа е паркиране от жена :mhihi:

Toй да те види Митака
кви си ги писал... :twisted:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Следваща

Назад към Извън Темата