iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Re: iPhone 4S - заслужава ли си или някой друг е по-добре?
Малко се отклонявам от дискусията за посочените телефони, искам да ви попитам какво мислите за Blackberry Porsche Design ?
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
acer написа:ще си направя коледен подарък, чакам първо да въведат новият закон януари месец, че дължа 700лв неустойки само за договора на мтел, ама стотинка от тях няма да видат!!! закона е приет!горките чси-та
Колега заеби какво съм писал преди , е до сега си играх с РАЗР.....във виваком , тънък , кевларен , андроид 2.3.5. не се замисля грам............ малииии 850 лева с карта с 10 лева такса.. какво чакаш , уникален е ... дисплей , форма , визия......... айфона да ти кажа бледнее пред него , адски стилен е също , направо се влюбих , иди го разгледай във Виваком , играх си и с Самсунг галакси ноут със 5.3 дисплея.... замисля се на програмите които са му качени по дефаут , представям си какво ще е като му кача повече програми , първото впечатление от самсунга ми е лошо , от моторолата , супер е няям думи

ЕДИТ: блекбери порше дизаин , квадратен , различен , мощен 1.2 гига едноядрен и 768 рам и стигаме до дисплея , 2.8 инча и спираме да говорим за този телефон

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Наскоро разцъквах в магазин СГС2 и айфон4(като последния го има и баща ми с безброй приложения, които са платени).
Общо взето айфона има по-добър дисплей с по-реално изображение(при 4с казват, че е още по-добър дисплея).
СГС2 за мен има пресатурирани цветове и дисплеят е твърде, твърде контрастен и на двата им правих настройките да са в едно положение. Но пак казвам дисплея на айфона за мен е по-добрия.
Относно бързината, даречем при стартиране на сродни приложения, зареждане на еднакви интернет страници, еднакви изображения и т.н. почти еднакво, приложенията при айфона може би се отварят една съвсем малка идея по-бързо, при сгс2-то страниците и интернет изображенията се отварят малко по-бързо. Но разликите са изключително малки и пренебрежими и не те биха те накарали да вземеш единия или другия.
Относно скорост на работа при натоварване...
При даречем и двата телефона, пуснато стрийминг видео, всевъзможни приложения и игри. СГС2 като че ли леко спича сравнен с айфона. А айфона, тоя на баща ми, без значение какво съм го правил, всевъзможни неща пуснати, никога, ама никога не е засичал, за блокиране, забиване и т.н. дума да не става.
Така че тея дето коментират единия как бил на светлинни години пред другия, просто да си ги спестят изказванията.
И клипове по нета има бол и се вижда каква е разликата, а тя си е минимална. Като говорим за сравнение между Айфон4(НЕ С) и СГС2. 4s-a не го знам как е, но би трябвало да е по-добър във всичко, може би да не си струва по-високата цена сравнен с 4ката, но това на тоя етап можем да го твърдим по хартиени данни. На практика при епъл нещата почти винаги стоят по-различно. Но ако трябва да избирам и аз сега може би бих си взел Айфон4, не S.
Другото е, че 3.5 инча е последния размер дисплей за нормален телефон. СГС2-то си е големичък вече, вярно и дисплея е осезаемо по-голям и след СГС2 като хванеш айфона, все едно държиш нокиа с 2.8 дисплей
Но незнам доколко би бил удобен за ежедневно носене, като това зависи и от стила на обличане де...
А като стана дума за мода, бял сгс2, трябва да ви кажа, че изобщо не е зле...
Общо взето айфона има по-добър дисплей с по-реално изображение(при 4с казват, че е още по-добър дисплея).
СГС2 за мен има пресатурирани цветове и дисплеят е твърде, твърде контрастен и на двата им правих настройките да са в едно положение. Но пак казвам дисплея на айфона за мен е по-добрия.
Относно бързината, даречем при стартиране на сродни приложения, зареждане на еднакви интернет страници, еднакви изображения и т.н. почти еднакво, приложенията при айфона може би се отварят една съвсем малка идея по-бързо, при сгс2-то страниците и интернет изображенията се отварят малко по-бързо. Но разликите са изключително малки и пренебрежими и не те биха те накарали да вземеш единия или другия.
Относно скорост на работа при натоварване...
При даречем и двата телефона, пуснато стрийминг видео, всевъзможни приложения и игри. СГС2 като че ли леко спича сравнен с айфона. А айфона, тоя на баща ми, без значение какво съм го правил, всевъзможни неща пуснати, никога, ама никога не е засичал, за блокиране, забиване и т.н. дума да не става.
Така че тея дето коментират единия как бил на светлинни години пред другия, просто да си ги спестят изказванията.
И клипове по нета има бол и се вижда каква е разликата, а тя си е минимална. Като говорим за сравнение между Айфон4(НЕ С) и СГС2. 4s-a не го знам как е, но би трябвало да е по-добър във всичко, може би да не си струва по-високата цена сравнен с 4ката, но това на тоя етап можем да го твърдим по хартиени данни. На практика при епъл нещата почти винаги стоят по-различно. Но ако трябва да избирам и аз сега може би бих си взел Айфон4, не S.
Другото е, че 3.5 инча е последния размер дисплей за нормален телефон. СГС2-то си е големичък вече, вярно и дисплея е осезаемо по-голям и след СГС2 като хванеш айфона, все едно държиш нокиа с 2.8 дисплей

Но незнам доколко би бил удобен за ежедневно носене, като това зависи и от стила на обличане де...
А като стана дума за мода, бял сгс2, трябва да ви кажа, че изобщо не е зле...

E34, E38
тука май се обсъждат телефони които са на едно ниво ХТЦ сенсейшън I phone ......и тн....май нещата са въпрос на вкус....от няколко месеца съм със сенсейшън и немам никви ядове безплатни приложения мореидеален за изпозване като навигация защото е с голям дисплей....по нищо не отстъпва на I phone или самсунг
Основната разлика между андроид устройствата и епълските си е операционната система. Едната е с отворен код базирана на Линукс и затова за някой работи просто трябва да се позанимаваш, за да тръгнат като света, но далече не е толкова комерсиална като iOS, където ако не джейлбрейкнеш си доста орязан откъм приложенията. Пристрастен съм, защото от скоро съм със смартфон с андроид и въпреки, че си качих последния 4.03, който има някой недоизчистени бъгове всичко му е наред.
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Хейтърите спрете да пишете глупости. Един джейлнат айфон може да се къстъмизира отвскъде, говоря за графичния интерфейс, панорамни пейпъри, шрифтове, икони, анимации при прелистването на екраните, въобще всичко по хоум и лок скрийна за което може да си помислите. За мен IPS матрицата е по-добра от всеки амолед на пазара. Цветовете са по-реални а и пикселната гъстота прави четенето на текст истинско удоволствие. Относно размера 3.5 инча екран е достатъчен за да имаш добра функционалност и същевременно апарата да остане компактен и стилен, удобен за всеки джоб. Нека автора сам реши кое му допада най-много, но да има в предвид, че изброените недостатъци на айфон в тази тема не са реални.
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
Ето един реален недостатък на айфона, сравнен с галакси с2
айфон:
SAR US 1.18 W/kg (head) 0.98 W/kg (body)
SAR EU 0.99 W/kg (head) 0.99 W/kg (body)
самсунг:
SAR US 0.16 W/kg (head) 0.96 W/kg (body)
SAR EU 0.34 W/kg (head)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3621
айфон:
SAR US 1.18 W/kg (head) 0.98 W/kg (body)
SAR EU 0.99 W/kg (head) 0.99 W/kg (body)
самсунг:
SAR US 0.16 W/kg (head) 0.96 W/kg (body)
SAR EU 0.34 W/kg (head)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3621
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Е,айфона няма и Adobe
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Аз като хейтър да отговоря на двамата колеги писали малко по-горе!
1. Ти си си играл с телефона на тате, като си купиш тогава говори!
2. Имате ли представа колко облъчва 4S сравнение с GS2? Колегата горе ви го е написал, ама нали българина нищо не го плаши, на него няма нищо да му се случи!
Това нещо пържи мозъка над 4 пъти повече от Галаксито!
2. Имате ли представа колко облъчва 4S сравнение с GS2? Колегата горе ви го е написал, ама нали българина нищо не го плаши, на него няма нищо да му се случи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
vvaskoo написа:IPhone 4s , дали си заслужава ? НЕ! Аз имам нормалния IPhone 4 а майка ми има IPhone 4s . Разликата в бързината е минимална , 4-5 милисекунди не мисля че го бърка някой . Сири-то на 4s е пълен та*ак , не може да търси магазини , ресторанти и тн . Трябва да му кажеш 10 пъти за да те разбере правилно и това е не защото ми е лош английския ами щото сири-то е керливо . Карал съм Англичани да му говорят и разлика няма , пак не разбира . Единствената значителна разлика е камерата . Ако ти се дават 500+ лв повече за едната камера взимай 4с ако не взимай стандартната 4ка .
...а няма ли разлика и в резолюцията на картината , чувал съм че 4ес има по-ясна картина

- sappa
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:Аз като хейтър да отговоря на двамата колеги писали малко по-горе!
Аз ли съм си играл с на тати телефона?! Хайде сдържай се в коментарите като не ме познаваш. Това че има по мощен предавател в телефона означава по-силен сигнал и по-качествена връзка, който се притеснява за здравето си да ползва хендсфрий. Ако не си на ясно всеки разговор над 2-3 мин е вреден та ако ще и от галакси с2 да е. Имам доста продукти на марката Епъл и изказвания от сорта на т.1 са смешни, но ти това няма от къде да го знеш, та не пиши глупости.
"Две неща са безгранични на този свят - вселената и човешката глупост, като за вселената не съм много сигурен..."
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- sappa
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe
Стабилен и пълнофункционален флаш за мобилно устройство няма написан до момента. Освен това тази технология умира, която ще бъде заменена в скоро време от HTML5.
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe
Ко рече ??

Фото шоп има за Айфона

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- sappa
- младши ентусиаст
-
Leudi написа:Сега се чудя каква свобода има потребителя при новия модел. Става въпрос основно за прехвърляне на файлове, GPS и най-вече инсталиране на приложения. Може ли да се мине без т.нар. хакване поне при качването на файлове.
.
Джеилбрейкнат телефон има неограничени възможности, включително и от към персонализация. В случай, че това не ти се нрави и имаш морални задръжки, ограниченията ти са единствено финансови тъй като всички качествени и полезни приложения са платени.
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
'94 E36 M42B18
'95 E34 M50B20
'98 E39 M52B28
'02 Е53 М54B30
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
sappa написа:Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe
Стабилен и пълнофункционален флаш за мобилно устройство няма написан до момента. Освен това тази технология умира, която ще бъде заменена в скоро време от HTML5.
Това в "умирането" вече 3 та година мре,с айфона какви ли не гимнастики правех за ,евентуално някога да гледам вибокса...
N.Mihaylovski написа:Е.Димитров написа:Е,айфона няма и Adobe
Ко рече ??![]()
![]()
![]()
![]()
Фото шоп има за Айфона
За Adobe Flash Player става дума
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5