защо заключвате всякя тема за мис-ка
Модератор: Общи модератори
- Гост
-
LAST RIDE написа:ku4kata BMW написа:bam-bam
малиииии тея мацки от кога не са виждали мъж ... де некои да се намеси и да им помогне ... конкурс та конкурс ... горките прегорели са
само че за да сте Мис БМВ не треа ли да сте собственици на такова
![]()
![]()
я кажи ти големия батко на колко си

ku4kata BMW
bam-bam
малиииии тея мацки от кога не са виждали мъж ... де некои да се намеси и да им помогне ... конкурс та конкурс ... горките прегорели са
само че за да сте Мис БМВ не треа ли да сте собственици на такова

ама ако е за спорта мога да я регна и да стане по весело .. пак да се надявам и други да направят същото че вие тринките нема кфо да ве оценяваме .. и без тфа местата са 3 ... фърляите си чоп коя на кое да е

я сложи некои твои снимки не се срамуваи да те видим къф хубавец си

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
За пореден път тази тема се превърна в бардак.Моето мнение е,че нищо няма да излезе.Аз поне се отказвам.Много несериозно се отнасят към това конкурсче,кучке.Няма какво да се занимаваме. 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
GIORCETO написа: Реално нагрдата според мен е хубаво да се обсъди тука. Вип Членка, кръчми работи ала бала...
Ти добре предлагаш награди... ама внимавайте да не пуснете некоя в манията

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Fencing_girl
- НА ШЕФА ЩЕРКАТА
-
Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...?
Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторите
Седнете,измислете нещо смислено,пък тогава пускайте теми
Ами това е от мен, надявам се да не сте ме намразили много

Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторите

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Fencing_girl написа:Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...?![]()
Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторитеСеднете,измислете нещо смислено,пък тогава пускайте теми
много съм сългасна с теб...

.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
Fencing_girl написа:Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...?![]()
Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторитеСеднете,измислете нещо смислено,пък тогава пускайте теми

- Гост
-
[/quote]
много точно го каза!!! Кучката_бмв знаеш ли чета този форум доста отдавна, но ти просто ми направи такова "страхотно впечатление", че даже ме накара и да се регистрирам
На мен ми се струва, че ти момиче плачеш някой да ти обърне поне малко внимание и го правиш по всевъзможен начин, но искам да ти кажа, че това не е мястото да се изявяваш като мис, но явно вече си отчаяна и се чудиш къде аджеба да си пуснеш снимките и да чакаш някакво одобрение, че примерно имаш някаква визия
Аре мацка пускай тия снимки да те видиме най-накрая и да ти се възхищаваме щом пък чак толкова настояваш
[/quote]
........и ако може некви случайни хора да не си изказват безпочвените мнения,защото много мразя смешници които изобщо не ме познават да говорят по мой адрес

........и ако може некви случайни хора да не си изказват безпочвените мнения,защото много мразя смешници които изобщо не ме познават да говорят по мой адрес
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз като странично лице употребило алкохол
бих казъл,който не е заинтересуван да не пише само да си чете,кои иска внимание ,кой иска патка да получи и т.н не е ваша работа,кой иска да си покаже готинитр снимки защото е готин или не кво ви боли вас а ??????
Дразна се на такива хора комплексари който гледат да преебат работата на другите.Конкурс за МИС ки бил ми кво от тва а 3 били ми 3 са тва

Дразна се на такива хора комплексари който гледат да преебат работата на другите.Конкурс за МИС ки бил ми кво от тва а 3 били ми 3 са тва

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Mixi написа:много съм сългасна с теб...това не е начина да ви се обърне внимание.. какво уважение ще искате .. бре ..? 16-17 годишни .. пубертетки търсещи внимание аре ходете във теен.бг там май ще ви е по интересно и ще ви обърнат повече внимание пък има и повечко теми като за вас.. кат искате да си праснете голите снимки никой не ви спира.. ама аре стига флоодили форума с глупости!

- _SeXy_LaDy_
- Потребител
-
абе хора ще спрете ли да се карате за глупости?!
Няма нищо смешно да има мис и мистър на един форум...жсеки форум си има мис и мистър така 4е...даите да го направим тоя конкурс.А комплексарките да не участват като неискат