защо заключвате всякя тема за мис-ка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 4:18

LAST RIDE написа:
ku4kata BMW написа:bam-bam

малиииии тея мацки от кога не са виждали мъж ... де некои да се намеси и да им помогне ... конкурс та конкурс ... горките прегорели са
само че за да сте Мис БМВ не треа ли да сте собственици на такова

Ако ще правиме конкурс,да правиме,ако не-престанете да се лигавите щото не сте много забавни :mhihi:

Пубертети остави ги скъпа :gay: - :mhihi: :mhihi: :mhihi:

я кажи ти големия батко на колко си :mhihi:

ku4kata BMW

bam-bam
малиииии тея мацки от кога не са виждали мъж ... де некои да се намеси и да им помогне ... конкурс та конкурс ... горките прегорели са
само че за да сте Мис БМВ не треа ли да сте собственици на такова

Ако ще правиме конкурс,да правиме,ако не-престанете да се лигавите щото не сте много забавни

мацко .. аз мис-ка си имам и точно поради причината че печели знаеш коя .. некои го каза .. се отказа щот има акъл в главата :mhihi: ;)
ама ако е за спорта мога да я регна и да стане по весело .. пак да се надявам и други да направят същото че вие тринките нема кфо да ве оценяваме .. и без тфа местата са 3 ... фърляите си чоп коя на кое да е :lol:

я сложи некои твои снимки не се срамуваи да те видим къф хубавец си ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Май 2006, 12:05

За пореден път тази тема се превърна в бардак.Моето мнение е,че нищо няма да излезе.Аз поне се отказвам.Много несериозно се отнасят към това конкурсче,кучке.Няма какво да се занимаваме. :arrow:

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 14 Май 2006, 12:36

GIORCETO написа: Реално нагрдата според мен е хубаво да се обсъди тука. Вип Членка, кръчми работи ала бала ;) ...

Ти добре предлагаш награди... ама внимавайте да не пуснете некоя в манията :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 14 Май 2006, 13:56

Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...? :confused:

Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторите ;) Седнете,измислете нещо смислено,пък тогава пускайте теми ;)
Ами това е от мен, надявам се да не сте ме намразили много :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 14 Май 2006, 14:06

Fencing_girl написа:Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...? :confused:

Не искам никого да обиждам,ама виждам,че кучката се е регистрирала на 12 Апр 2006 и има общо 29 мнения и горе-долу 20-тина са свързани все с този "конкурс"...Не знам за теб, но аз лично чета форума може би повече от година,но се регистрирах наскоро и все още не мисля, че съм достатъчно компетентна да пиша в определени раздели...А пък и гледам да не се набивам на очи с безсмислени постове...Мога да кажа "Ей,вижте ме,аз съм дъщерята на TheBoss!!!" но не го правя,нали?! Това си въпрос на личен избор,но не мисля,че с един глупав конкурс ще се издигнеш на някого в очите...Но пък ти си знаеш най-добре...може би си в този форум точно за да се изтъкнеш или не знам и аз защо...Но наистина не мисля,че форумът трябва да се пълни с безсмислени теми и само да се създава излишна работа на модераторите ;) Седнете,измислете нещо смислено,пък тогава пускайте теми ;)

много съм сългасна с теб... :lol: това не е начина да ви се обърне внимание.. какво уважение ще искате .. бре ..? 16-17 годишни .. пубертетки търсещи внимание аре ходете във теен.бг там май ще ви е по интересно и ще ви обърнат повече внимание пък има и повечко теми като за вас.. кат искате да си праснете голите снимки никой не ви спира.. ама аре стига флоодили форума с глупости! :evil:
.
..
...
....
.....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 14:20

явно тука се появиха доста комплексарки.....ако искате да ми кажете нещо пишете ЛС и не задръствайте темата,защото ако не сте симпатични поне не ни пречете да направиме нещо,защото някои все пак имат желание........

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 14 Май 2006, 14:24

Не става въпрос за комплекси.... ама явно че неможеш да разбереш.. :lol: :lol: :lol:
.
..
...
....
.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 14 Май 2006, 14:28

Mixi написа:Не става въпрос за комплекси.... ама явно че неможеш да разбереш.. :lol: :lol: :lol:

---Maxi Зарежи ги.Още не са пораснали.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 14:29

ако искате да ми кажете нещо не е тука мястото има ЛС за тия работи ама и ти явно не можеш да го разбереш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ircsome » 14 Май 2006, 14:58

Fencing_girl написа:Имам само един въпрос-"Трите мацки,които ще учатват" имат ли някаква предсава с какво се захващат...? :confused:

:yes: много точно го каза!!! Кучката_бмв знаеш ли чета този форум доста отдавна, но ти просто ми направи такова "страхотно впечатление", че даже ме накара и да се регистрирам :lol: На мен ми се струва, че ти момиче плачеш някой да ти обърне поне малко внимание и го правиш по всевъзможен начин, но искам да ти кажа, че това не е мястото да се изявяваш като мис, но явно вече си отчаяна и се чудиш къде аджеба да си пуснеш снимките и да чакаш някакво одобрение, че примерно имаш някаква визия :mhihi: Аре мацка пускай тия снимки да те видиме най-накрая и да ти се възхищаваме щом пък чак толкова настояваш :!:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 16:55

заключете темата то се е видяло че тука е пъно със озлобени и яко здухани хора........

нямя смисал да отговарям на безсмислените ви коментари......

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 17:01

[/quote] :yes: много точно го каза!!! Кучката_бмв знаеш ли чета този форум доста отдавна, но ти просто ми направи такова "страхотно впечатление", че даже ме накара и да се регистрирам :lol: На мен ми се струва, че ти момиче плачеш някой да ти обърне поне малко внимание и го правиш по всевъзможен начин, но искам да ти кажа, че това не е мястото да се изявяваш като мис, но явно вече си отчаяна и се чудиш къде аджеба да си пуснеш снимките и да чакаш някакво одобрение, че примерно имаш някаква визия :mhihi: Аре мацка пускай тия снимки да те видиме най-накрая и да ти се възхищаваме щом пък чак толкова настояваш :!:[/quote]

........и ако може некви случайни хора да не си изказват безпочвените мнения,защото много мразя смешници които изобщо не ме познават да говорят по мой адрес

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Май 2006, 17:11

аз като странично лице употребило алкохол :D бих казъл,който не е заинтересуван да не пише само да си чете,кои иска внимание ,кой иска патка да получи и т.н не е ваша работа,кой иска да си покаже готинитр снимки защото е готин или не кво ви боли вас а ??????
Дразна се на такива хора комплексари който гледат да преебат работата на другите.Конкурс за МИС ки бил ми кво от тва а 3 били ми 3 са тва :evil: :evil: :evil:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 14 Май 2006, 17:22

Mixi написа:много съм сългасна с теб... :lol: това не е начина да ви се обърне внимание.. какво уважение ще искате .. бре ..? 16-17 годишни .. пубертетки търсещи внимание аре ходете във теен.бг там май ще ви е по интересно и ще ви обърнат повече внимание пък има и повечко теми като за вас.. кат искате да си праснете голите снимки никой не ви спира.. ама аре стига флоодили форума с глупости! :evil:

:OT: какъв е тоя сайт теен.бг (вече няколко пъти го споменават) че нещо не мога да го намеря в нета.... :OT:

Потребител
Аватар

Мнение от _SeXy_LaDy_ » 14 Май 2006, 18:44

абе хора ще спрете ли да се карате за глупости?! :evil: Няма нищо смешно да има мис и мистър на един форум...жсеки форум си има мис и мистър така 4е...даите да го направим тоя конкурс.А комплексарките да не участват като неискат :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата