защо заключвате всякя тема за мис-ка
Модератор: Общи модератори
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
хаха аре са да не ме коментираш защото незнаеш колко съм недолюбен и колко неvicho написа:M2PR
това по-горе за кой беше ...
Скоти, май си НЕдолюбен брат! Чиърс
П.П неискам да се заяждам с тебе единствено заради АТИ така че моляте престани да коментираш хората какви са и защо са,ти не си нищо повече от нас

П.П тук модератори няма ли,някои да спре този фарс да се пусне тема за конкурса или там каквото е и да пишът само зайнтересованите хора
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения
И дай още някоя снимка на колата.

Последна промяна Nikolay1 на 14 Май 2006, 19:57, променена общо 1 път
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Азраилеееееееее, спиш. Таз тема трябваше да бъде затрита още в зародиш. Както и другите теми на недораслата Кучка. Момиче, това е автомобилен форум, не е място където да си показваш "прелестите" или да си избиваш комплексите, че нямаш такива. Всички знаем, че във виртуалното пространство мъжете приличат на Шварценегер(означава черен ловец, а не черен негър), а жените на Клаудия Шифър. Вярно, че това е подфорум "Извън темата", ама ти с тези писания излезе доооооооста извън темата. Ако искаш някой да оцени дупето ти иди в бгдата, елмаз, среща и т.н. Там освен чикиджии има и такива дето ги прибира ГДБОП (Главна Дирекция за Борба с Обикновения Потребител), т.е. педофили. А ти, като чета, си точно от техния контингент. Айде, че ми писна от дечурлига. Май ще трябва да създадем БМВ Чилдрен Пауър.
АЗРАИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, трий братко! Всичко наред трий!
АЗРАИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, трий братко! Всичко наред трий!

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
БМВ фенка написа:Nikolay1 написа:Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения
винаги ще се намери някоя т.па майна
на седалките много хубаво се е.е
След последното ти мнение съм 100% сигурен вече, че колата не е твоя защото на спортна седалка с толкова високи бордове е много неудобно за е*ане

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
Nikolay1 написа:БМВ фенка написа:Nikolay1 написа:Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения
винаги ще се намери някоя т.па майна
на седалките много хубаво се е.е
След последното ти мнение съм 100% сигурен вече, че колата не е твоя защото на спортна седалка с толкова високи бордове е много неудобно за е*ане
дори не знаеш какво мога в колата извън нея и върху нея
- Azrail
- UFO Pilot
-
ku4kata BMW написа:ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО ЗАКЛЮЧВАТЕ ТЕМИТЕ ЗА МИС-ка,то тука стана ебати циганията всеки пише некви несвързани неща..........
Така ли? Не думай...
Босев, бате, не ми е само тоя форум на главата, за жалост... Пак ме завъртя шайбата днеска

Та - да, сега видяхте защо не може да има конкурс за Мис БМВПовер

MORE BEER!