защо заключвате всякя тема за мис-ка

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Май 2006, 19:55

vicho написа:M2PR

това по-горе за кой беше ...

Скоти, май си НЕдолюбен брат! Чиърс :bchug:
хаха аре са да не ме коментираш защото незнаеш колко съм недолюбен и колко не
П.П неискам да се заяждам с тебе единствено заради АТИ така че моляте престани да коментираш хората какви са и защо са,ти не си нищо повече от нас ;)
П.П тук модератори няма ли,някои да спре този фарс да се пусне тема за конкурса или там каквото е и да пишът само зайнтересованите хора
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 14 Май 2006, 19:56

Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения :winky:
И дай още някоя снимка на колата.
Последна промяна Nikolay1 на 14 Май 2006, 19:57, променена общо 1 път
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 14 Май 2006, 19:56

Азраилеееееееее, спиш. Таз тема трябваше да бъде затрита още в зародиш. Както и другите теми на недораслата Кучка. Момиче, това е автомобилен форум, не е място където да си показваш "прелестите" или да си избиваш комплексите, че нямаш такива. Всички знаем, че във виртуалното пространство мъжете приличат на Шварценегер(означава черен ловец, а не черен негър), а жените на Клаудия Шифър. Вярно, че това е подфорум "Извън темата", ама ти с тези писания излезе доооооооста извън темата. Ако искаш някой да оцени дупето ти иди в бгдата, елмаз, среща и т.н. Там освен чикиджии има и такива дето ги прибира ГДБОП (Главна Дирекция за Борба с Обикновения Потребител), т.е. педофили. А ти, като чета, си точно от техния контингент. Айде, че ми писна от дечурлига. Май ще трябва да създадем БМВ Чилдрен Пауър.

АЗРАИЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, трий братко! Всичко наред трий! :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от БМВ фенка » 14 Май 2006, 20:01

Nikolay1 написа:Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения :winky:

винаги ще се намери някоя т.па майна
на седалките много хубаво се е.е :winky:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 14 Май 2006, 20:07

БМВ фенка написа:
Nikolay1 написа:Така да е дай тогава повече инфо каква марка и колко инча са джантите, какви са седалките и другите подобрения :winky:

След последното ти мнение съм 100% сигурен вече, че колата не е твоя защото на спортна седалка с толкова високи бордове е много неудобно за е*ане :winky:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Потребител
Аватар

Мнение от БМВ фенка » 14 Май 2006, 20:14

Nikolay1 написа:
БМВ фенка написа:

След последното ти мнение съм 100% сигурен вече, че колата не е твоя защото на спортна седалка с толкова високи бордове е много неудобно за е*ане :winky:

дори не знаеш какво мога в колата извън нея и върху нея

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 20:17

аре пишете си не ми пречите..........айде със здраве писна ми да се занимавам с злобари.........ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ТЕМАТА..............

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Май 2006, 20:20

ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО ЗАКЛЮЧВАТЕ ТЕМИТЕ ЗА МИС-ка,то тука стана ебати циганията всеки пише некви несвързани неща..........

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 14 Май 2006, 20:57

ku4kata BMW написа:ВЕЧЕ ЗНАМ ЗАЩО ЗАКЛЮЧВАТЕ ТЕМИТЕ ЗА МИС-ка,то тука стана ебати циганията всеки пише некви несвързани неща..........

Така ли? Не думай...
Босев, бате, не ми е само тоя форум на главата, за жалост... Пак ме завъртя шайбата днеска :evil:
Та - да, сега видяхте защо не може да има конкурс за Мис БМВПовер :) Дадох ви примерни идеи, темата след това а-ха да се развие добре... Ама вълка козината си мени, но нрава... ;)
MORE BEER!

Предишна

Назад към Извън Темата