Въпрос за Playstation 3
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос за Playstation 3
вярно ли е че като се хакнат да тръгват и пиратски игри корено им се скъсявал живота. Защото качени на харда PS-то невъртяло диск така температурата му се вдигала и нз си какво .... ?! 
и вярно ли е че веднъж хакнат не може да чете blu-ray ?

Money don't change you. It changes the people around you.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Въпрос за Playstation 3
МИТКО БЕ написа:вярно ли е че като се хакнат да тръгват и пиратски игри корено им се скъсявал живота. Защото качени на харда PS-то невъртяло диск така температурата му се вдигала и нз си какво .... ?!
Нищо от написаното не е вярно.

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Нямам представа нашия не е хакнат. Децата не дават. Игрите си ги купуваме когато имаме възможност. Според мен така им е по-сладко.
NeoPrint написа:Нямам представа нашия не е хакнат. Децата не дават. Игрите си ги купуваме когато имаме възможност. Според мен така им е по-сладко.
да не говориме 4е оня ден в ебай си купих комплект от 30 игри на цена от около 90е
и съм виждал мнооого примамливи цени за много нови игри
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
Някой да има нещо за продан ? 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Моята я хаквах - никаква полза. Всичко си върти и си записва, но може да играеш само някакви игри, които вярвай може да си намериш като подарък, а не да правиш 1001 подготовки, копирания и какво ли не.
Тъй като ми писна, а и искам да играя нови игри си я ънхакнах, защото със софтуер 3.51 нямаше как да играя Uncharted 3 и NFS The Run, които лично на мен ми допадат. Отделно има и други, които смятам да си взема.
Ако е заради играта на GOW3, то по-добре събери някой лев и си я купи.
Иначе по форумите продават супер екземпляри на половин цена, че може и по-ниско с времето.
Моето мнение е, че абсолютно не си заслужва занимавката.
Тъй като ми писна, а и искам да играя нови игри си я ънхакнах, защото със софтуер 3.51 нямаше как да играя Uncharted 3 и NFS The Run, които лично на мен ми допадат. Отделно има и други, които смятам да си взема.
Иначе по форумите продават супер екземпляри на половин цена, че може и по-ниско с времето.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
sapio написа:Моята я хаквах - никаква полза. Всичко си върти и си записва, но може да играеш само някакви игри, които вярвай може да си намериш като подарък, а не да правиш 1001 подготовки, копирания и какво ли не.
Занимавката не е толкова голяма в сравнение с първия jailbreak с ipod

Затова всеки преценя сам за себе си,минал съм и по 2-та пътя,но както каза колега по -горе с дискове е по забавно и автентично

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
1.Чух че много ги хаквали (не за пиратски дискове ами злонамерени хора
) истина ли е? и как мога да се предпазя от това?
2. флашка в USBто където се зарежда джойстика ли се слага? Защото не ми я открива като е там?
3. Джойстика ми се зарежда от 3-4 часа и свети само едно от 4 червени кръчета който предполагам са индикатор за батерията му. Колко време му трябва да се зареди напълно и колко време издържа батерията? Може ли да се зарежда дококато PS-то не работи?

2. флашка в USBто където се зарежда джойстика ли се слага? Защото не ми я открива като е там?
3. Джойстика ми се зарежда от 3-4 часа и свети само едно от 4 червени кръчета който предполагам са индикатор за батерията му. Колко време му трябва да се зареди напълно и колко време издържа батерията? Може ли да се зарежда дококато PS-то не работи?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
МИТКО БЕ написа:1.Чух че много ги хаквали (не за пиратски дискове ами злонамерени хора) истина ли е? и как мога да се предпазя от това?
*Не може да се зарежда докато пс3 не работи..
*на джойстика,като задържиш PS бутона ти излиза ,колко батерия има
*би трябвало за 3-4 часа да е зареден
*не съм чувал за злонамерени хакове - но ако не знае какво правиш не го прави
* свети само 1-то от червените кръгчета

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Джойстика може ли да се зарежда от комютъра?
Има ли проблем конзолата да седи изправена - на малката и страна не легнала както би трябвало да бъде. Че е по добре за интериора ми
Има ли проблем конзолата да седи изправена - на малката и страна не легнала както би трябвало да бъде. Че е по добре за интериора ми

- Evgeni
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 325d LCI
Няма проблем да седи изправена, аз даже си купих стойка за да може да седи във вертикално положение, а за хака според мен си заслужава напълнил съм я с игри и когато имам време ги превъртам една по една.Единственото което ми липсва е онлайна, но не съм чак толкова зарибен 
И да джойстика може да се зарежда от компютъра.

И да джойстика може да се зарежда от компютъра.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
kiko написа:да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?
Зависи за кой PS3 говорим...ако е последното поколение...и не си чел упътването

All PlayStation®3 systems are already equipped with everything you need to play stereoscopic 3D games. Thanks to the latest firmware update available now, the PS3™ system is the only console on the market that can support full stereoscopic 3D gaming – right from your living room, and at no additional charge.
Stereoscopic 3D allows each eye to see a unique image, so the experience is much more like real-life. Plus, stereoscopic 3D on the PS3™ allows more than one person to watch TV at the same time without having to sit in specific spots.
To play 3D games and watch 3D movies, you’ll need to have a 3D HD TV or 3D Ready HDTV and 3D sync transmitter kit, 3D glasses compatible with your TV, and a High Speed HDMI cable (supporting at least 10.2 Gbps).
Check out our FAQ for more info about the latest dimension in gaming.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Gqbriel написа:kiko написа:да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?
Зависи за кой PS3 говорим...ако е последното поколение...и не си чел упътването![]()
All PlayStation®3 systems are already equipped with everything you need to play stereoscopic 3D games. Thanks to the latest firmware update available now, the PS3™ system is the only console on the market that can support full stereoscopic 3D gaming – right from your living room, and at no additional charge.
Stereoscopic 3D allows each eye to see a unique image, so the experience is much more like real-life. Plus, stereoscopic 3D on the PS3™ allows more than one person to watch TV at the same time without having to sit in specific spots.
To play 3D games and watch 3D movies, you’ll need to have a 3D HD TV or 3D Ready HDTV and 3D sync transmitter kit, 3D glasses compatible with your TV, and a High Speed HDMI cable (supporting at least 10.2 Gbps).
Check out our FAQ for more info about the latest dimension in gaming.
ами не говоря за конкретен модел пс3,а дали е възможно понеже ми се изка да го ползвам повече като плеар иот време на време игри.http://www.technomarket.bg/products/090 ... a-40wl768g това ми е тв.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2