Въпрос за Playstation 3

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: e39 530d

Въпрос за Playstation 3

Мнение от МИТКО БЕ » 07 Яну 2012, 21:50

вярно ли е че като се хакнат да тръгват и пиратски игри корено им се скъсявал живота. Защото качени на харда PS-то невъртяло диск така температурата му се вдигала и нз си какво .... ?! :bchug:

и вярно ли е че веднъж хакнат не може да чете blu-ray ?
Money don't change you. It changes the people around you.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Re: Въпрос за Playstation 3

Мнение от xpl0d » 08 Яну 2012, 1:14

МИТКО БЕ написа:вярно ли е че като се хакнат да тръгват и пиратски игри корено им се скъсявал живота. Защото качени на харда PS-то невъртяло диск така температурата му се вдигала и нз си какво .... ?! :bchug:

и вярно ли е че веднъж хакнат не може да чете blu-ray ?

Нищо от написаното не е вярно.
Изображение

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 08 Яну 2012, 1:21

Нямам представа нашия не е хакнат. Децата не дават. Игрите си ги купуваме когато имаме възможност. Според мен така им е по-сладко.

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 08 Яну 2012, 1:26

NeoPrint написа:Нямам представа нашия не е хакнат. Децата не дават. Игрите си ги купуваме когато имаме възможност. Според мен така им е по-сладко.

да не говориме 4е оня ден в ебай си купих комплект от 30 игри на цена от около 90е
и съм виждал мнооого примамливи цени за много нови игри
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

Аватар

Мнение от МИТКО БЕ » 09 Яну 2012, 10:30

Някой да има нещо за продан ? :mhihi:

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 09 Яну 2012, 10:47

МИТКО БЕ написа:Някой да има нещо за продан ? :mhihi:

Форума на арена има бол :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 09 Яну 2012, 11:09

Моята я хаквах - никаква полза. Всичко си върти и си записва, но може да играеш само някакви игри, които вярвай може да си намериш като подарък, а не да правиш 1001 подготовки, копирания и какво ли не.

Тъй като ми писна, а и искам да играя нови игри си я ънхакнах, защото със софтуер 3.51 нямаше как да играя Uncharted 3 и NFS The Run, които лично на мен ми допадат. Отделно има и други, които смятам да си взема.

Ако е заради играта на GOW3, то по-добре събери някой лев и си я купи.

Иначе по форумите продават супер екземпляри на половин цена, че може и по-ниско с времето.

Моето мнение е, че абсолютно не си заслужва занимавката.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 09 Яну 2012, 12:03

sapio написа:Моята я хаквах - никаква полза. Всичко си върти и си записва, но може да играеш само някакви игри, които вярвай може да си намериш като подарък, а не да правиш 1001 подготовки, копирания и какво ли не.

Тъй като ми писна, а и искам да играя нови игри си я ънхакнах, защото със софтуер 3.51 нямаше как да играя Uncharted 3 и NFS The Run, които лично на мен ми допадат. Отделно има и други, които смятам да си взема.

Ако е заради играта на GOW3, то по-добре събери някой лев и си я купи.

Иначе по форумите продават супер екземпляри на половин цена, че може и по-ниско с времето.

Моето мнение е, че абсолютно не си заслужва занимавката.

Занимавката не е толкова голяма в сравнение с първия jailbreak с ipod :mhihi: ,елементарно е и е бързо..има смисъл,ако имаш голям хард ,защото можеш да свалиш доста игри и да се нарадваш..от друга страна няма голям смисъл,ако си преценил и си фен на онлайн игрите,защото хак-а малко те спира,не че не може да се играе,но не е препоръчително..
Затова всеки преценя сам за себе си,минал съм и по 2-та пътя,но както каза колега по -горе с дискове е по забавно и автентично :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар

Мнение от МИТКО БЕ » 09 Яну 2012, 12:20

1.Чух че много ги хаквали (не за пиратски дискове ами злонамерени хора :) ) истина ли е? и как мога да се предпазя от това?
2. флашка в USBто където се зарежда джойстика ли се слага? Защото не ми я открива като е там?
3. Джойстика ми се зарежда от 3-4 часа и свети само едно от 4 червени кръчета който предполагам са индикатор за батерията му. Колко време му трябва да се зареди напълно и колко време издържа батерията? Може ли да се зарежда дококато PS-то не работи?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 09 Яну 2012, 12:22

МИТКО БЕ написа:1.Чух че много ги хаквали (не за пиратски дискове ами злонамерени хора :) ) истина ли е? и как мога да се предпазя от това?
2. флашка в USBто където се зарежда джойстика ли се слага? Защото не ми я открива като е там?
3. Джойстика ми се зарежда от 3-4 часа и свети само едно от 4 червени кръчета който предполагам са индикатор за батерията му. Колко време му трябва да се зареди напълно и колко време издържа батерията? Може ли да се зарежда дококато PS-то не работи?

*Не може да се зарежда докато пс3 не работи..
*на джойстика,като задържиш PS бутона ти излиза ,колко батерия има
*би трябвало за 3-4 часа да е зареден
*не съм чувал за злонамерени хакове - но ако не знае какво правиш не го прави
* свети само 1-то от червените кръгчета :mhihi: :mhihi: защото не показва батерия а кой номер джойстик си 1-2-3-4 - вземи прочети малко книжката на тая игра...що никой не чете и работи с неща които не са по 20лв и после ,абе нещо направих :mhihi: ще се изненадаш след това,колко е приятно да знаеш сам ,кое как се прави с функциите на конзолата :yes:
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .

Аватар

Мнение от МИТКО БЕ » 09 Яну 2012, 12:25

Джойстика може ли да се зарежда от комютъра?
Има ли проблем конзолата да седи изправена - на малката и страна не легнала както би трябвало да бъде. Че е по добре за интериора ми :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d LCI

Мнение от Evgeni » 09 Яну 2012, 12:34

Няма проблем да седи изправена, аз даже си купих стойка за да може да седи във вертикално положение, а за хака според мен си заслужава напълнил съм я с игри и когато имам време ги превъртам една по една.Единственото което ми липсва е онлайна, но не съм чак толкова зарибен :)
И да джойстика може да се зарежда от компютъра.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Яну 2012, 12:42

да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gqbriel » 09 Яну 2012, 12:54

kiko написа:да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?

Зависи за кой PS3 говорим...ако е последното поколение...и не си чел упътването :no:

All PlayStation®3 systems are already equipped with everything you need to play stereoscopic 3D games. Thanks to the latest firmware update available now, the PS3™ system is the only console on the market that can support full stereoscopic 3D gaming – right from your living room, and at no additional charge.

Stereoscopic 3D allows each eye to see a unique image, so the experience is much more like real-life. Plus, stereoscopic 3D on the PS3™ allows more than one person to watch TV at the same time without having to sit in specific spots.

To play 3D games and watch 3D movies, you’ll need to have a 3D HD TV or 3D Ready HDTV and 3D sync transmitter kit, 3D glasses compatible with your TV, and a High Speed HDMI cable (supporting at least 10.2 Gbps).

Check out our FAQ for more info about the latest dimension in gaming. :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 09 Яну 2012, 13:30

Gqbriel написа:
kiko написа:да попитам и аз, конзолата какви формати филми чете?за блурей ясно но има ли начин и 3D филми да подкарам,понеже тв-то ми е 3д но ми трябва 3д плеар за да гледам такива филми,та плейстеишъна може ли да ми плейва и 3д?

Зависи за кой PS3 говорим...ако е последното поколение...и не си чел упътването :no:

All PlayStation®3 systems are already equipped with everything you need to play stereoscopic 3D games. Thanks to the latest firmware update available now, the PS3™ system is the only console on the market that can support full stereoscopic 3D gaming – right from your living room, and at no additional charge.

Stereoscopic 3D allows each eye to see a unique image, so the experience is much more like real-life. Plus, stereoscopic 3D on the PS3™ allows more than one person to watch TV at the same time without having to sit in specific spots.

To play 3D games and watch 3D movies, you’ll need to have a 3D HD TV or 3D Ready HDTV and 3D sync transmitter kit, 3D glasses compatible with your TV, and a High Speed HDMI cable (supporting at least 10.2 Gbps).

Check out our FAQ for more info about the latest dimension in gaming. :yes:

ами не говоря за конкретен модел пс3,а дали е възможно понеже ми се изка да го ползвам повече като плеар иот време на време игри.http://www.technomarket.bg/products/090 ... a-40wl768g това ми е тв.

Следваща

Назад към Извън Темата