Тример за Тяло??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Тример за Тяло??

Мнение от Пинтев » 25 Яну 2012, 10:23

Добръ ден Колеги.Замислих се да си купя това чудо :mhihi: Водят го тример за тяло.Искам да попитам дали някой от вас е ползвал и продължава да ползва,и на коя фирма му е..и така ако може малко повече да разясните към коя марка да се ориентирам.Благодаря предварително :)
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Re: Тример за Тяло??

Мнение от BMW///M-ma6inata » 25 Яну 2012, 10:26

Philips Bodygroom :yes: Много съм доволен, трета година го ползвам.. работи и под вода, а батерията още се държи :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Яну 2012, 12:13

И моя за 3 години му се разпадна главата. Аз го ползвам и за бръснене. Купих си напрво нов.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 25 Яну 2012, 13:24

А някой може ли да препоръча тример от тези които са комплект (с няколко приставки) нещо от този вид http://electron.bg/remington-pg350-p-20 ... =22_152_77 ще се ползва предимно за поддържане на брадата с определена дължина... и да не е повече от 60-70 лева.

ентусиаст
Аватар
Кара: ретро ръжди

Мнение от M.Velichkov » 25 Яну 2012, 13:32

bmw520i5063 написа:Добръ ден Колеги.Замислих се да си купя това чудо :mhihi: Водят го тример за тяло.Искам да попитам дали някой от вас е ползвал и продължава да ползва,и на коя фирма му е..и така ако може малко повече да разясните към коя марка да се ориентирам.Благодаря предварително :)

Да ти имам темата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лоша F30-ка

Мнение от kozela » 25 Яну 2012, 14:19

Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка! :yes:
При тях почти всички модели вършат едно и също, просто има някои с повече пристваки или екран да ти показва живота на батерията....евтино и добро! :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Яну 2012, 15:07

kozela написа:Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка! :yes:
При тях почти всички модели вършат едно и също, просто има някои с повече пристваки или екран да ти показва живота на батерията....евтино и добро! :yes:

+1
Aма аз го ползвам само за постригване на балалайката (горната глава,някой да не си помисли друго и чат пат да оформя ...долната :mhihi: )
Понякога и за оформяне на брадата,бе това "боди...тример за тяло,какво ще рече,да си постригваш и задника ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Яну 2012, 15:35

по скоро за сваляне на пуловвра :mrgreen:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лоша F30-ка

Мнение от kozela » 25 Яну 2012, 15:36

Е.Димитров написа:
kozela написа:Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка! :yes:

+1
Aма аз го ползвам само за постригване на балалайката (горната глава,някой да не си помисли друго и чат пат да оформя ...долната :mhihi: )
Понякога и за оформяне на брадата,бе това "боди...тример за тяло,какво ще рече,да си постригваш и задника ли?

:mhihi: Задник, предник, подмишничка и гърдички!!! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 25 Яну 2012, 18:37

Много Благодаря за отговорите...ще ги погледна тези Remington ,пък и в крайна сметка ако издържи 3 години пак ще си е изплатило парите :)
Изображение

Назад към Извън Темата