Тример за Тяло??
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Тример за Тяло??
Добръ ден Колеги.Замислих се да си купя това чудо
Водят го тример за тяло.Искам да попитам дали някой от вас е ползвал и продължава да ползва,и на коя фирма му е..и така ако може малко повече да разясните към коя марка да се ориентирам.Благодаря предварително 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Re: Тример за Тяло??
Philips Bodygroom
Много съм доволен, трета година го ползвам.. работи и под вода, а батерията още се държи 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
И моя за 3 години му се разпадна главата. Аз го ползвам и за бръснене. Купих си напрво нов.
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
А някой може ли да препоръча тример от тези които са комплект (с няколко приставки) нещо от този вид http://electron.bg/remington-pg350-p-20 ... =22_152_77 ще се ползва предимно за поддържане на брадата с определена дължина... и да не е повече от 60-70 лева.
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
bmw520i5063 написа:Добръ ден Колеги.Замислих се да си купя това чудоВодят го тример за тяло.Искам да попитам дали някой от вас е ползвал и продължава да ползва,и на коя фирма му е..и така ако може малко повече да разясните към коя марка да се ориентирам.Благодаря предварително
Да ти имам темата

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка!
При тях почти всички модели вършат едно и също, просто има някои с повече пристваки или екран да ти показва живота на батерията....евтино и добро!

При тях почти всички модели вършат едно и също, просто има някои с повече пристваки или екран да ти показва живота на батерията....евтино и добро!

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
kozela написа:Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка!![]()
+1
Aма аз го ползвам само за постригване на балалайката (горната глава,някой да не си помисли друго и чат пат да оформя ...долната

Понякога и за оформяне на брадата,бе това "боди...тример за тяло,какво ще рече,да си постригваш и задника ли?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
по скоро за сваляне на пуловвра 

- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Е.Димитров написа:kozela написа:Ползвам Remington от близо 4 години и съм повече от доволен - желязна машинка!![]()
+1
Aма аз го ползвам само за постригване на балалайката (горната глава,някой да не си помисли друго и чат пат да оформя ...долната)
Понякога и за оформяне на брадата,бе това "боди...тример за тяло,какво ще рече,да си постригваш и задника ли?

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Много Благодаря за отговорите...ще ги погледна тези Remington ,пък и в крайна сметка ако издържи 3 години пак ще си е изплатило парите 

10 мнения
• Страница 1 от 1