Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!

Мнение от devent » 17 Яну 2012, 15:15

Здравейте. Имате ли представа камерата при Джъмбо на ботевградско шосе дали работи?? Преди беше стреляна, драскана, но сега гледам, че май е оправена..

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Яну 2012, 8:41

:OT:
Някой ползва ли Трапстер ? :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: 330xd; 2.7biturbo quattro;

Мнение от Sw!zz3r0 » 20 Яну 2012, 10:26

MXM6 написа:Скоро някакъв шеф от КАТ обясняваше, че камерите за скорост в София са 3 - на околовръстното на Макдоналдс, на Орлов мост, и на Макдоналдса на Цариградско посока център-младост.

Също тази на Jumbo на Ботевградско за която спомена колегата е за скорост, но дали работи не знам.

Има и една митична камера, за която съм чувал митове и легенди, дори и получени глоби - от тв кулата към София ленд, на знак 40 или 50км/ч , но така и не съм я виждал :paranoid:
На кола с турбо ако не и даваш газ е все едно да си имаш хубава жена и да не я е.еш!

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 20 Яну 2012, 17:16

Sw!zz3r0 написа:Има и една митична камера, за която съм чувал митове и легенди, дори и получени глоби - от тв кулата към София ленд, на знак 40 или 50км/ч , но така и не съм я виждал :paranoid:

То имаше и в двете посоки но незнайно защо ги махнаха :driving:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 21 Яну 2012, 3:05

Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка? :mhihi: :kuku:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Яну 2012, 19:02

boksioraE39 написа:Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка? :mhihi: :kuku:

Ако е тая преди орлов мост, то там ограничението е 50км/ч и за това те е снимала.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 23 Яну 2012, 1:26

Kris написа:
boksioraE39 написа:Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка? :mhihi: :kuku:

Ако е тая преди орлов мост, то там ограничението е 50км/ч и за това те е снимала.

Тц тая е от тия големите (като на бояна) и е между мантинелите и там си е 80?!
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Яну 2012, 1:29

горе при мак доналдса ли?

тя снима от месец някъде
No bling at the Ring

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 25 Яну 2012, 8:41

Споко......нещо се бъгват. Преди две-три седмици тая долу на Орлов мост се беше бъгнала нещо. Цялата колона "лазахме" с 25-28км/ч , а камерата снимаше като луда. Честитка още не е дошла в офиса.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание ;)

Потребител
Аватар

Мнение от slav_891 » 27 Яну 2012, 23:16

Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 30 Яну 2012, 10:06

slav_891 написа:Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.

Нея отдавна я има. Досега, обаче, не съм я виждал да снима, а често минавам оттам вечер.

А камерата на околовръстното при ОМВ-то, знаете ли на колко снима и дали снима и в двете посоки. Малко я забравих и минах покрай нея с 95-100. Преди няколко страници видях, че един колега са му пратили честитка, но за 27+ км/ч. При мен са по-малко :paranoid:. Някой "щастливец" с подобна на моята скорост има ли??

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 30 Яну 2012, 13:31

slav_891 написа:Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.

Как го прецени, че е за скорост? Защото си видял камера там ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 30 Яну 2012, 13:47

Amatior4o написа:

Как го прецени, че е за скорост? Защото си видял камера там ли?

същата кутия като на цариградско е (снимачка) за това така е преценил колегата
www.bmwпрофесори-bg.net

Потребител
Аватар
Кара: E36 320 Touring
Мечтае да кара: E46 M3
Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино

Мнение от Loopix » 30 Яну 2012, 17:42

devent написа:
А камерата на околовръстното при ОМВ-то, знаете ли на колко снима и дали снима и в двете посоки. Малко я забравих и минах покрай нея с 95-100. Преди няколко страници видях, че един колега са му пратили честитка, но за 27+ км/ч. При мен са по-малко :paranoid:. Някой "щастливец" с подобна на моята скорост има ли??

Колега, не знам какво да ти кажа ... в офиса (в София) почнаха периодично да пристигат честитки от КАТ, вярно е, че са от патрулки с мобилни камери и то основно на колегите от Варна и Бургас, но в повечето случаи са за 15+ км/ч. (11 км. за ограничението и 3 км. заради "грешката" в радарното устройство). Та в този ред на мисли нищо чудно и стационарните вече да снимат на по-ниска скорост ...

Призивът ми е да се опитваме да спазваме до колкото е възможно ограниченията или да не сме с повече от 15 км/ч над тях :idea:

Потребител
Аватар

Мнение от slav_891 » 31 Яну 2012, 21:16

Аз мисля че снимат с над 10км/ч над ограничението.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум