Камери на КАТ в България !!!
Модератор: Общи модератори
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Re: КАМЕРИ НА КАТ В СОФИЯ !!!
Здравейте. Имате ли представа камерата при Джъмбо на ботевградско шосе дали работи?? Преди беше стреляна, драскана, но сега гледам, че май е оправена..
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Sw!zz3r0
- Потребител
-
- Кара: 330xd; 2.7biturbo quattro;
MXM6 написа:Скоро някакъв шеф от КАТ обясняваше, че камерите за скорост в София са 3 - на околовръстното на Макдоналдс, на Орлов мост, и на Макдоналдса на Цариградско посока център-младост.
Също тази на Jumbo на Ботевградско за която спомена колегата е за скорост, но дали работи не знам.
Има и една митична камера, за която съм чувал митове и легенди, дори и получени глоби - от тв кулата към София ленд, на знак 40 или 50км/ч , но така и не съм я виждал

На кола с турбо ако не и даваш газ е все едно да си имаш хубава жена и да не я е.еш!
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Sw!zz3r0 написа:Има и една митична камера, за която съм чувал митове и легенди, дори и получени глоби - от тв кулата към София ленд, на знак 40 или 50км/ч , но така и не съм я виждал
То имаше и в двете посоки но незнайно защо ги махнаха

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка?![]()
Ако е тая преди орлов мост, то там ограничението е 50км/ч и за това те е снимала.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Kris написа:boksioraE39 написа:Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка?![]()
Ако е тая преди орлов мост, то там ограничението е 50км/ч и за това те е снимала.
Тц тая е от тия големите (като на бояна) и е между мантинелите и там си е 80?!

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
горе при мак доналдса ли?
тя снима от месец някъде
тя снима от месец някъде
No bling at the Ring
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
boksioraE39 написа:Точно преди около 40мин. камерата на цариградско тая голямата ме снима и то два пъти на ограничението 80 и аз карах точно с 80-85?! Бях единствена кола такаче мене ме е щракнала но интересно защо?! На някои случвало ли му се е подобно нещо и може ли да ми доиде чиститка?![]()
Споко......нещо се бъгват. Преди две-три седмици тая долу на Орлов мост се беше бъгнала нещо. Цялата колона "лазахме" с 25-28км/ч , а камерата снимаше като луда. Честитка още не е дошла в офиса.
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.
- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
slav_891 написа:Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.
Нея отдавна я има. Досега, обаче, не съм я виждал да снима, а често минавам оттам вечер.
А камерата на околовръстното при ОМВ-то, знаете ли на колко снима и дали снима и в двете посоки. Малко я забравих и минах покрай нея с 95-100. Преди няколко страници видях, че един колега са му пратили честитка, но за 27+ км/ч. При мен са по-малко

- Amatior4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320D
slav_891 написа:Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.
Как го прецени, че е за скорост? Защото си видял камера там ли?
Amatior4o написа:slav_891 написа:Камера за скорост има на бул.Сливница и Раковска преди светофара - посока Лъвов мост.
Как го прецени, че е за скорост? Защото си видял камера там ли?
същата кутия като на цариградско е (снимачка) за това така е преценил колегата
www.bmwпрофесори-bg.net
- Loopix
- Потребител
-
- Кара: E36 320 Touring
- Мечтае да кара: E46 M3
- Детайли за колата: С ГИ за да му е еффтино
devent написа:
А камерата на околовръстното при ОМВ-то, знаете ли на колко снима и дали снима и в двете посоки. Малко я забравих и минах покрай нея с 95-100. Преди няколко страници видях, че един колега са му пратили честитка, но за 27+ км/ч. При мен са по-малко. Някой "щастливец" с подобна на моята скорост има ли??
Колега, не знам какво да ти кажа ... в офиса (в София) почнаха периодично да пристигат честитки от КАТ, вярно е, че са от патрулки с мобилни камери и то основно на колегите от Варна и Бургас, но в повечето случаи са за 15+ км/ч. (11 км. за ограничението и 3 км. заради "грешката" в радарното устройство). Та в този ред на мисли нищо чудно и стационарните вече да снимат на по-ниска скорост ...
Призивът ми е да се опитваме да спазваме до колкото е възможно ограниченията или да не сме с повече от 15 км/ч над тях