Не пазарувайте от crystal.bg
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: Не пазарувайте от crystal.bg
crystal.bg написа:Здравейте,
като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg
Напълно нормално е да се правите на разсеяни и да НЕ четете информацията в първият пост... тия "неща", дето сте написали отдавна са минали... и връзката с вашият представител е била прекъсната едностранно от ваша страна. Хубавото е, че в интернет се намира вече всякаква информация, а КЗП обича подобни фирми като вашата да ги хрупа на закуска.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Трият ги веднага щом ги поснема ... 
П.П. От къде разбраха, че сме от BMW Foruma ??

П.П. От къде разбраха, че сме от BMW Foruma ??
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- 6per40
- младши ентусиаст
-
- Кара: "пъргава" 316-ка
- Мечтае да кара: IS-ka
crystal.bg написа:Здравейте,
като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg
При объркана поръчка е необходимо клиента да се обади веднага в магазина. Куриера е длъжен да изчака клиента и да отвори пратката пред него. Ако продукта е друг (т.е. объркан) клиента трябва да се обади в магазина за да уведоми за случилото се.
Магазина е задължен веднага да изпрати продукта или да възстанови сумата на клиента.
При изпращането на новия продукт, той се изпраща с обратна разписка в която е описано кратко и точно "За сметка на подателя, получателя трябва да предаде на куриера кутийка сертификат и продукта"
При изплащане на сумата - клиента е необходимо да предаде банкова сметка на магазина където да му бъдат преведени парите.
Моля не позорете името на магазина по този начин.
Нека клиента с обърканата поръчка да се обади в работно време в магазина и ще му бъдат възстановени парите.
Я не се правете на разсеяни и света вода ненапита. Пазя всички документи за това, че съм заплатил грешната стока, че съм ви я изпратил обартно без да ви искам 1лв, и че е получена. Звънях на сайта никой не вдига. А този Петър Савов само лъже и после не вдигаше. Хубавото е, че БМВ форума е с много потребители и доста хора ще видят какви сте измамници. Писах ви съобщения на сайта и нищщо. Казвате да се обадя а? Ми добре - утре ще се обадя и ще видим дали ще вдигнете или ще се направите на мишки.
Абе къв фейсбук кви пет лева.Колко сме потребителите в този форум които влизаме всеки ден?Няколко хиляди.Айде сега всички да си поръчаме с наложен платеж и като пристигне
Така ви гарантирам ,че му е...на майката на целия бизнес.
ппУтре си поръчвам за 100-на лева.

ппУтре си поръчвам за 100-на лева.

- 6per40
- младши ентусиаст
-
Колега, това означава да падна до тяхното ниво, а това няма да стане. Може да съм всякакъв , ама не съм измамник и мошеник.
6per40 написа:Колега, това означава да падна до тяхното ниво, а това няма да стане. Може да съм всякакъв , ама не съм измамник и мошеник.
Това ти е грешката.Всеки знае ,че в такива случаи остава безнаказан.Измамниците се "лекуват"точно по този начин,с техните средства.На теб най вероятно ще ти върнат парите щото вдигна врява,но има много хора които за 20-30 или 50 лева няма да се занимават изобщо.Това не се отнася само за тази фирма,а за десетките като тях които продават онлайн.Включително и наши колеги от форума.

Аз пуснах една поръчка за 100лв и като дойде момчето от Еконт ще го върна
Ако всеки направи като мен, даже не всеки 100 човека само и бизнеса на тоя е отишъл 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз получих отговор във фейс бук на написаното от мен. Ето и отговора:
Здравейте, моля не клеветете името на магазина с подобни празни приказки. Объркана поръчка се оправя след като бъде изпратен продука с обратна разписка при което се изисква да се придаде на куриера грешния продукт. Това не е измама а грешка на магазина при което се поемат всички разходи на магазина.
Отговор на моята публикация от една жена/момиче :
Напротив , Велизар е прав, дъщеря ми имаше същия проблем и попаде жалба до агенцията за защита на потребителите (аз пиша защото нея я блокираха и изтриха нейното съобщения).Нека и Велизар се обърна към съответните органи за да се спре с тези измами!
Здравейте, моля не клеветете името на магазина с подобни празни приказки. Объркана поръчка се оправя след като бъде изпратен продука с обратна разписка при което се изисква да се придаде на куриера грешния продукт. Това не е измама а грешка на магазина при което се поемат всички разходи на магазина.
Отговор на моята публикация от една жена/момиче :
Напротив , Велизар е прав, дъщеря ми имаше същия проблем и попаде жалба до агенцията за защита на потребителите (аз пиша защото нея я блокираха и изтриха нейното съобщения).Нека и Велизар се обърна към съответните органи за да се спре с тези измами!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- HeBePeH
- Lulin Boys Cska Sofia
-
- Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
- Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG
СпамЪ продължава на стената им във фейсбук
, копи пейст на съобщението от Испанеца , нека им е гадно 

Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП.

Ще си правят т*шак с колега, а?
Па' после ще пускат тъпи оправдания, след като видяха, че няма да останат ненаказани за делата си... аре нЕма нужда...
Щом са си надробили попарата, 'ше си я сърбат
Ей такива спират БГ Онлайн бизнеса и за т'ва още поне 10 години ще гоним Американския такъв...

Па' после ще пускат тъпи оправдания, след като видяха, че няма да останат ненаказани за делата си... аре нЕма нужда...
Щом са си надробили попарата, 'ше си я сърбат

Ей такива спират БГ Онлайн бизнеса и за т'ва още поне 10 години ще гоним Американския такъв...

- 6per40
- младши ентусиаст
-
Ето окончателната развръзка. Преди 1 час получих обаждане от куриерската фирма, че имам забавена доставка за Петър Савов- тоест този мизерник не евзел грешната доставка и ще ми я върнат и аз ще си платя разходите. Но поне ще снимам всичко от получаването до отварянето, че да имам доказателства за това.
Звъня аз на тези измамници и никой не вдига. Звъня на Савов и никой не вдига. Сами си правете изводите.
Звъня аз на тези измамници и никой не вдига. Звъня на Савов и никой не вдига. Сами си правете изводите.
Последна промяна 6per40 на 15 Май 2013, 12:51, променена общо 1 път
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Имам група във фейсбук с 28 000 члена. Всички ще ги разберат 

Бързо действат, ама не са познали хората
Такива селяни най-много мразя

Такива селяни най-много мразя

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Май не удариха когото трябва а? 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5