Не пазарувайте от crystal.bg

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Re: Не пазарувайте от crystal.bg

Мнение от zzuzi » 05 Фев 2012, 18:49

И мене ме блокираха да не им пиша на стената и да коментирам :mhihi:
Изображение Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Фев 2012, 18:49

crystal.bg написа:Здравейте,

като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg

Напълно нормално е да се правите на разсеяни и да НЕ четете информацията в първият пост... тия "неща", дето сте написали отдавна са минали... и връзката с вашият представител е била прекъсната едностранно от ваша страна. Хубавото е, че в интернет се намира вече всякаква информация, а КЗП обича подобни фирми като вашата да ги хрупа на закуска.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 05 Фев 2012, 18:51

Трият ги веднага щом ги поснема ... :censored:
П.П. От къде разбраха, че сме от BMW Foruma ??
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: "пъргава" 316-ка
Мечтае да кара: IS-ka

Мнение от 6per40 » 05 Фев 2012, 18:56

crystal.bg написа:Здравейте,

като служител в магазина си позволявам правото да обесня на всички потребители и клиенти условията и правата на клиентите в Crystal.bg

При объркана поръчка е необходимо клиента да се обади веднага в магазина. Куриера е длъжен да изчака клиента и да отвори пратката пред него. Ако продукта е друг (т.е. объркан) клиента трябва да се обади в магазина за да уведоми за случилото се.
Магазина е задължен веднага да изпрати продукта или да възстанови сумата на клиента.
При изпращането на новия продукт, той се изпраща с обратна разписка в която е описано кратко и точно "За сметка на подателя, получателя трябва да предаде на куриера кутийка сертификат и продукта"
При изплащане на сумата - клиента е необходимо да предаде банкова сметка на магазина където да му бъдат преведени парите.

Моля не позорете името на магазина по този начин.

Нека клиента с обърканата поръчка да се обади в работно време в магазина и ще му бъдат възстановени парите.

Я не се правете на разсеяни и света вода ненапита. Пазя всички документи за това, че съм заплатил грешната стока, че съм ви я изпратил обартно без да ви искам 1лв, и че е получена. Звънях на сайта никой не вдига. А този Петър Савов само лъже и после не вдигаше. Хубавото е, че БМВ форума е с много потребители и доста хора ще видят какви сте измамници. Писах ви съобщения на сайта и нищщо. Казвате да се обадя а? Ми добре - утре ще се обадя и ще видим дали ще вдигнете или ще се направите на мишки.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 05 Фев 2012, 21:41

Абе къв фейсбук кви пет лева.Колко сме потребителите в този форум които влизаме всеки ден?Няколко хиляди.Айде сега всички да си поръчаме с наложен платеж и като пристигне :1: Така ви гарантирам ,че му е...на майката на целия бизнес. :mhihi:
ппУтре си поръчвам за 100-на лева. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 06 Фев 2012, 2:00

Колега, това означава да падна до тяхното ниво, а това няма да стане. Може да съм всякакъв , ама не съм измамник и мошеник.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 06 Фев 2012, 10:27

6per40 написа:Колега, това означава да падна до тяхното ниво, а това няма да стане. Може да съм всякакъв , ама не съм измамник и мошеник.

Това ти е грешката.Всеки знае ,че в такива случаи остава безнаказан.Измамниците се "лекуват"точно по този начин,с техните средства.На теб най вероятно ще ти върнат парите щото вдигна врява,но има много хора които за 20-30 или 50 лева няма да се занимават изобщо.Това не се отнася само за тази фирма,а за десетките като тях които продават онлайн.Включително и наши колеги от форума.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 06 Фев 2012, 11:48

Аз пуснах една поръчка за 100лв и като дойде момчето от Еконт ще го върна :D Ако всеки направи като мен, даже не всеки 100 човека само и бизнеса на тоя е отишъл ;)
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 06 Фев 2012, 12:17

Аз получих отговор във фейс бук на написаното от мен. Ето и отговора:

Здравейте, моля не клеветете името на магазина с подобни празни приказки. Объркана поръчка се оправя след като бъде изпратен продука с обратна разписка при което се изисква да се придаде на куриера грешния продукт. Това не е измама а грешка на магазина при което се поемат всички разходи на магазина.

Отговор на моята публикация от една жена/момиче :

Напротив , Велизар е прав, дъщеря ми имаше същия проблем и попаде жалба до агенцията за защита на потребителите (аз пиша защото нея я блокираха и изтриха нейното съобщения).Нека и Велизар се обърна към съответните органи за да се спре с тези измами!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 06 Фев 2012, 12:37

СпамЪ продължава на стената им във фейсбук :mhihi: , копи пейст на съобщението от Испанеца , нека им е гадно :yes:
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 06 Фев 2012, 12:59

Ще си правят т*шак с колега, а? :bang:
Па' после ще пускат тъпи оправдания, след като видяха, че няма да останат ненаказани за делата си... аре нЕма нужда...
Щом са си надробили попарата, 'ше си я сърбат :no:
Ей такива спират БГ Онлайн бизнеса и за т'ва още поне 10 години ще гоним Американския такъв... :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6per40 » 06 Фев 2012, 13:08

Ето окончателната развръзка. Преди 1 час получих обаждане от куриерската фирма, че имам забавена доставка за Петър Савов- тоест този мизерник не евзел грешната доставка и ще ми я върнат и аз ще си платя разходите. Но поне ще снимам всичко от получаването до отварянето, че да имам доказателства за това.

Звъня аз на тези измамници и никой не вдига. Звъня на Савов и никой не вдига. Сами си правете изводите.
Последна промяна 6per40 на 15 Май 2013, 12:51, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 06 Фев 2012, 13:11

Имам група във фейсбук с 28 000 члена. Всички ще ги разберат :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 06 Фев 2012, 18:08

Бързо действат, ама не са познали хората :mhihi:
Такива селяни най-много мразя :bang:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 06 Фев 2012, 19:20

Май не удариха когото трябва а? :mrgreen:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата