Слушалки за мобилен телефон и компютър
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Слушалки за мобилен телефон и компютър
Здравейте! Пред избор на слушалки, които да ползвам заедно с мобилният телефон и пред компютъра в работа съм. Бюджета е с таван от 60лв, а това, което търся - слушалки, които да не са тип "тапички", защото са ми неудобни при продължително използване на ушите, но и да не са от онези огромните, защото не искам да изглеждам като 16 годишен на улицата като ходя.
Гледах за foldable от тип - http://electron.bg/pioneer-semj21-wh...Path=21_144_63
Тези добри ли са? Кое би било най-доброто от този тип за парите, които ще дам? Всякакви мнения, предложения и опит биха ми боли полезни. Благодаря предварително
Гледах за foldable от тип - http://electron.bg/pioneer-semj21-wh...Path=21_144_63
Тези добри ли са? Кое би било най-доброто от този тип за парите, които ще дам? Всякакви мнения, предложения и опит биха ми боли полезни. Благодаря предварително

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Слушалки за мобилен телефон и компютър
Колега, оправи линк, че излиза Not Found
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
С тези пак ще изглеждаш като 16 годишен...
Явно не си попаднал на удобни слушалки от тия дето се пъхат в ухото, имах едни евтини дето ми правиха ранички в ухото, сега съм с на Ейпъл и дори не ги усещам.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
The7omahawk написа:http://electron.bg/pioneer-semj21-white-p-117960.html?cPath=21_144_63
То пък с тези хич няма да изглеждаш, като 16 годишен пубер

Ако ще взимаш слушалки тип диадема най-добре си вземи някои full size слушалки на филипс или сони или ако намериш евтин модел на сенхайзер. По-малките, като тези от линка не обгръщат ухото напълно, затискат го. При продължително носене от сорта на час-два могат да те заболят ушите. Отделно, че не изолират ухото от заобикалящата среда и се налага да увеличаваш звука за да чуваш. Тва донякъде важи и за in-ear слушалките. Въобще от големите full size слушалки по-добро нЕма.

5 мнения
• Страница 1 от 1