Слушалки за мобилен телефон и компютър

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Слушалки за мобилен телефон и компютър

Мнение от The7omahawk » 08 Фев 2012, 20:01

Здравейте! Пред избор на слушалки, които да ползвам заедно с мобилният телефон и пред компютъра в работа съм. Бюджета е с таван от 60лв, а това, което търся - слушалки, които да не са тип "тапички", защото са ми неудобни при продължително използване на ушите, но и да не са от онези огромните, защото не искам да изглеждам като 16 годишен на улицата като ходя.
Гледах за foldable от тип - http://electron.bg/pioneer-semj21-wh...Path=21_144_63

Тези добри ли са? Кое би било най-доброто от този тип за парите, които ще дам? Всякакви мнения, предложения и опит биха ми боли полезни. Благодаря предварително :bchug:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Слушалки за мобилен телефон и компютър

Мнение от randity » 08 Фев 2012, 20:29

Колега, оправи линк, че излиза Not Found
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 08 Фев 2012, 21:01

http://electron.bg/pioneer-semj21-white ... =21_144_63

Така би трябвало да излизат :-)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от ///Maximalniq » 08 Фев 2012, 21:14

С тези пак ще изглеждаш като 16 годишен... :) Явно не си попаднал на удобни слушалки от тия дето се пъхат в ухото, имах едни евтини дето ми правиха ранички в ухото, сега съм с на Ейпъл и дори не ги усещам.

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Фев 2012, 21:31

The7omahawk написа:http://electron.bg/pioneer-semj21-white-p-117960.html?cPath=21_144_63

То пък с тези хич няма да изглеждаш, като 16 годишен пубер :mhihi: Специално тези са ОК.
Ако ще взимаш слушалки тип диадема най-добре си вземи някои full size слушалки на филипс или сони или ако намериш евтин модел на сенхайзер. По-малките, като тези от линка не обгръщат ухото напълно, затискат го. При продължително носене от сорта на час-два могат да те заболят ушите. Отделно, че не изолират ухото от заобикалящата среда и се налага да увеличаваш звука за да чуваш. Тва донякъде важи и за in-ear слушалките. Въобще от големите full size слушалки по-добро нЕма.
Изображение

Назад към Извън Темата