Труден избор !
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко с гуми !
- Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
- Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(
Труден избор !
В петък ще купувам окачване и се чудя кое да избера (бях написал много дълга изчерпателна тема само че преди да цакна изпрати скапания мак реши да я истрие за това сега накратко)
Това съм намерил за сега на тези цени
http://kz-tuning.com/store/index.php?pa ... t&Itemid=2 410лв
Същото като горното но нерегулируемо 430лв
http://www.proparts.bg/product/1279/reg ... v-e36.html -450лв
Приемам всякакви предложения до 600лв и всеки които има някое от изброените да се чуства спокоен да сподели впечатленията си
За сега ще е такова в малко по-далечно бъдеще ще се вземе нещо истинско
Знам че има писано за Jом но за другите незнам нищо. А LоwTec-а ми изглежда доста по различно от този в оригиналния саит
Забравих да спомена че всички имат по 1 година гаранция

Това съм намерил за сега на тези цени

http://kz-tuning.com/store/index.php?pa ... t&Itemid=2 410лв
Същото като горното но нерегулируемо 430лв
http://www.proparts.bg/product/1279/reg ... v-e36.html -450лв
Приемам всякакви предложения до 600лв и всеки които има някое от изброените да се чуства спокоен да сподели впечатленията си

За сега ще е такова в малко по-далечно бъдеще ще се вземе нещо истинско

Знам че има писано за Jом но за другите незнам нищо. А LоwTec-а ми изглежда доста по различно от този в оригиналния саит

Забравих да спомена че всички имат по 1 година гаранция

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Труден избор !
ако искаш колата ти да вози като каруца, което и да е от двете да вземеш ще постигнеш желания ефект 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Търсената цел е тренирачка ? Идеята кое може би евентуално кое е по здраво ?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
неразбирам хората къде си слагат тия неща на евридейка 3та серия. сякаш не им стига твърдата возия директно от завода ами трябва още 

- MatriX_Fucked
- кандидат ентусиаст
-
Какво разбирате вие от твърда возия???
Слагай на воля, пускай колата ниско! Майната им на дупки и хуйни! Нащракай я ако ти е много мило за нея, после си карай като бос!
Слагай на воля, пускай колата ниско! Майната им на дупки и хуйни! Нащракай я ако ти е много мило за нея, после си карай като бос!
Без страх, без спирачка!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
bum_bum написа:Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен
Базикаите се с мен

За сега идеята е колата да може да се мести,тества и понякога да се потренира с нея нищо повече

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Колега, аз опит с окачвания нямам, но тук от 1 месец чета страшно много понеже и аз съм замислил проект. Та... според хората с опит и познания в областта (а те в тоя форум не са никак малко) нищо за подобни пари не може да бъде добро като поведение и здравина. То и без да разбираш пак е очевидно - 2 истински Билщайн-а Б4 ще излязат колкото това цялото окачване... как да говорим за качество и т.н.
Гледам, че караш ИС-ка. Минимума, при който ще си наистина доволен и ще караш спокойно е това http://www.heed-auto.com/index.php?page ... &Itemid=57 . Не е много над твойте 600лв., така че си заслужава да отделиш още малко. Окачване не се купува всеки ден. Знам, че не ни е работа да ти броим парите и да те убеждаваме кое е добро и кое не. Но все пак искаш мнение и всеобщото е такова - за времето, което ще издържи тоя Апекс, ще смениш 2 Джом-а... а като поведение май нямат допирни точки. Помисли добре и не бързай. За бюджетни дрифтачки, каквито ние се опитваме да правим една такава покупка е сериозно нещо, и колкото по-разумно похарчим парите, толкова по-добре.
Гледам, че караш ИС-ка. Минимума, при който ще си наистина доволен и ще караш спокойно е това http://www.heed-auto.com/index.php?page ... &Itemid=57 . Не е много над твойте 600лв., така че си заслужава да отделиш още малко. Окачване не се купува всеки ден. Знам, че не ни е работа да ти броим парите и да те убеждаваме кое е добро и кое не. Но все пак искаш мнение и всеобщото е такова - за времето, което ще издържи тоя Апекс, ще смениш 2 Джом-а... а като поведение май нямат допирни точки. Помисли добре и не бързай. За бюджетни дрифтачки, каквито ние се опитваме да правим една такава покупка е сериозно нещо, и колкото по-разумно похарчим парите, толкова по-добре.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ranchev написа:bum_bum написа:Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен
Базикаите се с менАма за сега за това има парички. Когато има повече парички ще взема нещо хубаво и истиснко.
За сега идеята е колата да може да се мести,тества и понякога да се потренира с нея нищо повече
Те всички така, слагат нещо временно, нещо евтино.. После се закарват на "пистата" едни 20 коли с репатраци всичките с "временни" окачвания, "временни" китайски гуми или шеста ръка сликове взети от някакви ралиджии. Дават газ и се кефят.
После идва оня с Х5-цата. Сваля жената и детето от колата. Излиза и помита пистата с всичките "бегачки".
Апекса, дето е в Хед не е кой знае какво окачване, камо ли за писта. Не е и койловър. Но сравнен с китайските лайна в които си се загледал е направо извънземна технология от бъдешето.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Жълтото кони за ИС беше около 800 лева едно време. Не може да е скочило много над това.
- Ranchev
- кандидат ентусиаст
-
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Аз ако намеря кони или билстеен за 800 лв вобще няма да ги гледам тия боклуци.
Инак Бум_бум прав си но такава ни е държавата няма спонсори, дупки на всякаде всеки си вади парите от джоба по мои планове ми е времено но знае ли се какво може да се случи и да няма пари за по-добро
Идеята за окачването е че е на цената на едно нормално от магазина. А дали ще е нормално времено или това разликата е че с това след смяната на дифф-а и тампоните с полиретанови ще мога да видя дали има някаква разлика
Сега купих 2 тампона(лагера) отгоре на предните амортесиори оригинални нови от м3 с изместен център и полиретанови за носача с изместен център поне (надявам се) ще усетя с това окачване разликата тампоните
Колата не е за евридеика и знам че окачването не струва но за целите които ще се ползва е повече от достатъчно (да се мести м/у сервизите ,тенекеджия,бояжия и по 1 тест след като се сложи нещо ново по колата) вече след май месец като почна работата по двигателя тогава ще се сабират парички за окачване.. Благодаря ви много за отговорите
Ако можете да предложите евтин тенекеджия в софия ще съм ви много благодарен ако споменете и какви цени взимат по принцип че не съм ползвал ослугите на такива никога ?
10х 10х много на всички !
Инак Бум_бум прав си но такава ни е държавата няма спонсори, дупки на всякаде всеки си вади парите от джоба по мои планове ми е времено но знае ли се какво може да се случи и да няма пари за по-добро
Идеята за окачването е че е на цената на едно нормално от магазина. А дали ще е нормално времено или това разликата е че с това след смяната на дифф-а и тампоните с полиретанови ще мога да видя дали има някаква разлика
Сега купих 2 тампона(лагера) отгоре на предните амортесиори оригинални нови от м3 с изместен център и полиретанови за носача с изместен център поне (надявам се) ще усетя с това окачване разликата тампоните
Колата не е за евридеика и знам че окачването не струва но за целите които ще се ползва е повече от достатъчно (да се мести м/у сервизите ,тенекеджия,бояжия и по 1 тест след като се сложи нещо ново по колата) вече след май месец като почна работата по двигателя тогава ще се сабират парички за окачване.. Благодаря ви много за отговорите

Ако можете да предложите евтин тенекеджия в софия ще съм ви много благодарен ако споменете и какви цени взимат по принцип че не съм ползвал ослугите на такива никога ?

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
bum_bum написа:Ranchev написа:bum_bum написа:Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен
Базикаите се с менАма за сега за това има парички. Когато има повече парички ще взема нещо хубаво и истиснко.
Те всички така, слагат нещо временно, нещо евтино.. После се закарват на "пистата" едни 20 коли с репатраци всичките с "временни" окачвания, "временни" китайски гуми или шеста ръка сликове взети от някакви ралиджии. Дават газ и се кефят.
После идва оня с Х5-цата. Сваля жената и детето от колата. Излиза и помита пистата с всичките "бегачки".
Апекса, дето е в Хед не е кой знае какво окачване, камо ли за писта. Не е и койловър. Но сравнен с китайските лайна в които си се загледал е направо извънземна технология от бъдешето.
Демек, само тия с Х5ците викаш имат право да дават газ и да се кефят

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Ranchev написа:Аз ако намеря кони или билстеен за 800 лв вобще няма да ги гледам тия боклуци.
Колата не е за евридеика и знам че окачването не струва но за целите които ще се ползва е повече от достатъчно (да се мести м/у сервизите ,тенекеджия,бояжия и по 1 тест след като се сложи нещо ново по колата) вече след май месец като почна работата по двигателя тогава ще се сабират парички за окачване.. Благодаря ви много за отговорите![]()
Ако можете да предложите евтин тенекеджия в софия ще съм ви много благодарен ако споменете и какви цени взимат по принцип че не съм ползвал ослугите на такива никога ?10х 10х много на всички !
А да не мислиш, че като идеш в Германия, Англия или Щатите и кажеш- ще карам на писта и спонсорите почват да се бутат кой да ти направи колата от хубава по-хубава? В цял свят ентусиастите, които карат по клубни състезания вадят от джобчето си, а после ако евентуално излезе нещо от тях може и да се появи някой, който да им даде някой лев.
И на мен може да ми се иска да играя голф и примерно ама като нямам пари за стикове не ходя да си ги правя при стругаря примерно. Може и да може да ми ги направи и да ида да играя ама няма да е същото, нали се сещаш?
BiTurbo написа:Демек, само тия с Х5ците викаш имат право да дават газ и да се кефят
Демек е смешно да си закараш "бегачката" с репатрак до пистата и да те овършеят с джип.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
колега бум-бум гледаи по позитивно на нещата ,че си доста черноглед ми се струва
тои човека ще си закара "бегачката" на репатрак ще си покара как си му е кеф ще се посмее, тоя с х5тицата ще го бие ,а ти ще го гледаш отстрани и ще му се смееш на китаиското окачване и на сликовете 6-та употреба и ще разказваш на сички как не си се пуснал щото не си си взел чисто новите сликове за 2 бона
...съгласен съм че може би не е кои знае какво но кои колкото пари има това е 

тои човека ще си закара "бегачката" на репатрак ще си покара как си му е кеф ще се посмее, тоя с х5тицата ще го бие ,а ти ще го гледаш отстрани и ще му се смееш на китаиското окачване и на сликовете 6-та употреба и ще разказваш на сички как не си се пуснал щото не си си взел чисто новите сликове за 2 бона

bedrock city racing
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3