Труден избор !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко с гуми !
Мечтае да кара: постояно с пълен резервоар !
Детайли за колата: Vw passat,
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X
Everyday S204 C220 :(

Труден избор !

Мнение от Ranchev » 16 Фев 2012, 2:06

В петък ще купувам окачване и се чудя кое да избера (бях написал много дълга изчерпателна тема само че преди да цакна изпрати скапания мак реши да я истрие за това сега накратко) :ranting: :ranting: :ranting:
Това съм намерил за сега на тези цени :!:
http://kz-tuning.com/store/index.php?pa ... t&Itemid=2 410лв
Същото като горното но нерегулируемо 430лв
http://www.proparts.bg/product/1279/reg ... v-e36.html -450лв
Приемам всякакви предложения до 600лв и всеки които има някое от изброените да се чуства спокоен да сподели впечатленията си :bowdown:
За сега ще е такова в малко по-далечно бъдеще ще се вземе нещо истинско :winky:
Знам че има писано за Jом но за другите незнам нищо. А LоwTec-а ми изглежда доста по различно от този в оригиналния саит :paranoid:
Забравих да спомена че всички имат по 1 година гаранция :ok:
Съжалявам за километричните постове :mrgreen:

"не съм богат ,за да купувам евтино"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Труден избор !

Мнение от vicho » 16 Фев 2012, 3:18

ако искаш колата ти да вози като каруца, което и да е от двете да вземеш ще постигнеш желания ефект :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X

Мнение от Ranchev » 16 Фев 2012, 3:23

Търсената цел е тренирачка ? Идеята кое може би евентуално кое е по здраво ?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Фев 2012, 4:02

неразбирам хората къде си слагат тия неща на евридейка 3та серия. сякаш не им стига твърдата возия директно от завода ами трябва още :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 16 Фев 2012, 4:34

Какво разбирате вие от твърда возия???

Слагай на воля, пускай колата ниско! Майната им на дупки и хуйни! Нащракай я ако ти е много мило за нея, после си карай като бос!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2012, 9:28

Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен :mhihi:
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 16 Фев 2012, 9:38

:mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

кандидат ентусиаст
Аватар
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X

Мнение от Ranchev » 16 Фев 2012, 10:54

bum_bum написа:Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен :mhihi:

Базикаите се с мен :D Ама за сега за това има парички. Когато има повече парички ще взема нещо хубаво и истиснко.
За сега идеята е колата да може да се мести,тества и понякога да се потренира с нея нищо повече :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 16 Фев 2012, 11:35

Колега, аз опит с окачвания нямам, но тук от 1 месец чета страшно много понеже и аз съм замислил проект. Та... според хората с опит и познания в областта (а те в тоя форум не са никак малко) нищо за подобни пари не може да бъде добро като поведение и здравина. То и без да разбираш пак е очевидно - 2 истински Билщайн-а Б4 ще излязат колкото това цялото окачване... как да говорим за качество и т.н.
Гледам, че караш ИС-ка. Минимума, при който ще си наистина доволен и ще караш спокойно е това http://www.heed-auto.com/index.php?page ... &Itemid=57 . Не е много над твойте 600лв., така че си заслужава да отделиш още малко. Окачване не се купува всеки ден. Знам, че не ни е работа да ти броим парите и да те убеждаваме кое е добро и кое не. Но все пак искаш мнение и всеобщото е такова - за времето, което ще издържи тоя Апекс, ще смениш 2 Джом-а... а като поведение май нямат допирни точки. Помисли добре и не бързай. За бюджетни дрифтачки, каквито ние се опитваме да правим една такава покупка е сериозно нещо, и колкото по-разумно похарчим парите, толкова по-добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2012, 12:02

Ranchev написа:
bum_bum написа:Както неведнъж съм казвал между такива две елитни марки избора е труден, да не кажа невъзможен :mhihi:

Базикаите се с мен :D Ама за сега за това има парички. Когато има повече парички ще взема нещо хубаво и истиснко.
За сега идеята е колата да може да се мести,тества и понякога да се потренира с нея нищо повече :winky:

Те всички така, слагат нещо временно, нещо евтино.. После се закарват на "пистата" едни 20 коли с репатраци всичките с "временни" окачвания, "временни" китайски гуми или шеста ръка сликове взети от някакви ралиджии. Дават газ и се кефят.

После идва оня с Х5-цата. Сваля жената и детето от колата. Излиза и помита пистата с всичките "бегачки".

Апекса, дето е в Хед не е кой знае какво окачване, камо ли за писта. Не е и койловър. Но сравнен с китайските лайна в които си се загледал е направо извънземна технология от бъдешето.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 16 Фев 2012, 12:10

Жълтото кони за ИС беше около 800 лева едно време. Не може да е скочило много над това.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Audi a3,
Bmw e36,
Bmw e60,
Mitsubishi Evo X

Мнение от Ranchev » 16 Фев 2012, 13:55

Аз ако намеря кони или билстеен за 800 лв вобще няма да ги гледам тия боклуци.
Инак Бум_бум прав си но такава ни е държавата няма спонсори, дупки на всякаде всеки си вади парите от джоба по мои планове ми е времено но знае ли се какво може да се случи и да няма пари за по-добро
Идеята за окачването е че е на цената на едно нормално от магазина. А дали ще е нормално времено или това разликата е че с това след смяната на дифф-а и тампоните с полиретанови ще мога да видя дали има някаква разлика
Сега купих 2 тампона(лагера) отгоре на предните амортесиори оригинални нови от м3 с изместен център и полиретанови за носача с изместен център поне (надявам се) ще усетя с това окачване разликата тампоните
Колата не е за евридеика и знам че окачването не струва но за целите които ще се ползва е повече от достатъчно (да се мести м/у сервизите ,тенекеджия,бояжия и по 1 тест след като се сложи нещо ново по колата) вече след май месец като почна работата по двигателя тогава ще се сабират парички за окачване.. Благодаря ви много за отговорите :)
Ако можете да предложите евтин тенекеджия в софия ще съм ви много благодарен ако споменете и какви цени взимат по принцип че не съм ползвал ослугите на такива никога ? :bowdown: 10х 10х много на всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 16 Фев 2012, 15:29

bum_bum написа:
Ranchev написа:

Те всички така, слагат нещо временно, нещо евтино.. После се закарват на "пистата" едни 20 коли с репатраци всичките с "временни" окачвания, "временни" китайски гуми или шеста ръка сликове взети от някакви ралиджии. Дават газ и се кефят.

После идва оня с Х5-цата. Сваля жената и детето от колата. Излиза и помита пистата с всичките "бегачки".

Апекса, дето е в Хед не е кой знае какво окачване, камо ли за писта. Не е и койловър. Но сравнен с китайските лайна в които си се загледал е направо извънземна технология от бъдешето.

Демек, само тия с Х5ците викаш имат право да дават газ и да се кефят :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 16 Фев 2012, 16:26

Ranchev написа:Аз ако намеря кони или билстеен за 800 лв вобще няма да ги гледам тия боклуци.
Инак Бум_бум прав си но такава ни е държавата няма спонсори, дупки на всякаде всеки си вади парите от джоба по мои планове ми е времено но знае ли се какво може да се случи и да няма пари за по-добро
Идеята за окачването е че е на цената на едно нормално от магазина. А дали ще е нормално времено или това разликата е че с това след смяната на дифф-а и тампоните с полиретанови ще мога да видя дали има някаква разлика
Сега купих 2 тампона(лагера) отгоре на предните амортесиори оригинални нови от м3 с изместен център и полиретанови за носача с изместен център поне (надявам се) ще усетя с това окачване разликата тампоните
Колата не е за евридеика и знам че окачването не струва но за целите които ще се ползва е повече от достатъчно (да се мести м/у сервизите ,тенекеджия,бояжия и по 1 тест след като се сложи нещо ново по колата) вече след май месец като почна работата по двигателя тогава ще се сабират парички за окачване.. Благодаря ви много за отговорите :)
Ако можете да предложите евтин тенекеджия в софия ще съм ви много благодарен ако споменете и какви цени взимат по принцип че не съм ползвал ослугите на такива никога ? :bowdown: 10х 10х много на всички !

А да не мислиш, че като идеш в Германия, Англия или Щатите и кажеш- ще карам на писта и спонсорите почват да се бутат кой да ти направи колата от хубава по-хубава? В цял свят ентусиастите, които карат по клубни състезания вадят от джобчето си, а после ако евентуално излезе нещо от тях може и да се появи някой, който да им даде някой лев.

И на мен може да ми се иска да играя голф и примерно ама като нямам пари за стикове не ходя да си ги правя при стругаря примерно. Може и да може да ми ги направи и да ида да играя ама няма да е същото, нали се сещаш?

BiTurbo написа:Демек, само тия с Х5ците викаш имат право да дават газ и да се кефят :mhihi:

Демек е смешно да си закараш "бегачката" с репатрак до пистата и да те овършеят с джип.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 16 Фев 2012, 18:14

колега бум-бум гледаи по позитивно на нещата ,че си доста черноглед ми се струва :lol:
тои човека ще си закара "бегачката" на репатрак ще си покара как си му е кеф ще се посмее, тоя с х5тицата ще го бие ,а ти ще го гледаш отстрани и ще му се смееш на китаиското окачване и на сликовете 6-та употреба и ще разказваш на сички как не си се пуснал щото не си си взел чисто новите сликове за 2 бона :mrgreen: ...съгласен съм че може би не е кои знае какво но кои колкото пари има това е :yes:
bedrock city racing

Следваща

Назад към Извън Темата