съвет за избор на телефон

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

съвет за избор на телефон

Мнение от nazo1976 » 04 Мар 2012, 22:47

Здравейте имам дилема спрямо 2 телефона xperia mini /mini pro или htc widfire s или евентуално samsung 525 la fleur ,ако имате препоръки кой е най - добрият избор споделете ,телефона ще се използва от жена предимно за говорене ,снимки и за фейса естествено :mhihi: ако знаете кажете и някой друг който си заслужава за тея пари 300- 400

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: съвет за избор на телефон

Мнение от Jorjinio » 04 Мар 2012, 22:57

HTC май дават най-малко бъгове :Д
;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 05 Мар 2012, 14:04

здр, колега.

аз някъде преди месец-два избирах мини-смартфон измежду точно тези модели. след доста оглеждане взех експериа мини-про.

процесорът му е 1гхз срещу 0.6 на хтц-то. рам-ът на двата мисля, че беше по 512 мб.

батерията не държи особено. при намелена ярокост на дисплея на около 1/4, изключени гпс, скайп и всички други там неща дето харчат ток кара нааай-много по 36 часа без да си играя много много с него. ако го ползвам повече - 12 часа.

аз обаче го ползвам за работа - за бързо писане на имейли или писане в скайп, клавиатурката е страшно удобна, дори за човек с големи ръце като мен.

за тези близо два месеца няма никакви бъгове, но все пак, в случая на жена ти, за фейсбуци, игрички и тн. хтц-то може да е по-удачен вариант (заради батерията).

иначе измежду тях като параметри експериата е по-добрия. самсунг не съм гледал, не мога да коментирам.

успех, каквото и да вземете :yes:

п.с. забравих да пиша за камерата - на сонито е HD. прави бая доволни клипове като за телефон, дори и нощем. също има автофокус и снимките и те са ок :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Мар 2012, 15:08

на HTC-to батерията е същата ... бърз разход ;) Така, че тя не може да ти е фактор за избора

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 06 Мар 2012, 20:20

аз лично съм фен на SE и по конкретно на xperia. Макар че бих ти препоръчал и samsung galaxy 2
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 09 Мар 2012, 3:38

Здравей колега за тези пари които си посочил бих ти препоръчал да погледнеш Samsung Galaxy Gio както и Samsung Galaxy Ace и двата телефона са супер здрави.
Успех с покупката :yes: :yes: :yes: :yes:
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....Изображение

Назад към Извън Темата