съвет за избор на телефон
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
съвет за избор на телефон
Здравейте имам дилема спрямо 2 телефона xperia mini /mini pro или htc widfire s или евентуално samsung 525 la fleur ,ако имате препоръки кой е най - добрият избор споделете ,телефона ще се използва от жена предимно за говорене ,снимки и за фейса естествено
ако знаете кажете и някой друг който си заслужава за тея пари 300- 400

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: съвет за избор на телефон
здр, колега.
аз някъде преди месец-два избирах мини-смартфон измежду точно тези модели. след доста оглеждане взех експериа мини-про.
процесорът му е 1гхз срещу 0.6 на хтц-то. рам-ът на двата мисля, че беше по 512 мб.
батерията не държи особено. при намелена ярокост на дисплея на около 1/4, изключени гпс, скайп и всички други там неща дето харчат ток кара нааай-много по 36 часа без да си играя много много с него. ако го ползвам повече - 12 часа.
аз обаче го ползвам за работа - за бързо писане на имейли или писане в скайп, клавиатурката е страшно удобна, дори за човек с големи ръце като мен.
за тези близо два месеца няма никакви бъгове, но все пак, в случая на жена ти, за фейсбуци, игрички и тн. хтц-то може да е по-удачен вариант (заради батерията).
иначе измежду тях като параметри експериата е по-добрия. самсунг не съм гледал, не мога да коментирам.
успех, каквото и да вземете
п.с. забравих да пиша за камерата - на сонито е HD. прави бая доволни клипове като за телефон, дори и нощем. също има автофокус и снимките и те са ок
аз някъде преди месец-два избирах мини-смартфон измежду точно тези модели. след доста оглеждане взех експериа мини-про.
процесорът му е 1гхз срещу 0.6 на хтц-то. рам-ът на двата мисля, че беше по 512 мб.
батерията не държи особено. при намелена ярокост на дисплея на около 1/4, изключени гпс, скайп и всички други там неща дето харчат ток кара нааай-много по 36 часа без да си играя много много с него. ако го ползвам повече - 12 часа.
аз обаче го ползвам за работа - за бързо писане на имейли или писане в скайп, клавиатурката е страшно удобна, дори за човек с големи ръце като мен.
за тези близо два месеца няма никакви бъгове, но все пак, в случая на жена ти, за фейсбуци, игрички и тн. хтц-то може да е по-удачен вариант (заради батерията).
иначе измежду тях като параметри експериата е по-добрия. самсунг не съм гледал, не мога да коментирам.
успех, каквото и да вземете

п.с. забравих да пиша за камерата - на сонито е HD. прави бая доволни клипове като за телефон, дори и нощем. също има автофокус и снимките и те са ок

на HTC-to батерията е същата ... бърз разход
Така, че тя не може да ти е фактор за избора

аз лично съм фен на SE и по конкретно на xperia. Макар че бих ти препоръчал и samsung galaxy 2
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Здравей колега за тези пари които си посочил бих ти препоръчал да погледнеш Samsung Galaxy Gio както и Samsung Galaxy Ace и двата телефона са супер здрави.
Успех с покупката

Успех с покупката

Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

6 мнения
• Страница 1 от 1