какъв мобилен апарат за жената?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: какъв мобилен апарат за жената?
Е.Димитров написа:...Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?
Само 1 отзив- СТОЙ ДАЛЕЧ от Симбиан ако не искаш да седиш 2 седмици на сухо и да те замерват с телефона...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?
Като се сетя аз само колко дълго не исках да се разделям със същия шайн

Разбирачите не ги понясят Симбианите, този пък съвсем, чети из Нета има доста... но аз лично съм доволна. Щот не съм от тях де

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?
Еееее, не е честно пък. 2010-а е, пък е и тъч скрийн братО. Не вАжи

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
Аз ползвам E72 и съм много доволен. Това е единственият телефон, на който симбиан-а не изнервя. Батерията държи седмица при нормална работа. Моя е сив и според мен е най-стилен, но за жена може би бял или "златен" ще бъде най-сполучлив.
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
Шоколада BL20 се води , доста корава машинка и достоен наследник на Шайн-а . Цената е убиец , камерата е убиец (тествано) , единствения недостатък е че горните копчета са сензорни , но се свиква

xpl0d написа:Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?
Еееее, не е честно пък. 2010-а е, пък е и тъч скрийн братО. Не вАжи. Тъй като гледам вече минахме на "нормални" телефони, веднага ти препоръчвам нещо от la fleur серията на саламсунг. Всичките са с типично женски дизайн и цветове. С7 на дискънектинг пийпъл... и тако и вако. Имал съм взимане и даване със симбиозните...нивга повече не бих си купил.
В никакъв случай С7. Заеби. Ако ще й купуваш нокиа по-добре й купи Нокиа 700. А, и го има и в червено или розово - http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-700. На нея едва ли й пука дали е със симбиан или андроид. Телефончето е малко, тънко и готино.
Аз, па на мойта й купих въдица

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
rado_rf написа:xpl0d написа:Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви?
Еееее, не е честно пък. 2010-а е, пък е и тъч скрийн братО. Не вАжи. Тъй като гледам вече минахме на "нормални" телефони, веднага ти препоръчвам нещо от la fleur серията на саламсунг. Всичките са с типично женски дизайн и цветове. С7 на дискънектинг пийпъл... и тако и вако. Имал съм взимане и даване със симбиозните...нивга повече не бих си купил.
В никакъв случай С7. Заеби. Ако ще й купуваш нокиа по-добре й купи Нокиа 700. А, и го има и в червено или розово - http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-700. На нея едва ли й пука дали е със симбиан или андроид. Телефончето е малко, тънко и готино.
Аз, па на мойта й купих въдицаРешил съм да я правя риболовец, белким млъкне за малко
Опа,май нема да правя секс,ше и купя (все още мисля де,защото не съм се докоснал) една нокоя 700...
Евентуално утре живи и здрави де,иначе ония "карбон" и тн ,е нема как да дам 2 иляди лева ,аре бе...
Мерси за сега на колегите и убавата колежка,до утре ако има некой още некоя идея,моля да я сподели

Снощи ми подариха Нокиа C5-03, на мен много ми хареса! Погледни я! В черно и розово е и дизайна много ми допадна. За фейсбук и други неща става и камерата също е добра! 

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/2260/
Nokia E6...
с метални капаци и много копчета...
Жените доста го харесват.... 
Nokia E6...

с метални капаци и много копчета...

- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Жена ми си взе този:http://news.softpedia.com/newsImage/Samsung-La-Fleur-Collection-Launched-in-Russia-3.jpg/,много е доволна въпреки че и тя не искаше с тъч.
Стария и беше:http://www.prlog.org/10135576-nokia-6600-fold-purple-elegant-looks-enhanced-features.html,просто железен се оказа.
Стария и беше:http://www.prlog.org/10135576-nokia-6600-fold-purple-elegant-looks-enhanced-features.html,просто железен се оказа.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ... 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
randity написа:@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ...
"Стоков" ли е? Щото ако е сложила някой нестабилен софт или някакви измислено приложение нищо чудно да се сбъгясва.

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
"Стоков" е. В него има само песни и снимки и е страшна боза ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Без тъч скрийн...незнам,малко жени харесват куерти.Нокия са бъгави почти всички със симбиан,за С5-03 забрави,С7 имах за една седмица не ми прваил проблеми но като слушам другите...
тоя е без тъч ама има само зелена и червена слушалка нищо повече
иначе ако взимаш с тъч виж HTC и по спецялно wildfire s не е много голям и цената му е добра

в бяло също е хубав
тоя е без тъч ама има само зелена и червена слушалка нищо повече

иначе ако взимаш с тъч виж HTC и по спецялно wildfire s не е много голям и цената му е добра

в бяло също е хубав

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
xpl0d написа:randity написа:@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ...
"Стоков" ли е? Щото ако е сложила някой нестабилен софт или някакви измислено приложение нищо чудно да се сбъгясва.
По принцип не ми е казвала да има някакви проблеми,даже казва че батерията държи по 6-7дни, което много ме учуди а тя говори около час на ден приблизително.Телефона си е стоков нищо повече не му е качвала.
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2