какъв мобилен апарат за жената?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: какъв мобилен апарат за жената?

Мнение от ms » 07 Мар 2012, 15:45

Е.Димитров написа:...Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви? :bchug:

Само 1 отзив- СТОЙ ДАЛЕЧ от Симбиан ако не искаш да седиш 2 седмици на сухо и да те замерват с телефона...
Изображение
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 07 Мар 2012, 16:23

Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви? :bchug:

Като се сетя аз само колко дълго не исках да се разделям със същия шайн :lol: А пък като се сетя, че точно С7 си взех след него, почти насила, и аз не понасях тъчовете :mhihi: Ама ме изтреска един джип и ... газ към Мола за терапия :mhihi: Тотално оплют телефон, много дефекти и бъгове давал, ама тва го разбрах след покупката. Моя май не е от дефектните, общо-взето съм доволна, като изключим липсата на автофокус на 8 мегапикселовата камера / не става за снимки на маникюра :twisted: :mhihi: /...
Разбирачите не ги понясят Симбианите, този пък съвсем, чети из Нета има доста... но аз лично съм доволна. Щот не съм от тях де :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 07 Мар 2012, 17:02

Е.Димитров написа:Хареса ми един C7 на нокия,някакъв метален...некакви отзиви и призиви? :bchug:

Еееее, не е честно пък. 2010-а е, пък е и тъч скрийн братО. Не вАжи :mhihi: . Тъй като гледам вече минахме на "нормални" телефони, веднага ти препоръчвам нещо от la fleur серията на саламсунг. Всичките са с типично женски дизайн и цветове. С7 на дискънектинг пийпъл... и тако и вако. Имал съм взимане и даване със симбиозните...нивга повече не бих си купил.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 07 Мар 2012, 18:16

Аз ползвам E72 и съм много доволен. Това е единственият телефон, на който симбиан-а не изнервя. Батерията държи седмица при нормална работа. Моя е сив и според мен е най-стилен, но за жена може би бял или "златен" ще бъде най-сполучлив.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 07 Мар 2012, 18:21

Шоколада BL20 се води , доста корава машинка и достоен наследник на Шайн-а . Цената е убиец , камерата е убиец (тествано) , единствения недостатък е че горните копчета са сензорни , но се свиква :yes:

Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 07 Мар 2012, 18:25

xpl0d написа:

Еееее, не е честно пък. 2010-а е, пък е и тъч скрийн братО. Не вАжи :mhihi: . Тъй като гледам вече минахме на "нормални" телефони, веднага ти препоръчвам нещо от la fleur серията на саламсунг. Всичките са с типично женски дизайн и цветове. С7 на дискънектинг пийпъл... и тако и вако. Имал съм взимане и даване със симбиозните...нивга повече не бих си купил.

В никакъв случай С7. Заеби. Ако ще й купуваш нокиа по-добре й купи Нокиа 700. А, и го има и в червено или розово - http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-700. На нея едва ли й пука дали е със симбиан или андроид. Телефончето е малко, тънко и готино.

Аз, па на мойта й купих въдица :mhihi: Решил съм да я правя риболовец, белким млъкне за малко :smoke:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Мар 2012, 19:36

rado_rf написа:
xpl0d написа:

В никакъв случай С7. Заеби. Ако ще й купуваш нокиа по-добре й купи Нокиа 700. А, и го има и в червено или розово - http://www.nokia.bg/find-products/all-phones/nokia-700. На нея едва ли й пука дали е със симбиан или андроид. Телефончето е малко, тънко и готино.

Аз, па на мойта й купих въдица :mhihi: Решил съм да я правя риболовец, белким млъкне за малко :smoke:

Опа,май нема да правя секс,ше и купя (все още мисля де,защото не съм се докоснал) една нокоя 700...
Евентуално утре живи и здрави де,иначе ония "карбон" и тн ,е нема как да дам 2 иляди лева ,аре бе...

Мерси за сега на колегите и убавата колежка,до утре ако има некой още некоя идея,моля да я сподели :bchug:

Пантерка...
Аватар

Мнение от Rainy » 07 Мар 2012, 21:33

Снощи ми подариха Нокиа C5-03, на мен много ми хареса! Погледни я! В черно и розово е и дизайна много ми допадна. За фейсбук и други неща става и камерата също е добра! :angel:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E46 320d

Мнение от gold_1 » 07 Мар 2012, 22:10

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/gallery/2260/
Nokia E6... :roll:
с метални капаци и много копчета... :mhihi: Жените доста го харесват.... ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 08 Мар 2012, 9:20

Жена ми си взе този:http://news.softpedia.com/newsImage/Samsung-La-Fleur-Collection-Launched-in-Russia-3.jpg/,много е доволна въпреки че и тя не искаше с тъч.
Стария и беше:http://www.prlog.org/10135576-nokia-6600-fold-purple-elegant-looks-enhanced-features.html,просто железен се оказа.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Мар 2012, 11:12

@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ... :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 08 Мар 2012, 11:47

randity написа:@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ... :yes:

"Стоков" ли е? Щото ако е сложила някой нестабилен софт или някакви измислено приложение нищо чудно да се сбъгясва.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 08 Мар 2012, 11:50

"Стоков" е. В него има само песни и снимки и е страшна боза ...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 08 Мар 2012, 12:47

Без тъч скрийн...незнам,малко жени харесват куерти.Нокия са бъгави почти всички със симбиан,за С5-03 забрави,С7 имах за една седмица не ми прваил проблеми но като слушам другите...
тоя е без тъч ама има само зелена и червена слушалка нищо повече :)

Изображение

иначе ако взимаш с тъч виж HTC и по спецялно wildfire s не е много голям и цената му е добра

Изображение

в бяло също е хубав
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 08 Мар 2012, 13:19

xpl0d написа:
randity написа:@/ASTERIX/, едно момиче от моя клас има такъв телефон. Не знам за на жена ти, но нейния забива страшно много, рестартира се и постоянно има някакви бъгове. Възможно е и да е от претоварване, ама чак толкова ... :yes:

"Стоков" ли е? Щото ако е сложила някой нестабилен софт или някакви измислено приложение нищо чудно да се сбъгясва.

По принцип не ми е казвала да има някакви проблеми,даже казва че батерията държи по 6-7дни, което много ме учуди а тя говори около час на ден приблизително.Телефона си е стоков нищо повече не му е качвала.

Предишна

Назад към Извън Темата