Моля за помощ
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d Touring 2002г.
- Мечтае да кара: нещо M-ково
Моля за помощ
Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи

ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ! 

- Jorjinio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 coupe
Re: Моля за помощ
Anh1 написа:Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи![]()
С разредител колега 1во ще ги обелиш ако са боядисани 2ро ще ги стопиш и размажеш защото са пластмасови
По-добре изчакай да изсъхне,което вече е станало и го изчопли и ако стане отмии квото е останало с парцалче намокрено с вряла вода(влажно) не мокро да капе

- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
Jorjinio написа:Anh1 написа:Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи![]()
С разредител колега 1во ще ги обелиш ако са боядисани 2ро ще ги стопиш и размажеш защото са пластмасови
По-добре изчакай да изсъхне,което вече е станало и го изчопли и ако стане отмии квото е останало с парцалче намокрено с вряла вода(влажно) не мокро да капе
ще пробвам с малко спирт.. Имам едно CD от Туарег и пробвах върху него ( не му нанася щети)

- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
Спирта не помага, дори с корасалин не се маха. Какво да пробвам?
Колко пари ще ми вземат в БМВ за ново капаче на пепелника и евентоално модула с копчетата на CD-то, защото мисля, че са едно цяло както клавиатурите на по старите телефони

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- Anh1
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:Коли на части колкото искаш, що ти е да ходиш в магазина...
Едва ли някой ще разглоби оригинално CD за едно копче, а капачето ми беше в перфектно състояние... сега стана една драскотина и едва ли ще намеря по - добро втора употреба.

6 мнения
• Страница 1 от 1