Моля за помощ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320d Touring 2002г.
Мечтае да кара: нещо M-ково

Моля за помощ

Мнение от Anh1 » 10 Мар 2012, 0:13

Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи :( :dunno:
ЛЮБОВТА Е ДО ВРЕМЕ, БМВ-то ДО ГРОБ! :P

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 coupe

Re: Моля за помощ

Мнение от Jorjinio » 10 Мар 2012, 0:29

Anh1 написа:Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи :( :dunno:

С разредител колега 1во ще ги обелиш ако са боядисани 2ро ще ги стопиш и размажеш защото са пластмасови
По-добре изчакай да изсъхне,което вече е станало и го изчопли и ако стане отмии квото е останало с парцалче намокрено с вряла вода(влажно) не мокро да капе
;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Anh1 » 10 Мар 2012, 0:33

Jorjinio написа:
Anh1 написа:Колеги, приятелката ми накапа едно от копчетата на CD-то и капачето на едно от чекмедженцата на БМВ 320d 2002г. с канаколит. Въпроса е ясен : как да го махна ? С разредител би било лесно, но не знам тези чаркове дали са боядисвани или са черни отливки... Дайте идеи :( :dunno:

С разредител колега 1во ще ги обелиш ако са боядисани 2ро ще ги стопиш и размажеш защото са пластмасови
По-добре изчакай да изсъхне,което вече е станало и го изчопли и ако стане отмии квото е останало с парцалче намокрено с вряла вода(влажно) не мокро да капе

ще пробвам с малко спирт.. Имам едно CD от Туарег и пробвах върху него ( не му нанася щети)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Anh1 » 10 Мар 2012, 11:42

Спирта не помага, дори с корасалин не се маха. Какво да пробвам? :dunno: Колко пари ще ми вземат в БМВ за ново капаче на пепелника и евентоално модула с копчетата на CD-то, защото мисля, че са едно цяло както клавиатурите на по старите телефони

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Мар 2012, 11:57

Коли на части колкото искаш, що ти е да ходиш в магазина...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Anh1 » 10 Мар 2012, 12:48

ms написа:Коли на части колкото искаш, що ти е да ходиш в магазина...

Едва ли някой ще разглоби оригинално CD за едно копче, а капачето ми беше в перфектно състояние... сега стана една драскотина и едва ли ще намеря по - добро втора употреба.

Назад към Извън Темата