ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Yandel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги като каляски !
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Сигурно е от другата страна, защото на 2 гуми е този код, а на другите 2 е този код + цифрите. Благодаря много 

- lubchitu
- кандидат ентусиаст
-
Интересува ме,дали капачките на разширителния съд всички са еднакви /диаметърът им - където влизат в казанчето/.Тъй като мойто казанче явно е сменяно и е с малко по голям диаметър от капачката ми /оригинална е за E36 м43б16 95g. по рама/.Или в самата гърловина има ли някакво уплътнение /въпреки че не ми се вярва/.Демек да не сменям казанчето,а само капачката.В краен случай ще сменя казанчето,че и без това малко профилактика....
Другият ми въпрос който изниква за всички радиатори ли на е36 казанчето е еднакво...че да не се окаже да не пасва новото казанче на радиатора ми....?!?!
Мерси предварително
П.С.- тъй както си седя и си мисля, скосението вътре в гърловината на разширителното казанче е по надолу от дупчицата за връщането на антифриза в разширителното казанче, и може би тези милиметри разлика да са именно заради това....На някой ако му се занимава да си измери с шублер вътрешния диаметър на гърловината на казанчето /най - тясното място/ и после да го наложи в началото на капачката и да види дали има разлика или са точни отворите...?!?!
И тогава пък,защо нямам налягане в системата?!
Другият ми въпрос който изниква за всички радиатори ли на е36 казанчето е еднакво...че да не се окаже да не пасва новото казанче на радиатора ми....?!?!
Мерси предварително

П.С.- тъй както си седя и си мисля, скосението вътре в гърловината на разширителното казанче е по надолу от дупчицата за връщането на антифриза в разширителното казанче, и може би тези милиметри разлика да са именно заради това....На някой ако му се занимава да си измери с шублер вътрешния диаметър на гърловината на казанчето /най - тясното място/ и после да го наложи в началото на капачката и да види дали има разлика или са точни отворите...?!?!
И тогава пък,защо нямам налягане в системата?!

- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Хидравлика
Колеги понеже рейката ми беше много зле и си закупих нова обаче новата е с хидравлика а старата нямала и аз понеже не разбирам е взех .. Човека при който си права колата каза, че може да сложи хидравлика ... какви неща ще ми трябват още за да стане това . Някакво казанче се слагало и още нещо друго ми изброи , но незапомних
и г/д колко пари ще ми трябват за това .. Мерси предварително

- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Re: Хидравлика
Angelov91 написа:Колеги понеже рейката ми беше много зле и си закупих нова обаче новата е с хидравлика а старата нямала и аз понеже не разбирам е взех .. Човека при който си права колата каза, че може да сложи хидравлика ... какви неща ще ми трябват още за да стане това . Някакво казанче се слагало и още нещо друго ми изброи , но незапомнихи г/д колко пари ще ми трябват за това .. Мерси предварително
хидравлична рейка, казанче за маслото, ремък, маркучи, хидравлична помпа и стойка за помпата. Цената зависи колко ще си вземеш частите, може и да съм пропуснал някой част

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Re: Хидравлика
PaCk0o написа:Angelov91 написа:Колеги понеже рейката ми беше много зле и си закупих нова обаче новата е с хидравлика а старата нямала и аз понеже не разбирам е взех .. Човека при който си права колата каза, че може да сложи хидравлика ... какви неща ще ми трябват още за да стане това . Някакво казанче се слагало и още нещо друго ми изброи , но незапомнихи г/д колко пари ще ми трябват за това .. Мерси предварително
хидравлична рейка, казанче за маслото, ремък, маркучи, хидравлична помпа и стойка за помпата. Цената зависи колко ще си вземеш частите, може и да съм пропуснал някой частуспех
Демпферната шайба на коляновия вал има ли канал за хидравличната помпа или с по дълаг ремък ще стане...с какви ремъци е колегата...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Колеги,може ли да ми кажете как се казва част номер 7 от картинката
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=33&fg=30

http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=33&fg=30
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
лесно ли се монтират мигачите в калниците, като няма дупка и как точно се разбира на какво разстояние се дупчи за тях, предполагам допълнително реле или нещо др не трябва? или по-лесно да продам старите калници и да взема такива с мигачи направо?
- SergioLeone
- Потребител
-
Имам малък проблем със светлините на номера. Лявата не свети с чисто нови крушки и тепърва ще чистя мястото ако случайно не прави добър контакт а дясната изобщо липсва с целия панел за поставяне на крушка и жиците също липсват. Предполагам, че в някоя морга ако намеря капак ще мога да си купя частта, но не знам откъде се разглобява, че да видя какво точно липсва за да знам какво да взема.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Допълнително реле не ти трябва,навръзваш ги паралелно на инсталацията на предните мигачи. А иначе според това дали ще слагаш фейслифтови или от старите странични мигачи,молиш някой приятел или колега с кола като твоята да свалите мигача и си снемаш размерите къде точно трябва да се намира отвора . Нови калници ,особено ако не са с твойта боя ,за едни мигачи да взимаш ....
не знам ,аз не бих се занимавал определено с подобна глупост...

- lubchitu
- кандидат ентусиаст
-
на всички е36-ци капачките са еднакви и разликата е само в стойностите на налягане?
И още един въпрос...къде пише марката и модела на радиатора /водния/
за е36 компакт м43б16
мерси
И още един въпрос...къде пише марката и модела на радиатора /водния/

мерси

- В.Стефанов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30,е36,е36,е39
- Мечтае да кара: колело турбо
Добър ден.Моля пускайте Въпросите си в СИН ЦВЯТ.
Искам да попитам предни кори от е36 купе и компакт ще станат ли на е36 седан ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
В.Стефанов написа:Добър ден.Моля пускайте Въпросите си в СИН ЦВЯТ.
Не.