Какъв спорт за човек над 30г.?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: Какъв спорт за човек на 30г.?
steeN написа:Може би грешно съм разбрал какво значи професионално. Не знам дали някой каза плажен волейбол. Това се учи доста бързо ако имаш нормална координация и поддържаш някаква нормална физическа форма. Също е хубаво, че е почти невъзможно да се контузиш, освен ако не се сблъскате нещо със съотборника ти. Но пък зависи от времето доста...
Тениса се учи бавно, поне година, две (ако не и повече) преди да почнеш да играеш що годе приемливо и да не те бие всеки, който те хване. Иначе ми е любим спорт, но си иска много работа, въпреки че острани изглежда като, че ще хеанеш ракетата и ще почнеш.
ха,много е вярно това за тениса , че излгежда фащаш и мачкаш , там където ходя да играя футбол до него има игрище за тенис и 1 път пробвах - останах потресен

баскетбола също е много хубав спорт натоварвя цялото тяло

- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Фитнеса го замених с кикбокс-а, а кикбокс-а го намалих, защото почват да се трупат травми, а и да те млатят в главата с години...мисля че ми стига, остава на трениривъчно ниво.
Искам да практикувам някакъв спорт, с който да вземам участие на състезания, благодаря на колегите, аз вече се ориентирах.
Може би ще е голф, плажен волейбол или спортна стрелба.
Още веднъж благодаря, за участието на всички
, за мен темата е изчерпана 
Искам да практикувам някакъв спорт, с който да вземам участие на състезания, благодаря на колегите, аз вече се ориентирах.
Може би ще е голф, плажен волейбол или спортна стрелба.
Още веднъж благодаря, за участието на всички

- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Спорт печелене и България са невазможни на едно място. Тябва да имаш бая връзки и да си в голем игри че да печелиш за прехрана.
Иначе спорт затонус и движение. .. пробвай Скуош... екстра тенировчица е!
Иначе спорт затонус и движение. .. пробвай Скуош... екстра тенировчица е!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
Прочетох по диагонала темата, но не видях да е споменат един много любим мой спорт - билярд и неговите разновидности.
"Тренировките" са съчетание на приятна компания, разговори за любими теми и усъвършенстване на техниката +
Иначе за силовите спортове - мисля, че основите на заниманията с такъв спорт трябва да са поставени в ранна възраст, за да има успех. Започване на занимания с даден силов спорт след 30-те мисля, че е основно за поддържане на добра форма, но за олимпийски постижения - едва ли.
Е, сигурно има и изключения;)
"Тренировките" са съчетание на приятна компания, разговори за любими теми и усъвършенстване на техниката +

Иначе за силовите спортове - мисля, че основите на заниманията с такъв спорт трябва да са поставени в ранна възраст, за да има успех. Започване на занимания с даден силов спорт след 30-те мисля, че е основно за поддържане на добра форма, но за олимпийски постижения - едва ли.

Е, сигурно има и изключения;)

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3