Какъв спорт за човек над 30г.?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Какъв спорт за човек на 30г.?

Мнение от barabqga » 27 Мар 2012, 20:16

steeN написа:Може би грешно съм разбрал какво значи професионално. Не знам дали някой каза плажен волейбол. Това се учи доста бързо ако имаш нормална координация и поддържаш някаква нормална физическа форма. Също е хубаво, че е почти невъзможно да се контузиш, освен ако не се сблъскате нещо със съотборника ти. Но пък зависи от времето доста...

Тениса се учи бавно, поне година, две (ако не и повече) преди да почнеш да играеш що годе приемливо и да не те бие всеки, който те хване. Иначе ми е любим спорт, но си иска много работа, въпреки че острани изглежда като, че ще хеанеш ракетата и ще почнеш.

ха,много е вярно това за тениса , че излгежда фащаш и мачкаш , там където ходя да играя футбол до него има игрище за тенис и 1 път пробвах - останах потресен :mrgreen:

баскетбола също е много хубав спорт натоварвя цялото тяло :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 28 Мар 2012, 3:12

Причината за спирането на фитнес и бойни спортове е ? :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 28 Мар 2012, 8:35

Фитнеса го замених с кикбокс-а, а кикбокс-а го намалих, защото почват да се трупат травми, а и да те млатят в главата с години...мисля че ми стига, остава на трениривъчно ниво.
Искам да практикувам някакъв спорт, с който да вземам участие на състезания, благодаря на колегите, аз вече се ориентирах.
Може би ще е голф, плажен волейбол или спортна стрелба.

Още веднъж благодаря, за участието на всички :mrgreen: , за мен темата е изчерпана :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20

Мнение от intention » 28 Мар 2012, 15:41

Спорт печелене и България са невазможни на едно място. Тябва да имаш бая връзки и да си в голем игри че да печелиш за прехрана.

Иначе спорт затонус и движение. .. пробвай Скуош... екстра тенировчица е!
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .

Потребител
Аватар

Мнение от Valkata » 02 Апр 2012, 12:59

Прочетох по диагонала темата, но не видях да е споменат един много любим мой спорт - билярд и неговите разновидности.
"Тренировките" са съчетание на приятна компания, разговори за любими теми и усъвършенстване на техниката + :bchug:
Иначе за силовите спортове - мисля, че основите на заниманията с такъв спорт трябва да са поставени в ранна възраст, за да има успех. Започване на занимания с даден силов спорт след 30-те мисля, че е основно за поддържане на добра форма, но за олимпийски постижения - едва ли. :)
Е, сигурно има и изключения;)
Изображение

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.

Предишна

Назад към Извън Темата