Едно красиво момиче
Модератор: Общи модератори
Едно красиво момиче
Ако искате тук да споделим до каква степен идеала ,съня за момиче се е сбъднал ? Аз например се срещнах с моя блян преди няколко години .Беше ме страх да я пипна . И .....след време се ожених за Пеги Бънди-Георгиева .
Темата предполага простотии ,но ако може да се въздържаме ,че предишната ми цялата отиде в "Бисерите" . Сега очаквам Златен скункс .
Темата предполага простотии ,но ако може да се въздържаме ,че предишната ми цялата отиде в "Бисерите" . Сега очаквам Златен скункс .
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Едно красиво момиче
BadAngel написа:с тая тема ме настъпа по мазола
И аз съм в кюпа, няма да казвам детайли ама е свързано в много километри

Ъ да - държа да спомена, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
До никаква степен не се сбъдна
Това е живота...

cod-cdbp написа:BadAngel написа:с тая тема ме настъпа по мазола
И аз съм в кюпа, няма да казвам детайли ама е свързано в много километри
Ъ да - държа да спомена, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат
Е, стига с тия ябълки, че съвсем измършавя. Земи Апни неква силна храна

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Dirty M5 driveR написа:До никаква степен не се сбъднаТова е живота...
Така се получи... засега де

Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...
- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
Еее ти ме разби бе човек,успя да ме развеселиш рано рано!

Толкова хубави момичета на този свят - вие сте седнали по блянове да въздишате, вместо да се наслаждавате на живота 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
Хахахах това за бащата стругар направо кърти

ljubo73 написа:Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
Изхилих се като пълен малоумник с цял глас, като прочетох това. Целия офис се обърна да види какво става. Оправи ми деня от сутринта бе човек, дай още

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Dirty M5 driveR написа:До никаква степен не се сбъднаТова е живота...
Мхм..

520i написа:ljubo73 написа:Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
Изхилих се като пълен малоумник с цял глас, като прочетох това. Целия офис се обърна да види какво става. Оправи ми деня от сутринта бе човек, дай още

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

...и от тогава разбрах ,че мисълта : "Зе един мъж ,колата е притурка към пениса " е най-вярната ,която съм чувал някога
При вас как е ?
При вас как е ?
Колега то май точно рока ни направи идеалисти .Такива сърцераздирателни парчета има .....Например Уатснейк ми те само за мацки пеят .В Рок музиката се пее за любов ,но без простотии , а чиста такава . Виж чалгата е ужас -само цинизми .....
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Лелееее....колко мъка има по белия свят.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...