Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Едно красиво момиче

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 0:51

Ако искате тук да споделим до каква степен идеала ,съня за момиче се е сбъднал ? Аз например се срещнах с моя блян преди няколко години .Беше ме страх да я пипна . И .....след време се ожених за Пеги Бънди-Георгиева .
Темата предполага простотии ,но ако може да се въздържаме ,че предишната ми цялата отиде в "Бисерите" . Сега очаквам Златен скункс .

ентусиаст
Аватар

Re: Едно красиво момиче

Мнение от BadAngel » 30 Мар 2012, 1:59

с тая тема ме настъпа по мазола :(
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Мар 2012, 6:27

BadAngel написа:с тая тема ме настъпа по мазола :(

И аз съм в кюпа, няма да казвам детайли ама е свързано в много километри :oops:

Ъ да - държа да спомена, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат :no:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 30 Мар 2012, 7:55

До никаква степен не се сбъдна :mhihi: Това е живота...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 30 Мар 2012, 8:05

cod-cdbp написа:
BadAngel написа:с тая тема ме настъпа по мазола :(

И аз съм в кюпа, няма да казвам детайли ама е свързано в много километри :oops:

Ъ да - държа да спомена, че хубавите ябълки, прасетата ги ядат :no:

Е, стига с тия ябълки, че съвсем измършавя. Земи Апни неква силна храна :winky: Между другото и аз обичам ябълки :mhihi: Ям много и секви, ма това е друга тема :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 30 Мар 2012, 8:24

Dirty M5 driveR написа:До никаква степен не се сбъдна :mhihi: Това е живота...

Така се получи... засега де :dunno:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 8:25

Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e34
Мечтае да кара: BMWта
Детайли за колата: хубавелка

Мнение от crazy_d » 30 Мар 2012, 8:50

ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...

Еее ти ме разби бе човек,успя да ме развеселиш рано рано! :mhihi:
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 30 Мар 2012, 9:05

Толкова хубави момичета на този свят - вие сте седнали по блянове да въздишате, вместо да се наслаждавате на живота :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше за стария E36 Team Sofia
Мечтае да кара: M3 E36

Мнение от Чанев » 30 Мар 2012, 10:35

ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .

Хахахах това за бащата стругар направо кърти :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 30 Мар 2012, 11:10

ljubo73 написа:Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .

Изхилих се като пълен малоумник с цял глас, като прочетох това. Целия офис се обърна да види какво става. Оправи ми деня от сутринта бе човек, дай още :D
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 30 Мар 2012, 11:46

Dirty M5 driveR написа:До никаква степен не се сбъдна :mhihi: Това е живота...

Мхм.. :mhihi:

520i написа:
ljubo73 написа:Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .

Изхилих се като пълен малоумник с цял глас, като прочетох това. Целия офис се обърна да види какво става. Оправи ми деня от сутринта бе човек, дай още :D

:mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 12:06

...и от тогава разбрах ,че мисълта : "Зе един мъж ,колата е притурка към пениса " е най-вярната ,която съм чувал някога
При вас как е ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 12:16

Колега то май точно рока ни направи идеалисти .Такива сърцераздирателни парчета има .....Например Уатснейк ми те само за мацки пеят .В Рок музиката се пее за любов ,но без простотии , а чиста такава . Виж чалгата е ужас -само цинизми .....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 30 Мар 2012, 12:50

Лелееее....колко мъка има по белия свят. :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Следваща

Назад към Извън Темата