Едно красиво момиче
Модератор: Общи модератори
Re: Едно красиво момиче
Красива като Моника Белучи, че даже и повече. Тя се запозна с мен, писа ми бележка в лекция в университета. Имаше си приятел, ама нещата с него не вървяха. Почнахме да излизаме с компания, после малко тет-а-тет. Обаждаше ми се по 2-3 пъти на ден, питаше защо аз не й звъня, но продължаваше да си има приятел. Така и не разбрах какво иска от мен. И не събрах кураж да бъдем заедно. Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно. Все още се виждаме в днешни дни и тя все още ми се усмихва и ме гледа продължително, обича да си зарови пръстите в косата ми, но вече е сгодена. Ходи го разбери.
Минаха години, а аз още не съм видял по-красиво момиче от нея. Ся тука е излишно да споменавам подробности, но се е редила поне 5-6 пъти на опашката за красота като е раздавал Господ. А може и 10.
Дали съжалявам? Не виждам за какво.
Минаха години, а аз още не съм видял по-красиво момиче от нея. Ся тука е излишно да споменавам подробности, но се е редила поне 5-6 пъти на опашката за красота като е раздавал Господ. А може и 10.
Дали съжалявам? Не виждам за какво.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Хаос написа:Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно.
това е разковничето .. и аз се убедих в това ....

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
xerial написа:Хаос написа:Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно.
още по-добре когато се е хванала здраво за някой "клон", аз предпочитам да минавам транзит...

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Хаос написа: Имаше си приятел, ама нещата с него не вървяха. Почнахме да излизаме с компания, после малко тет-а-тет. Обаждаше ми се по 2-3 пъти на ден, питаше защо аз не й звъня, но продължаваше да си има приятел. Така и не разбрах какво иска от мен.
Много добре си направил колега...аз се забърках с такава мацка, която настина ми беше идеала за момиче...и като външен вид и като характер...след известно време нещата се скапаха и останаха само мъките и гадното чувство...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Projektzwo написа:xerial написа:Хаос написа:Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно.
още по-добре когато се е хванала здраво за някой "клон", аз предпочитам да минавам транзит...
Е виж това за което говориш, вече е друг тип маймунка нали се СеШаш

- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Хаос написа:xpl0d написа:Форума стана микс между бг мама, тийн проблем и сайтове за запознанства. Предлагам да се прекръсти на bmwpower-bg-mama-teen-problem-aha-gepime-elmaz.net![]()
![]()
а ти като явен трол реши да постнеш вървежната преди години фейспалм картинка
пич, тва беше модерно 2008-ма...
да, вече има по-модерни гиф-чета...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
То кой ли не го е ял тоя кур с маймуните. Мойта последната даже се хвана отново за клона на предишното дърво, и накрая аз го ядах дървения 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- __smirnoff__
- Потребител
-
- Кара: e39 523i
някои даже и по няколко пъти сме го яли
Ама историята познава и случаи на маймунки, паднали от клона и повисяли без друг клон бая време мъчейки се да се хванат за предишния
идеалната ми жена... не я познавам още. Няколко "идеални" са минали, но баш Идеалната не е дошла още. Най-вероянто няма и да дойде, все пак нали живота е гаден и т.н.

идеалната ми жена... не я познавам още. Няколко "идеални" са минали, но баш Идеалната не е дошла още. Най-вероянто няма и да дойде, все пак нали живота е гаден и т.н.

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Тука маи е пълно с маймунки които още дълго ще си държът сами клончетата като гледам 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Въпрос към автора ,бе защо само "едно" момиче???
мое да са и 2,пък и три
мое да са и 2,пък и три

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Поздравления за автора
Темата е номер 1 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Онзи ден си я качих на самолета от Гласгоу за Хелзинки
Красива, руса, зеленоока, висока, умна, разбираща, инженер.. ма тва е - секи има още да учи.
Малко бяхме заедно ама си е причина 3ти ден съм

Красива, руса, зеленоока, висока, умна, разбираща, инженер.. ма тва е - секи има още да учи.
Малко бяхме заедно ама си е причина 3ти ден съм

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
авторa го обявявам за новия капацитет на форума 

- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...
Колега, не че нещо, ама ако една такава ти е идеала за жена, значи мъките мъжа си ги заслужава.
Нали знаеш, че както е гледала гащите ти, докато е била с друг, така ще гледа на някой друг гащите докато е с теб?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"