Едно красиво момиче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Едно красиво момиче

Мнение от Хаос » 30 Мар 2012, 13:57

Красива като Моника Белучи, че даже и повече. Тя се запозна с мен, писа ми бележка в лекция в университета. Имаше си приятел, ама нещата с него не вървяха. Почнахме да излизаме с компания, после малко тет-а-тет. Обаждаше ми се по 2-3 пъти на ден, питаше защо аз не й звъня, но продължаваше да си има приятел. Така и не разбрах какво иска от мен. И не събрах кураж да бъдем заедно. Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно. Все още се виждаме в днешни дни и тя все още ми се усмихва и ме гледа продължително, обича да си зарови пръстите в косата ми, но вече е сгодена. Ходи го разбери.
Минаха години, а аз още не съм видял по-красиво момиче от нея. Ся тука е излишно да споменавам подробности, но се е редила поне 5-6 пъти на опашката за красота като е раздавал Господ. А може и 10.
Дали съжалявам? Не виждам за какво.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 30 Мар 2012, 14:07

Хаос написа:Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно.

това е разковничето .. и аз се убедих в това .... :bang:
Изображение Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 30 Мар 2012, 14:11

xerial написа:
Хаос написа:Май това, че жените са като маймуните що се отнася до мъжете - докато не хванат следващия клон не пускат предишния - се оказа вярно.

още по-добре когато се е хванала здраво за някой "клон", аз предпочитам да минавам транзит... :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 30 Мар 2012, 16:07

Хаос написа: Имаше си приятел, ама нещата с него не вървяха. Почнахме да излизаме с компания, после малко тет-а-тет. Обаждаше ми се по 2-3 пъти на ден, питаше защо аз не й звъня, но продължаваше да си има приятел. Така и не разбрах какво иска от мен.

Много добре си направил колега...аз се забърках с такава мацка, която настина ми беше идеала за момиче...и като външен вид и като характер...след известно време нещата се скапаха и останаха само мъките и гадното чувство...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 30 Мар 2012, 16:14

Projektzwo написа:
xerial написа:

още по-добре когато се е хванала здраво за някой "клон", аз предпочитам да минавам транзит... :mhihi:

Е виж това за което говориш, вече е друг тип маймунка нали се СеШаш :mhihi:
Изображение Изображение

Аватар
Кара: 200CE

Мнение от Projektzwo » 30 Мар 2012, 16:41

Хаос написа:
xpl0d написа:Форума стана микс между бг мама, тийн проблем и сайтове за запознанства. Предлагам да се прекръсти на bmwpower-bg-mama-teen-problem-aha-gepime-elmaz.net :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а ти като явен трол реши да постнеш вървежната преди години фейспалм картинка
пич, тва беше модерно 2008-ма...

да, вече има по-модерни гиф-чета... :mhihi:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 30 Мар 2012, 16:44

То кой ли не го е ял тоя кур с маймуните. Мойта последната даже се хвана отново за клона на предишното дърво, и накрая аз го ядах дървения :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Потребител
Аватар
Кара: e39 523i

Мнение от __smirnoff__ » 30 Мар 2012, 16:52

някои даже и по няколко пъти сме го яли :lol: Ама историята познава и случаи на маймунки, паднали от клона и повисяли без друг клон бая време мъчейки се да се хванат за предишния :D

идеалната ми жена... не я познавам още. Няколко "идеални" са минали, но баш Идеалната не е дошла още. Най-вероянто няма и да дойде, все пак нали живота е гаден и т.н. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 30 Мар 2012, 17:01

Тука маи е пълно с маймунки които още дълго ще си държът сами клончетата като гледам :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 30 Мар 2012, 17:04

Въпрос към автора ,бе защо само "едно" момиче???
мое да са и 2,пък и три :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ч

Мнение от ljubo73 » 30 Мар 2012, 17:56

Е разбира се бройката не е ограничена ...То и аз .....пет ,шест....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 30 Мар 2012, 17:57

Поздравления за автора :bowdown: Темата е номер 1 :ok:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 30 Мар 2012, 18:54

Онзи ден си я качих на самолета от Гласгоу за Хелзинки :bcry:

Красива, руса, зеленоока, висока, умна, разбираща, инженер.. ма тва е - секи има още да учи.
Малко бяхме заедно ама си е причина 3ти ден съм :arrow: :drinking:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Мар 2012, 18:54

авторa го обявявам за новия капацитет на форума :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 30 Мар 2012, 19:14

ljubo73 написа:Тя беше моята мечта ,карасива все едно баща й беше стругар .Учехме в един клас , но аз минавах малко шматка , тя и сопола си нямаше да хвърли на мене .А и тогава се заглеждаха по батковците...Завършихме...Всеки по пътя си...Обаче след време правим събиране на класа . Аз се барнах както му е реда гъзарски часовник-реплика,запалка-Дюпонт-на заем,прическа-гел,даже зъбния камък си изчистих...Сядаме ние в ресторанта а аз гледам като котак ,няколко водки за бистър поглед и....се озоваваме у тях-нямало никой .От тогава вярвам в Бога .
След време зе засичаме случайно на морето, тя с някакъв приятел. Човека разбира се хабер няма...Милата само в гащите ми гледаше няколко дена. Това ми вдъхна увереност за много нови "случки"...

Колега, не че нещо, ама ако една такава ти е идеала за жена, значи мъките мъжа си ги заслужава.
Нали знаеш, че както е гледала гащите ти, докато е била с друг, така ще гледа на някой друг гащите докато е с теб?
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата