Как бихте постъпили при следната случка?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как бихте постъпили при следната случка?
Какво ще направите, ако докато си карате в дъждовното, гадно и гнусно време, оплискате някой пешеходец, минавайки неволно през някоя локва?
ПС Преди няколоко години, дадох колата на единприятел да отиде до баничарницата дето е на 200м от нас да купи банички. Ама тоя серсемин, взел че изкъпал един човечец, дето току що си купил баничка и боза и най-доволно си я хапвал. Ама направо го залял от главата до петите, та чак на човека му подгизнала баничката
Ама тоя ми ти идиот изобщо неспрял, най-малко да се извини на човечеца.
Аз ако съм лично и разбира се ако видя, че съм изкъпал някой (без значение, човек, жена, дете) ще спра не само да се извиня, ами най-малкото да закарам човека до дома му да се преоблече, човешко е да се случи и мисля, че е редно да се помогне в такава ситуация. Вие ко мислите по въпроса
ПС Преди няколоко години, дадох колата на единприятел да отиде до баничарницата дето е на 200м от нас да купи банички. Ама тоя серсемин, взел че изкъпал един човечец, дето току що си купил баничка и боза и най-доволно си я хапвал. Ама направо го залял от главата до петите, та чак на човека му подгизнала баничката

Аз ако съм лично и разбира се ако видя, че съм изкъпал някой (без значение, човек, жена, дете) ще спра не само да се извиня, ами най-малкото да закарам човека до дома му да се преоблече, човешко е да се случи и мисля, че е редно да се помогне в такава ситуация. Вие ко мислите по въпроса
естествено, че ще му се извиня,макар че рядко ми се случва такова нещо.Винаги съм културен на пътя, дори и в градския транспорт, обаче не дупча билетчета, защото 0.50ст. мога да ги дам за благотворителност,обаче всички фондации са ментета и ги влагам за култура, ходя на концерти и всякакви културни мероприятия 

Последна промяна evans на 13 Юни 2006, 20:46, променена общо 1 път
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
най-малкото ще се извиня,ама като видя локва и човек просто намалявам ....за сега няма изкъпани от мен 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
та в тоя ред на мисли, точно днес ми се оплака гаджето че някъв "селянин" с баварец я е опръскал цялата и то както си пресичала на пешеходна пътека. Каза че е хем е минал на сантиметри от нея и приятелката и хем за малко не ги е отнесъл хем ги е олял целите.
а сега познайте дали е спрял да им се извини
а сега познайте дали е спрял да им се извини

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Евала, сони
Мен също ми е вътрешно, ако изкъпа някой и за това карам много внимателно, когато има хора и локви едно до друго...

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Спирам и се извинявам. Рядко се случва, но с безбройните дупки по пътищата има моменти в който без да искаш опръскваш някой
Когато бяхме още ученици с приятелите по цял ден пръскахме нарочно хората. Имахме си и "стоянка". Като тръгнеш от УНСС по посока Младост, на спирката малко преди сфетофара винаги има огромна локва. Засилвахме се от УНСС и наводнявахме цялата спирка, а там в повечето случаи има доста хора
Представяте ли си какъв бой сме щели да ядем ако колата се намокри и спре малко след спирката

Представяте ли си какъв бой сме щели да ядем ако колата се намокри и спре малко след спирката

X-citer написа:Спирам и се извинявам. Рядко се случва, но с безбройните дупки по пътищата има моменти в който без да искаш опръскваш някой![]()
Когато бяхме още ученици с приятелите по цял ден пръскахме нарочно хората. Имахме си и "стоянка". Като тръгнеш от УНСС по посока Младост, на спирката малко преди сфетофара винаги има огромна локва. Засилвахме се от УНСС и наводнявахме цялата спирка, а там в повечето случаи има доста хора
![]()
![]()
В твойте способности не се и съмнявам

А сещаш ли се ква пичеловка става, минаваш, мокриш, качваш, после пак качваш и накрая сваляш

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
По принцип като видя някой гьол и има наблизо хора гледам да мина така че да не ги опръскам защото е отвратително чувството
Гледам някои серсеми като видят голям гьол и се засилват колкото може повече да направят душ на някой, е кво да говоря за такива кенефи
и аз бих спрял да се извиня на човека 

Аз от скоро се преквалифицирах от пешаходец на моторизарн тип. Докато бях пешеходец е имало няколко случая когато минавайки покраи мен коли ме правят вир вода, но в нито един от тях някой е спирал и се е извинявал. За сега като минавам покрай пешеходци ги пазя от "къпане", но понякога няма как да предотвратиш банята ако примерно въпросните щъкат по улицата вместо тротоара
в такъв случай бих се извинил макар и да немам кои знае каква вина

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
sonny написа:В твойте способности не се и съмнявам![]()
![]()
![]()
Правехме и една още по-голяма мизерия свързана с пръскане, ама не искам да отварям очите на децата за тези простотии защото не са хубави

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2