Как бихте постъпили при следната случка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ко ше напрайте ако окъпете някой

Ще спра и ще му помогна
25
32%
Ще си продължа, правейки се, че несъм видял
24
31%
Абе не ме занимавай с глупости, БЕ
9
12%
Ш,си праа к`вот си искам бе ей
19
25%

Общо гласове : 77

Аватар
Кара: със спомени

Как бихте постъпили при следната случка?

Мнение от sonny » 13 Юни 2006, 20:30

Какво ще направите, ако докато си карате в дъждовното, гадно и гнусно време, оплискате някой пешеходец, минавайки неволно през някоя локва?

ПС Преди няколоко години, дадох колата на единприятел да отиде до баничарницата дето е на 200м от нас да купи банички. Ама тоя серсемин, взел че изкъпал един човечец, дето току що си купил баничка и боза и най-доволно си я хапвал. Ама направо го залял от главата до петите, та чак на човека му подгизнала баничката :mhihi: Ама тоя ми ти идиот изобщо неспрял, най-малко да се извини на човечеца.

Аз ако съм лично и разбира се ако видя, че съм изкъпал някой (без значение, човек, жена, дете) ще спра не само да се извиня, ами най-малкото да закарам човека до дома му да се преоблече, човешко е да се случи и мисля, че е редно да се помогне в такава ситуация. Вие ко мислите по въпроса

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 13 Юни 2006, 20:41

естествено, че ще му се извиня,макар че рядко ми се случва такова нещо.Винаги съм културен на пътя, дори и в градския транспорт, обаче не дупча билетчета, защото 0.50ст. мога да ги дам за благотворителност,обаче всички фондации са ментета и ги влагам за култура, ходя на концерти и всякакви културни мероприятия 8)
Последна промяна evans на 13 Юни 2006, 20:46, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 13 Юни 2006, 20:45

най-малкото ще се извиня,ама като видя локва и човек просто намалявам ....за сега няма изкъпани от мен :mhihi:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Юни 2006, 20:50

По принцип се старая да избягвам гъоловете,но ако опръскам някой най-малкото ще се извиня.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 13 Юни 2006, 21:01

та в тоя ред на мисли, точно днес ми се оплака гаджето че някъв "селянин" с баварец я е опръскал цялата и то както си пресичала на пешеходна пътека. Каза че е хем е минал на сантиметри от нея и приятелката и хем за малко не ги е отнесъл хем ги е олял целите.

а сега познайте дали е спрял да им се извини :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 13 Юни 2006, 21:20

Карам внимателно в дъжд, да не се налага да ми правят това, което аз като ме окъпят :mhihi:
Последна промяна AIWERA на 26 Яну 2007, 0:37, променена общо 2 пъти

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 13 Юни 2006, 21:25

Евала, сони :!: Мен също ми е вътрешно, ако изкъпа някой и за това карам много внимателно, когато има хора и локви едно до друго...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 13 Юни 2006, 21:30

Сони, ти друга работа нямаш ли си? :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Юни 2006, 21:56

Спирам и се извинявам. Рядко се случва, но с безбройните дупки по пътищата има моменти в който без да искаш опръскваш някой :confused:

:OT: Когато бяхме още ученици с приятелите по цял ден пръскахме нарочно хората. Имахме си и "стоянка". Като тръгнеш от УНСС по посока Младост, на спирката малко преди сфетофара винаги има огромна локва. Засилвахме се от УНСС и наводнявахме цялата спирка, а там в повечето случаи има доста хора :uups: :mhihi:
Представяте ли си какъв бой сме щели да ядем ако колата се намокри и спре малко след спирката :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 13 Юни 2006, 22:30

X-citer написа:Спирам и се извинявам. Рядко се случва, но с безбройните дупки по пътищата има моменти в който без да искаш опръскваш някой :confused:

:OT: Когато бяхме още ученици с приятелите по цял ден пръскахме нарочно хората. Имахме си и "стоянка". Като тръгнеш от УНСС по посока Младост, на спирката малко преди сфетофара винаги има огромна локва. Засилвахме се от УНСС и наводнявахме цялата спирка, а там в повечето случаи има доста хора :uups: :mhihi:
Представяте ли си какъв бой сме щели да ядем ако колата се намокри и спре малко след спирката :mhihi:

В твойте способности не се и съмнявам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А сещаш ли се ква пичеловка става, минаваш, мокриш, качваш, после пак качваш и накрая сваляш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 13 Юни 2006, 22:38

По принцип като видя някой гьол и има наблизо хора гледам да мина така че да не ги опръскам защото е отвратително чувството :confused: Гледам някои серсеми като видят голям гьол и се засилват колкото може повече да направят душ на някой, е кво да говоря за такива кенефи :evil: :evil: :evil: и аз бих спрял да се извиня на човека :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er

Мнение от aero » 13 Юни 2006, 22:45

Аз от скоро се преквалифицирах от пешаходец на моторизарн тип. Докато бях пешеходец е имало няколко случая когато минавайки покраи мен коли ме правят вир вода, но в нито един от тях някой е спирал и се е извинявал. За сега като минавам покрай пешеходци ги пазя от "къпане", но понякога няма как да предотвратиш банята ако примерно въпросните щъкат по улицата вместо тротоара ;) в такъв случай бих се извинил макар и да немам кои знае каква вина :mhihi: :mhihi:
Изображение

Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 13 Юни 2006, 22:53

sonny написа:В твойте способности не се и съмнявам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Правехме и една още по-голяма мизерия свързана с пръскане, ама не искам да отварям очите на децата за тези простотии защото не са хубави ;)
Изображение

Аватар

Мнение от sonny » 13 Юни 2006, 22:57

X-citer написа:...

Тва може в Гуцал да го коментираме, там няма кой да прихване, просто няма такива малчугани :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 14 Юни 2006, 1:14

Ша си праим кот си искам щото 100% ме псува яката :mhihi:
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

Следваща

Назад към Извън Темата