избор на кола за бягство
Модератор: Общи модератори
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Re: избор на кола за бягство
Още в началото всичко е грешно,кой нормален човек ще тръгне да обира насред центъра инкасо автомобил.Но добре ,ще работя в тази насока.Всичко започва с един бус,най-обикновен,важното е да побере в него 2 мотора и нещо за рязане на метал.За да може да се спре инкасото,ще инсценираме катастрофа,например буса ни,стой в дясната част на платното паркирал.Точно когато ни наближи инкасото,потегляме и демек ,че не сме погледнали в огледалото и се чукваме с банковия автомобил.Задължително страничните прозорци на буса са максимално затъмнени,защото в този момент,двамата човека са със маски.Шофьора,който се пада от страната на буса,излиза с някакво бронебойно оръжие и го насочва към челното стъкло на буса,за да може тези то инкасото да не предприемат никакви мерки.В този момент,другия обирджия ,почва да реже отзад врата на инкасото.Взема парите и ги разделя в две чанти,вади моторите и се товарят двамата и заминават.Моторите ще са ендуро,че са по-икономични от кроса и по-тихи да не правят голямо впечатление,кеф ти асфалт,кеф ти гора .Действието се развива в София,нали така,някъде в провинцията,ще е скрита кола,да речем някое обикновено комби,със всичко редовно и пълен резервоар.Във него ще има големи чанти с дрехи и багаж,като за екскурзия,нали отиваме в Гърция.Пристигаме с моторите,товарим парите в чантите,максимално скрити между дрехите и скриваме моторите да кажем в някаква постройка,където е била колата,няма да ги палим,защото ще привлечем внимание.Палим(тръгваме,не да я горим) колата и си се предвижваме до Гърция и си свиркаме.Ако някой използва плана и успее,искам си процента.
Пак казвам,че с този сюжет в центъра е много трудно или почти невъзможно,ако е на някой път,ще е къде по-лесно и по-идейно.

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
BadAngel написа:
освен това е трудноманеврен, не знам дали си карал такава кола, но радиуса на обратния завой е..
Не съм карал такава... само ми текат лигите от гледане на клипчета с нея и точно за тва я избирам за грабежа ,та ако ме гепят поне да ми остане един страхотен спомен докато и гледам плаката на стената в килията

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Elesar74 написа:Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.
Работя по въпроса, скоро тия дни очаквайте включване.
..............................................................................................................................................................................................................................................
Последна промяна Kroki на 18 Апр 2012, 21:42, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Един милион лева ще го делиш,скатаваш,ще се криеш 2-3 години,ще им трепериш през тва време и накрая след поредната девалвация на лева да си купиш един индезит 2015 с тях?????
Или пък ще имам ГТР и ще хукна да крада някво милионче в комбина с френдове????
Колко по лесно е да крадеш евромилиони по субсидии и фондове разни.Трябват ти правилните познати,два костюма на Армани с бели якички на ризките,удобен офисстол и да имаш пипе под кубето.И хем можеш веднага да ги харчиш,хем да парадираш с имане и не ремонт,ами 4 нови апартамента на Съни Бийч,Банско и Албена ще си вземеш.
Да откраднеш е най-лесната част от един обир,дали ще е с косвени жертви или не зависи от самообладанието на участниците,професионализма им и малко късмет .Далеч по-трудно е да не оставиш следи,да не те предадат съучастниците,да легализираш бързо парите и да ги завъртиш с дейност.
Какъв е смисъла да имаш,а като мишчица да се криеш и повече от 5000 лева в кеш да не смееш да похарчиш????????

Колко по лесно е да крадеш евромилиони по субсидии и фондове разни.Трябват ти правилните познати,два костюма на Армани с бели якички на ризките,удобен офисстол и да имаш пипе под кубето.И хем можеш веднага да ги харчиш,хем да парадираш с имане и не ремонт,ами 4 нови апартамента на Съни Бийч,Банско и Албена ще си вземеш.
Да откраднеш е най-лесната част от един обир,дали ще е с косвени жертви или не зависи от самообладанието на участниците,професионализма им и малко късмет .Далеч по-трудно е да не оставиш следи,да не те предадат съучастниците,да легализираш бързо парите и да ги завъртиш с дейност.
Какъв е смисъла да имаш,а като мишчица да се криеш и повече от 5000 лева в кеш да не смееш да похарчиш????????
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Във филма Ронин имаше сцена, чиято насоченост беше идентична с тази на темата. Там се спряха на Ауди S8. Което не е лоша идея, пък и за масовия българин си е черно ауди (говорим за модел 1999-2001 г.). И аз бих се спрял на него. Пък и ако е БМВ трудно бих го изоставил на пътя.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BadAngel написа:kiko написа:тука леко ти куца планаза кво ти е голяма автономия?
голямата автономия има психологически плюс
не ти ли се е случвало да те хваща параноя, като видиш, че стрелката много бързо пада надолу?
с дефендъра 100% ще се преобърнем някъде))
допълнителна подготовка по колата няма как да направим, трябва да си е стоковица.. или поне модификациите да не са толкова явни
защото знаете как е в бг.. всеки проект се разчува веднага,
като ида при бай гошо да ми сложи 200 литра резервоар няма как да не разберат кво се готви
тогава намираш някоя от мен изброените с газова у-ба

пс. а да забравих и някои кайен турбо
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Абе я си бачкай да ти е мирна главата 

Последна промяна momo-1st на 18 Апр 2012, 18:53, променена общо 1 път
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
Тая тема ми звучи като '' Ще обирам банка - дайте свети с какво да бягам после''
Иначе аз съм за някое бързо Мини..... от тези като в ''Италианска афера'' 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Само едно мога да кажа: Не е важно какво имаш, а какво си мислят, че имаш. В тоя ред на мисли моята идея е следнта или намирате една кифла от мола с маникюрче, екстеншъни и т.н. да кара колата а вие да кротувате легнали на задната седалка гушнали 2М пари, или единия тигър се дегизира като кифльон, защото никой няма да заподозрее младо 24-25 годишно момиче в обир на толкова пара. Колата в такъв случай може да е всеки един скъпоструващ паркетник или нещо от ранга на Пежо 206 РС, Клио РС и т.н. на външен вид невзрачно, ама под капака 180 коня.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
аххахаахах.....
колата трябва да е трудна за разпознаване, да прилича на повечето автомобили, за да може трудно да бъде разпозната марката в началото / за нужното време за бягство/ какви джипове какви м5ци
на третата пряка сте в кауша вече.. аз бих заложил на дърто/от първите модели/ и очукано субару импреза с максимално заглушена генерация, много форсиран мотор, махната емблема за да не се разпознае марката, повечето народ ако види тая кола без емблема и ще падне чудене " каква е тая китайска кочина"
обаче в същото време имаме автомобил с отлично 4х4, много мощен мотор който бута купето като перце.. няма да казвам ускорението колко е важно за градското измъкване.. в същото време е автомобил с нормални габарити, като варянт може и субару джъсти, това малкото в правилните ръце и леко пипнат мотор ще ви събере очите по завоите
лаф да става 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- /ASTERIX/
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на китайско
Elesar74 написа:Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.
Какъв ти сюжет бре колега, това си е направо за наръчник на младия инкасо-обирджия

за самото инкасо не е ставало дума,
но като цяло е сложна работа
колите, с които се вози са добре подготвени
ако ги засечеш, ще те избутат, ако успееш да спреш по някакъв начин буса
охранителите ще излезнат от него и ще хлопнат вратите
те се отварят само от вътре, дори и при работещ двигател
но е факт все пак, че успяват да ги оберат, дали с вътрешен човек или с умения, не знам вече
но е трудно, квото и да си говорим
това не представлява интерес за мен, така че по-добре да си говорим за самото бягане
общото схващане, че трябва да се бяга с голф 2ка, понеже не бие на очи, според мен е погрешно
когато си взел 1 милион, това означава, че ще те погнат с цялата сила на полицията
няма такъв вариянт, където с голфа да се измъкнеш по терлици, такъв удар означава бясна гонка със свирене на гуми, опити за избутване, засади и пищови
бягащата кола, трябва да има невероятно ускорение, за да може да се използва всяка пролука в градския трафик
не трябва да е малка въшка, за да може да издържи на няколко удара без да се наруши мобилността и
трябва да е достатъчно проходима да се катери по тротоари и да устиска по дупките
и друго кво.. не се сещам? за парите - явно не са чак толкова обемни, така че всеки нормален багажник би свършил работа
но като цяло е сложна работа
колите, с които се вози са добре подготвени
ако ги засечеш, ще те избутат, ако успееш да спреш по някакъв начин буса
охранителите ще излезнат от него и ще хлопнат вратите
те се отварят само от вътре, дори и при работещ двигател
но е факт все пак, че успяват да ги оберат, дали с вътрешен човек или с умения, не знам вече
но е трудно, квото и да си говорим
това не представлява интерес за мен, така че по-добре да си говорим за самото бягане
общото схващане, че трябва да се бяга с голф 2ка, понеже не бие на очи, според мен е погрешно
когато си взел 1 милион, това означава, че ще те погнат с цялата сила на полицията
няма такъв вариянт, където с голфа да се измъкнеш по терлици, такъв удар означава бясна гонка със свирене на гуми, опити за избутване, засади и пищови
бягащата кола, трябва да има невероятно ускорение, за да може да се използва всяка пролука в градския трафик
не трябва да е малка въшка, за да може да издържи на няколко удара без да се наруши мобилността и
трябва да е достатъчно проходима да се катери по тротоари и да устиска по дупките
и друго кво.. не се сещам? за парите - явно не са чак толкова обемни, така че всеки нормален багажник би свършил работа
No bling at the Ring
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пич, тия гонки стават по филмите. Няма как да избягаш! 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
То баш такива гонки имаше при последния обир, ще знаеш