избор на кола за бягство

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: дърто Е30
Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

Re: избор на кола за бягство

Мнение от SPEED_GABROVO » 18 Апр 2012, 13:07

Още в началото всичко е грешно,кой нормален човек ще тръгне да обира насред центъра инкасо автомобил.Но добре ,ще работя в тази насока.Всичко започва с един бус,най-обикновен,важното е да побере в него 2 мотора и нещо за рязане на метал.За да може да се спре инкасото,ще инсценираме катастрофа,например буса ни,стой в дясната част на платното паркирал.Точно когато ни наближи инкасото,потегляме и демек ,че не сме погледнали в огледалото и се чукваме с банковия автомобил.Задължително страничните прозорци на буса са максимално затъмнени,защото в този момент,двамата човека са със маски.Шофьора,който се пада от страната на буса,излиза с някакво бронебойно оръжие и го насочва към челното стъкло на буса,за да може тези то инкасото да не предприемат никакви мерки.В този момент,другия обирджия ,почва да реже отзад врата на инкасото.Взема парите и ги разделя в две чанти,вади моторите и се товарят двамата и заминават.Моторите ще са ендуро,че са по-икономични от кроса и по-тихи да не правят голямо впечатление,кеф ти асфалт,кеф ти гора .Действието се развива в София,нали така,някъде в провинцията,ще е скрита кола,да речем някое обикновено комби,със всичко редовно и пълен резервоар.Във него ще има големи чанти с дрехи и багаж,като за екскурзия,нали отиваме в Гърция.Пристигаме с моторите,товарим парите в чантите,максимално скрити между дрехите и скриваме моторите да кажем в някаква постройка,където е била колата,няма да ги палим,защото ще привлечем внимание.Палим(тръгваме,не да я горим) колата и си се предвижваме до Гърция и си свиркаме.Ако някой използва плана и успее,искам си процента. :mhihi: Пак казвам,че с този сюжет в центъра е много трудно или почти невъзможно,ако е на някой път,ще е къде по-лесно и по-идейно.
BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 18 Апр 2012, 13:26

Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 18 Апр 2012, 13:27

BadAngel написа:
освен това е трудноманеврен, не знам дали си карал такава кола, но радиуса на обратния завой е..

Не съм карал такава... само ми текат лигите от гледане на клипчета с нея и точно за тва я избирам за грабежа ,та ако ме гепят поне да ми остане един страхотен спомен докато и гледам плаката на стената в килията :)
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Апр 2012, 14:18

Elesar74 написа:Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.

Работя по въпроса, скоро тия дни очаквайте включване.

..............................................................................................................................................................................................................................................
Последна промяна Kroki на 18 Апр 2012, 21:42, променена общо 1 път
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 18 Апр 2012, 14:41

Един милион лева ще го делиш,скатаваш,ще се криеш 2-3 години,ще им трепериш през тва време и накрая след поредната девалвация на лева да си купиш един индезит 2015 с тях????? :mhihi: Или пък ще имам ГТР и ще хукна да крада някво милионче в комбина с френдове????
Колко по лесно е да крадеш евромилиони по субсидии и фондове разни.Трябват ти правилните познати,два костюма на Армани с бели якички на ризките,удобен офисстол и да имаш пипе под кубето.И хем можеш веднага да ги харчиш,хем да парадираш с имане и не ремонт,ами 4 нови апартамента на Съни Бийч,Банско и Албена ще си вземеш.
Да откраднеш е най-лесната част от един обир,дали ще е с косвени жертви или не зависи от самообладанието на участниците,професионализма им и малко късмет .Далеч по-трудно е да не оставиш следи,да не те предадат съучастниците,да легализираш бързо парите и да ги завъртиш с дейност.
Какъв е смисъла да имаш,а като мишчица да се криеш и повече от 5000 лева в кеш да не смееш да похарчиш????????

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 18 Апр 2012, 15:53

Във филма Ронин имаше сцена, чиято насоченост беше идентична с тази на темата. Там се спряха на Ауди S8. Което не е лоша идея, пък и за масовия българин си е черно ауди (говорим за модел 1999-2001 г.). И аз бих се спрял на него. Пък и ако е БМВ трудно бих го изоставил на пътя.
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Апр 2012, 16:46

BadAngel написа:
kiko написа:тука леко ти куца плана :mhihi: за кво ти е голяма автономия?

голямата автономия има психологически плюс

не ти ли се е случвало да те хваща параноя, като видиш, че стрелката много бързо пада надолу?

с дефендъра 100% ще се преобърнем някъде :)))

допълнителна подготовка по колата няма как да направим, трябва да си е стоковица.. или поне модификациите да не са толкова явни

защото знаете как е в бг.. всеки проект се разчува веднага,
като ида при бай гошо да ми сложи 200 литра резервоар няма как да не разберат кво се готви :)

тогава намираш някоя от мен изброените с газова у-ба :mhihi: и като си на фул с газ и бнез мисля,че психологическият проблем ти отпада
пс. а да забравих и някои кайен турбо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution

Мнение от momo-1st » 18 Апр 2012, 17:07

Абе я си бачкай да ти е мирна главата :)
Последна промяна momo-1st на 18 Апр 2012, 18:53, променена общо 1 път
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Забравете го вече тоя гнил строй.

Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 18 Апр 2012, 17:19

Тая тема ми звучи като '' Ще обирам банка - дайте свети с какво да бягам после'' :D :D Иначе аз съм за някое бързо Мини..... от тези като в ''Италианска афера'' :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 18 Апр 2012, 17:41

Само едно мога да кажа: Не е важно какво имаш, а какво си мислят, че имаш. В тоя ред на мисли моята идея е следнта или намирате една кифла от мола с маникюрче, екстеншъни и т.н. да кара колата а вие да кротувате легнали на задната седалка гушнали 2М пари, или единия тигър се дегизира като кифльон, защото никой няма да заподозрее младо 24-25 годишно момиче в обир на толкова пара. Колата в такъв случай може да е всеки един скъпоструващ паркетник или нещо от ранга на Пежо 206 РС, Клио РС и т.н. на външен вид невзрачно, ама под капака 180 коня.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 18 Апр 2012, 17:53

аххахаахах..... :mhihi: колата трябва да е трудна за разпознаване, да прилича на повечето автомобили, за да може трудно да бъде разпозната марката в началото / за нужното време за бягство/ какви джипове какви м5ци :shock: на третата пряка сте в кауша вече.. аз бих заложил на дърто/от първите модели/ и очукано субару импреза с максимално заглушена генерация, много форсиран мотор, махната емблема за да не се разпознае марката, повечето народ ако види тая кола без емблема и ще падне чудене " каква е тая китайска кочина" :mhihi: обаче в същото време имаме автомобил с отлично 4х4, много мощен мотор който бута купето като перце.. няма да казвам ускорението колко е важно за градското измъкване.. в същото време е автомобил с нормални габарити, като варянт може и субару джъсти, това малкото в правилните ръце и леко пипнат мотор ще ви събере очите по завоите :mhihi: лаф да става :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на китайско

Мнение от /ASTERIX/ » 18 Апр 2012, 18:47

Elesar74 написа:Те по тая тема може някой от писателите във форума да оформи сюжет и да пише в другия раздел. Ако вече не е засегнато де.

Какъв ти сюжет бре колега, това си е направо за наръчник на младия инкасо-обирджия :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 18 Апр 2012, 19:35

за самото инкасо не е ставало дума,

но като цяло е сложна работа

колите, с които се вози са добре подготвени

ако ги засечеш, ще те избутат, ако успееш да спреш по някакъв начин буса

охранителите ще излезнат от него и ще хлопнат вратите

те се отварят само от вътре, дори и при работещ двигател

но е факт все пак, че успяват да ги оберат, дали с вътрешен човек или с умения, не знам вече

но е трудно, квото и да си говорим

това не представлява интерес за мен, така че по-добре да си говорим за самото бягане

общото схващане, че трябва да се бяга с голф 2ка, понеже не бие на очи, според мен е погрешно

когато си взел 1 милион, това означава, че ще те погнат с цялата сила на полицията

няма такъв вариянт, където с голфа да се измъкнеш по терлици, такъв удар означава бясна гонка със свирене на гуми, опити за избутване, засади и пищови

бягащата кола, трябва да има невероятно ускорение, за да може да се използва всяка пролука в градския трафик

не трябва да е малка въшка, за да може да издържи на няколко удара без да се наруши мобилността и

трябва да е достатъчно проходима да се катери по тротоари и да устиска по дупките

и друго кво.. не се сещам? за парите - явно не са чак толкова обемни, така че всеки нормален багажник би свършил работа
No bling at the Ring

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Апр 2012, 19:41

Пич, тия гонки стават по филмите. Няма как да избягаш! :lol:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 18 Апр 2012, 19:42

То баш такива гонки имаше при последния обир, ще знаеш :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата