Как бихте постъпили при следната случка?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ко ше напрайте ако окъпете някой

Ще спра и ще му помогна
25
32%
Ще си продължа, правейки се, че несъм видял
24
31%
Абе не ме занимавай с глупости, БЕ
9
12%
Ш,си праа к`вот си искам бе ей
19
25%

Общо гласове : 77
кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Re: Как бихте постъпили при следната случка?

Мнение от gazzzar » 14 Юни 2006, 1:56

sonny написа:(без значение, човек, жена, дете)

хаха, това ми хареса :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе по темата..... да се правим на много любезни аре сега, чак да слезнаем да му помогнем - не вярвам да са и на половина хората които ще го направят (за гласувалите с тоя отговор)....ама най-малкото ще се извиня, че съм го оплескъл ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 14 Юни 2006, 1:59

:mhihi: Абе помна че преди 3-4 години един ден не бех на кеф, и кат изпръсках една, не само че не спрях ами даже и се изхилих :uups:

Но сега вече съм порастнал и разумен и бих спрял да се извиня.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 14 Юни 2006, 2:23

Ще дам на задна да го опръскам пак :D

А сега сериозно, мисля че до сега не ми се е случвало, доста внимавам когато има локви...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 14 Юни 2006, 9:19

Тоя дето ще слезе да се извини ще да е някой, който вече е бил така опръскан, като мене от един малоумен бакшиш на маршрутка ...

И по скоро няма да се извини, ами ще внимава и ще се съобразява, както казва колегата по-горе. Не вервам аз на тия приказки, че спирате и се извинявате, айде нема нужда... :mhihi:
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 14 Юни 2006, 10:22

Ми по принцип всеки си мисли, че ще спре и ще се извини, а евентуално и да помогне, ама като се случи, почти всички се изнизват, въпреки че наистина съжаляват за случката. Все едно някой да ми се извини за това, че ме предрежда на светофара, като се прави на тарикат и не спазва правилата за движение, щото е гъзар и все бърза.
Аз при наличие на комбинацията локви-хора винаги карам бавно. По този начин елиминирам проявата на гузна съвест изначало.
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 14 Юни 2006, 11:25

logout написа:Аз при наличие на комбинацията локви-хора винаги карам бавно. По този начин елиминирам проявата на гузна съвест изначало.

Хе, гузна съвест.. както видя по нагоре има хора дето с това се забавляват.... гузна съвест... хе хе хе

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 14 Юни 2006, 20:39

Абе незнам дали ви се вярва или не, ама един приятел беше спрял и наистина закарал женицата до дома и щото я беше изпръскал, е после в автомивката да изперат кожата на волвото ама тва е друга бира

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Юни 2006, 20:53

Абе прави си човешко е да се помогне, ама повечето шофери дето изкъпват пешеходците е щото се правят на шумахер и да ти кажа че ако някой ме изкъпе е по добре за него да не спира :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от PIMP_BOOSTER » 16 Юни 2006, 1:10

според мен едва ли някой се спре да се извини щото ти ако изкъпеш някого тва значи че си караш със сериозна скорост ,ако караш бавно едва ли ще окъпеш някого ,а кат караш силно ще го намокриш ама докато спреш и ако някой пък те натиска отзад да прайш задръстване как да стане ! Аз лично бих спрял ако направя белята но не ми се е случвало а и не се знае дали ще го направя :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 16 Юни 2006, 1:32

sonny написа:Абе незнам дали ви се вярва или не, ама един приятел беше спрял и наистина закарал женицата до дома и щото я беше изпръскал, е после в автомивката да изперат кожата на волвото ама тва е друга бира

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аз не знам как се процедира, щото мойта кола потъва в локвите а не минава през тях :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 16 Юни 2006, 8:46

по принцип до сега не съм забелязал някой да е спирал след като е окъпал пешеходец. това може да стане само във форума :mhihi: според мен по-вероятно е след като изпръскаме някой да се върнем, да му подадем сапун или шампоан и отново да го измием :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 16 Юни 2006, 9:11

dankata написа:Аз не знам как се процедира, щото мойта кола потъва в локвите а не минава през тях :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 16 Юни 2006, 10:34

Ми то е тъпо да спреш да се извиняваш... той вече те е напсувал до 9-то коляно :mhihi: .... пък и се предполага, че не си го направил нарочно :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Юни 2006, 10:47

Сега се сещам, веднъж един пич вървеше отстрани на пътя, защото нямаше тротоар, аз тъкмо се засилвах, но видях една стабилна локва, и намалих значително, така че да пропълзя с 10-тина км през нея, той се усети и махна за "Благодаря" :>

Как да не ти стане приятно :)

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 16 Юни 2006, 13:13

незнам к'вото и да си говорим тука във форума и колкото да се правим на примерни едва 4-5% биха спрели да се извинят на някои затова че са го опръскали ,колкото и гузно да им е.За жалост откровенно казано аз едва ли сам един от тези хора по простата пречина,че отсрещната реакция едва ли ще е адикватна с направения жест
Колкото и да внимаваме да не оприскаме някого на всички ни се е случвало!
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Предишна

Назад към Извън Темата