Как бихте постъпили при следната случка?
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Re: Как бихте постъпили при следната случка?
sonny написа:(без значение, човек, жена, дете)
хаха, това ми хареса

Иначе по темата..... да се правим на много любезни аре сега, чак да слезнаем да му помогнем - не вярвам да са и на половина хората които ще го направят (за гласувалите с тоя отговор)....ама най-малкото ще се извиня, че съм го оплескъл

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Но сега вече съм порастнал и разумен и бих спрял да се извиня.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Тоя дето ще слезе да се извини ще да е някой, който вече е бил така опръскан, като мене от един малоумен бакшиш на маршрутка ...
И по скоро няма да се извини, ами ще внимава и ще се съобразява, както казва колегата по-горе. Не вервам аз на тия приказки, че спирате и се извинявате, айде нема нужда...
И по скоро няма да се извини, ами ще внимава и ще се съобразява, както казва колегата по-горе. Не вервам аз на тия приказки, че спирате и се извинявате, айде нема нужда...

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ми по принцип всеки си мисли, че ще спре и ще се извини, а евентуално и да помогне, ама като се случи, почти всички се изнизват, въпреки че наистина съжаляват за случката. Все едно някой да ми се извини за това, че ме предрежда на светофара, като се прави на тарикат и не спазва правилата за движение, щото е гъзар и все бърза.
Аз при наличие на комбинацията локви-хора винаги карам бавно. По този начин елиминирам проявата на гузна съвест изначало.
Аз при наличие на комбинацията локви-хора винаги карам бавно. По този начин елиминирам проявата на гузна съвест изначало.
It's not who You are, it's who You know...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Абе прави си човешко е да се помогне, ама повечето шофери дето изкъпват пешеходците е щото се правят на шумахер и да ти кажа че ако някой ме изкъпе е по добре за него да не спира 

- PIMP_BOOSTER
- Потребител
-
според мен едва ли някой се спре да се извини щото ти ако изкъпеш някого тва значи че си караш със сериозна скорост ,ако караш бавно едва ли ще окъпеш някого ,а кат караш силно ще го намокриш ама докато спреш и ако някой пък те натиска отзад да прайш задръстване как да стане ! Аз лично бих спрял ако направя белята но не ми се е случвало а и не се знае дали ще го направя 

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
sonny написа:Абе незнам дали ви се вярва или не, ама един приятел беше спрял и наистина закарал женицата до дома и щото я беше изпръскал, е после в автомивката да изперат кожата на волвото ама тва е друга бира

Аз не знам как се процедира, щото мойта кола потъва в локвите а не минава през тях

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
по принцип до сега не съм забелязал някой да е спирал след като е окъпал пешеходец. това може да стане само във форума
според мен по-вероятно е след като изпръскаме някой да се върнем, да му подадем сапун или шампоан и отново да го измием 

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Ми то е тъпо да спреш да се извиняваш... той вече те е напсувал до 9-то коляно
.... пък и се предполага, че не си го направил нарочно 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
незнам к'вото и да си говорим тука във форума и колкото да се правим на примерни едва 4-5% биха спрели да се извинят на някои затова че са го опръскали ,колкото и гузно да им е.За жалост откровенно казано аз едва ли сам един от тези хора по простата пречина,че отсрещната реакция едва ли ще е адикватна с направения жест
Колкото и да внимаваме да не оприскаме някого на всички ни се е случвало!
Колкото и да внимаваме да не оприскаме някого на всички ни се е случвало!
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2