За какво използвате халогените?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За какво ползвате халогените?

За красота(визия)
83
77%
По предназначение(само в мъгла)
25
23%

Общо гласове : 108
кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 16 Юни 2006, 11:33

Аз моите почти не ги ползвам, щото нощтно време някои друг :evil: се се възползва от тях. Последните все още ми украсяват багажника ама от вътре. Трябва да дамеря начин да ги сложа

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юни 2006, 12:12

Lok-Tar!

Icco® написа:Ами то е ясно за какво се ползват :) но като изключим хубавия външен вид допълват много добре късите светлени
абе става като ден :)Изображение

Само дето имат гадния ефект да светят на 10 метра пред колата, което е доста кофти поради причината, че човек гледа в най-светлвата точка на платното, т.е. вместо да гледаш където са ти късите гледаш където са халогените щото те светят зверски яко и най-светлото става пред колата... :)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 16 Юни 2006, 12:20

като се замисля за последната 1 година съм ги ползвал само веднъж....докато пътувахме за Пловдив на събора.... ;)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 16 Юни 2006, 13:22

KickingKing написа:Lok-Tar!

Icco® написа:Ами то е ясно за какво се ползват :) но като изключим хубавия външен вид допълват много добре късите светлени
абе става като ден :)

Само дето имат гадния ефект да светят на 10 метра пред колата, което е доста кофти поради причината, че човек гледа в най-светлвата точка на платното, т.е. вместо да гледаш където са ти късите гледаш където са халогените щото те светят зверски яко и най-светлото става пред колата... :)

моите са вдигнати маьимално нагоре и на фаровете съм махнал лупите и сега съм като с прожектори на хеликоптер :)
абе става ден пред мен :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от compact_fen » 16 Юни 2006, 16:11

ползвах ги, за да виждам дупките

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 16 Юни 2006, 23:24

KickingKing написа:Lok-Na-Rok!

theraven_nz написа: явно като видя, че няма да пие водка с кола тая вечер
....
с 2 думи влезе ми в положение и ме прати по живо по здраво... :roll:

Е ти що не му влезе на него в положението пък? Ей къф си лош!

Е не съм лош, поне да беше почнал свалката като човек, нищо против нямам, ще го почерпя както си му е реда :mhihi: . Много обичам полицаи, които влизат в положение, просто евала им правя... Жалко, че не са повече... Мисля, че всеки тук с ръка на сърцето би могъл да каже, че е срещал и свестни хорица, дето махат със слънчогледи :D :mhihi:
---

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 16 Юни 2006, 23:42

Lok-Tar!

моите са вдигнати маьимално нагоре и на фаровете съм махнал лупите и сега съм като с прожектори на хеликоптер

Тебе летящтите чинии ти светкат , че ги заслепяваш.

theraven_nz написа:Е не съм лош, поне да беше почнал свалката като човек,

Ти като тоя витц. Полицай спира некъв пиян и му вика:
-Добър вечер. Сержант Петров. Документите за проверка
-ОООооо добра да е.
-Аууу Вие сте пил? Айде сега да духаш
-Е чакай бе няма ли първо да се поцелуваме малко?
Изображение

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Loewe » 17 Юни 2006, 0:38

Много ми се ще и аз да ги пускам 8) , за газария естествено :mhihi: , но ако ме видят зелените човечета (Polizei), се съмнявам, че ще мине номера с дупките и направо ще ми лепнат някоя бележчица - та се въздържам. Тук в закона за движение по пътищата е регламентирано кога може да караш на фарове за мъгла и съответно да пуснеш стоповете отзад и те да светят силно, а именно - при видимост под незнам си колко метра, всичко останало е извън закона. А Бат Дойчланд обича да спазва закона. Та не ми се иска да им пълня точно аз касите :mhihi:
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 17 Юни 2006, 2:00

ми за гъзърия за какво друго :mhihi: мигла има 1-път годишно ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 17 Юни 2006, 2:06

Lok-Tar!

Тя мъглата некои не ги е пускала кат гледам...
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sleepwalker » 17 Юни 2006, 2:08

коя мъгла ? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 17 Юни 2006, 8:37

Абе тука като гледам май всички сме от мъглата :mhihi:
---

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 550d xdrive

Мнение от petio » 17 Юни 2006, 11:42

Моите като ги пусна и светва на страни, а не на пред, може би не са регулирани. Иначе нямам навик да ги пускам винаги с фаровете, само при по специални случаи. Иначе за дупки след като е валяло вършат работа.Визията и през деня с халогени(без да са пуснати :mhihi: ) ме кефи повече. Придава на колата по завършен вид! Имам мриятели които без фарове и халогени не мърдат дори и през деня, което за мен (и за повечето хора мисля) е доста смешно 8).

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 17 Юни 2006, 13:17

За гъзария :mhihi: Ако светят :mhihi: иначе нощно време осветявят доста на страни,което фаровете не осветяват ;)
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Юни 2006, 14:19

и в България е забранено, но кой спазва
мен са ме спирали няколко пъти за халогени и за щастие се разминавах без глоби. Забелязал съм, че особено обичат да спират БМВ и да им правят забележки. А в същото време минават разни "колички" с закачени навсякъде светещи подобия на халогени, но за това на никой не му пука ...
Толкова съм свикнал с тях, че на фарове ми се струва че не се вижда нищо. Особено настрани където обикновенно се движат пешеходците.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата