За какво използвате халогените?
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Само дето имат гадния ефект да светят на 10 метра пред колата, което е доста кофти поради причината, че човек гледа в най-светлвата точка на платното, т.е. вместо да гледаш където са ти късите гледаш където са халогените щото те светят зверски яко и най-светлото става пред колата...
Icco® написа:Ами то е ясно за какво се ползватно като изключим хубавия външен вид допълват много добре късите светлени
абе става като ден
Само дето имат гадния ефект да светят на 10 метра пред колата, което е доста кофти поради причината, че човек гледа в най-светлвата точка на платното, т.е. вместо да гледаш където са ти късите гледаш където са халогените щото те светят зверски яко и най-светлото става пред колата...

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
като се замисля за последната 1 година съм ги ползвал само веднъж....докато пътувахме за Пловдив на събора.... 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
KickingKing написа:Lok-Tar!Icco® написа:Ами то е ясно за какво се ползватно като изключим хубавия външен вид допълват много добре късите светлени
абе става като ден
моите са вдигнати маьимално нагоре и на фаровете съм махнал лупите и сега съм като с прожектори на хеликоптер

абе става ден пред мен

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
KickingKing написа:Lok-Na-Rok!theraven_nz написа: явно като видя, че няма да пие водка с кола тая вечер
....
с 2 думи влезе ми в положение и ме прати по живо по здраво...![]()
Е ти що не му влезе на него в положението пък? Ей къф си лош!
Е не съм лош, поне да беше почнал свалката като човек, нищо против нямам, ще го почерпя както си му е реда

---
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Тебе летящтите чинии ти светкат , че ги заслепяваш.
Ти като тоя витц. Полицай спира некъв пиян и му вика:
-Добър вечер. Сержант Петров. Документите за проверка
-ОООооо добра да е.
-Аууу Вие сте пил? Айде сега да духаш
-Е чакай бе няма ли първо да се поцелуваме малко?
моите са вдигнати маьимално нагоре и на фаровете съм махнал лупите и сега съм като с прожектори на хеликоптер
Тебе летящтите чинии ти светкат , че ги заслепяваш.
theraven_nz написа:Е не съм лош, поне да беше почнал свалката като човек,
Ти като тоя витц. Полицай спира некъв пиян и му вика:
-Добър вечер. Сержант Петров. Документите за проверка
-ОООооо добра да е.
-Аууу Вие сте пил? Айде сега да духаш
-Е чакай бе няма ли първо да се поцелуваме малко?

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Loewe
- младши ентусиаст
-
Много ми се ще и аз да ги пускам
, за газария естествено
, но ако ме видят зелените човечета (Polizei), се съмнявам, че ще мине номера с дупките и направо ще ми лепнат някоя бележчица - та се въздържам. Тук в закона за движение по пътищата е регламентирано кога може да караш на фарове за мъгла и съответно да пуснеш стоповете отзад и те да светят силно, а именно - при видимост под незнам си колко метра, всичко останало е извън закона. А Бат Дойчланд обича да спазва закона. Та не ми се иска да им пълня точно аз касите 

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Тя мъглата некои не ги е пускала кат гледам...
Тя мъглата некои не ги е пускала кат гледам...

- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Моите като ги пусна и светва на страни, а не на пред, може би не са регулирани. Иначе нямам навик да ги пускам винаги с фаровете, само при по специални случаи. Иначе за дупки след като е валяло вършат работа.Визията и през деня с халогени(без да са пуснати
) ме кефи повече. Придава на колата по завършен вид! Имам мриятели които без фарове и халогени не мърдат дори и през деня, което за мен (и за повечето хора мисля) е доста смешно
.

и в България е забранено, но кой спазва
мен са ме спирали няколко пъти за халогени и за щастие се разминавах без глоби. Забелязал съм, че особено обичат да спират БМВ и да им правят забележки. А в същото време минават разни "колички" с закачени навсякъде светещи подобия на халогени, но за това на никой не му пука ...
Толкова съм свикнал с тях, че на фарове ми се струва че не се вижда нищо. Особено настрани където обикновенно се движат пешеходците.
мен са ме спирали няколко пъти за халогени и за щастие се разминавах без глоби. Забелязал съм, че особено обичат да спират БМВ и да им правят забележки. А в същото време минават разни "колички" с закачени навсякъде светещи подобия на халогени, но за това на никой не му пука ...
Толкова съм свикнал с тях, че на фарове ми се струва че не се вижда нищо. Особено настрани където обикновенно се движат пешеходците.
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3