ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ И НАЧИНАЕЩИ
Jim Beam написа:Нормално ли е климатроникът да духа само топло на прозореца и краката?
НЕ

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
ogata написа:Аз съм само с парно и е същата бира и при мене. Мисля че имаше значение на централната духалка с колко плъзгача си. Аз съм само с един - отворено и затворено положение. Има и други модели които са с два - втория е за топло и студено
Дори като е на студено втория плъзгач си духа само жега в краката и на стъклото. Сигурно имам заседнала клапа.
- plradev
- старши ентусиаст
-
Jim Beam написа:ogata написа:Аз съм само с парно и е същата бира и при мене. Мисля че имаше значение на централната духалка с колко плъзгача си. Аз съм само с един - отворено и затворено положение. Има и други модели които са с два - втория е за топло и студено
Дори като е на студено втория плъзгач си духа само жега в краката и на стъклото. Сигурно имам заседнала клапа.
От пръзгача не командваш температурата на потока,които отива на прозореца и краката ,той е само за фронталните решетки

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320dA
- Мечтае да кара: e46 M3
- Детайли за колата: touring facelift 04'
Разбрах, че дори оригиналните пружини на BMW имали някаква твърдост която зависела от това колко чертички има по пружината. Примерно една синя, 3 кафеви и тнт. Вярно ли е и ако да, как са подредени по твърдост. Аз сега съм отзад с една синя линия и гумата ми е на горе долу 5мм от веждата на калника, но е много мека самата кола и искам да сложа по-твърди пружини, но ме е страх, да не слезе много. Със 17-ки съм 

- Toni E36
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-E39; Yamaha R6 /06
dom1nus написа:колеги някои знае ли фи-то на стоковата генерация на м40б18 .. и какъв резунатор да сложа за да постигна плутен звук не друнчащ :Д Благодаря предварително
колега опитай да премериш с шублер вътрешният размер на твоята генерация и евентоално повече от 35/40см. резонатор тогава можеш да постигнеш успех.

0895600722
- lancerpor
- младши ентусиаст
-
За момента се отказах от филма с пружините. Сега идва на ред, да разбера какви свещи са ми нужни за м52б20 и от къде мога да си ги закупя без да са ментета.

lancerpor написа:... от къде мога да си ги закупя без да са ментета.
англия щатско германия...навсякъде освен от България...

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
До тук добре... а сега вече някой да сподели модел, марка 

lancerpor написа:.. Сега идва на ред, да разбера какви свещи са ми нужни за м52б20 и от къде мога да си ги закупя без да са ментета.
ако кажеш от къде си ще е по-лесно да те насочим

- lancerpor
- младши ентусиаст
-
Toni E36 написа:dom1nus написа:колеги някои знае ли фи-то на стоковата генерация на м40б18 .. и какъв резунатор да сложа за да постигна плутен звук не друнчащ :Д Благодаря предварително
колега опитай да премериш с шублер вътрешният размер на твоята генерация и евентоално повече от 35/40см. резонатор тогава можеш да постигнеш успех.
Колега, благодаря,че ми отг . А 35-40 см на резунатора - какво точно имаш впредвит ? Не трябва ли да е по “тумбест" да го наречем за да изкара плътен звук ? примерно ако тръбата е 50Ф примерно той да с изход и вход 50Ф и самото гърне да е по-"обемно" ? и Благодаря предварително
Колеги как да си отворя вратата при положение че ми се счупи палчето и дръжката се мърда свободно .... лошото е че не мога да вляза и през багажника :X
- plradev
- старши ентусиаст
-
Woooah! написа:Колеги как да си отворя вратата при положение че ми се счупи палчето и дръжката се мърда свободно .... лошото е че не мога да вляза и през багажника :X
Сега и уточниш за кой модел Е36 става въпрос,цена няма да имаш

И като за начало ,ако колата има централно ,което е стандартна опция,защо не опиташ да влезеш от другата врата(било то + една или 3) и да си отвориш шофьорската отвътре

Нещо не мога да схвана,къв точно ти е проблема,опиши по-подробно ситуацията ,за да може евентуално да ти се даде решение ...

Има централно, но по принцип другата врата е счупена и палчето не работи на нея. Но днес тъкмо си мислех да хвана да я оправя (имам резервна дръжка) и се счупи шофьорската ... при пасажерската е напълно свободно дърпането (няма никакво усилие), докато при другата все едно не може да дръпне до край .... проблема е, че не мога да вляза вътре в колата ... до сега се мъчех да отворя пеперудите от зад ама не стана ...