ЗАЩО......... някои юзъри....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blqsu4ko » 23 Юни 2006, 21:53

Наистина,форума се е променил много,вече няма толкова интересни теми,но се е променил защото много хора го напуснаха.Спомням си отначалото докато не се бях регнал още как по цял ден седях в подфорума е21 и го изчетох целия.Тогава станах голям фен на Ати.Спомням си че преди постоянно пишех и пусках някакви теми,за голфа на брат ми :mhihi: бях абсолютен спамер,а сега почти не пиша само чета.Форума ме промени много,научих страшно много,но напоследък се научава нещо ново много рядко.Спомням си ,че първия път когато влезнах в тоя форум,прочетох едно мнение на енджи,в което той пишеше "Нищо че ще вали,така поне ще се хаби по малко гума при дрифт" и като го прочетох си казах,ебати смешниците са тия с бмв-тата а сега съм мнооого голям фен.Евала на М6,Ати,Аlх и всички които се мъчат да обогатят форума,с нещо което са написали те.Мисля че всички ги е яд,за това че форума стана толкова комерсиален.
Live it like you Love it

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 24 Юни 2006, 1:06

Отидете на врачка или хвърлете боб ама едва ли ;) ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 27 Юни 2006, 22:14

Аз съм един от сравнително новите членове посещаващи нашия(ако мога да го нарека така)форум! за жялост сега като чета постовоте на по старите членове оставам с (нядявам се грешното)впечатление че в тяхните исказвания се долавя нотка на неприазам кам все повечето и повечето хора посещаващи форума,вярно е че не всеки е компетентен по даден въпрос и някои от исказванията на колегите (на по 15-17г)не са точно за тук но ............ А лично сам изключително щастлив,че ви има,Ваз и Нашия форум от които научих и все още научавам нови и полезни неща за любимата марка.
Благодаря ви :)
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 28 Юни 2006, 0:19

Ейй и аз си спомням преди как много време само четях без да пиша със затаен дъх преживяванията ви и много други работи :bowdown: , след всяка прочетена тема се зареждах с все повече ентусиазъм :driving: , чувството е страхотно и сега има такива теми, но са много по-малко за съжаление :confused: от Вас хора съм научил всичко което знам за БМВ, толкова помощ от непознати не се среща често, а тук това е прекрасното че сме едно общество, в което си помагаме един друг с каквото можем и преживяваме невероятни мигове заедно :!: Радвам се че ви има ЕНТУСИАСТИ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Юни 2006, 22:07

SuPeR_FLY написа:Ейй и аз си спомням преди как много време само четях без да пиша със затаен дъх преживяванията ви и много други работи :bowdown: , след всяка прочетена тема се зареждах с все повече ентусиазъм :driving: , чувството е страхотно и сега има такива теми, но са много по-малко за съжаление :confused: от Вас хора съм научил всичко което знам за БМВ, толкова помощ от непознати не се среща често, а тук това е прекрасното че сме едно общество, в което си помагаме един друг с каквото можем и преживяваме невероятни мигове заедно :!: Радвам се че ви има ЕНТУСИАСТИ :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Евала ти права много добре казано.
:yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 30 Юни 2006, 22:16

Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили :(.
Според мен са обидени!!!

Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам, :roll: да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как от ЦЕНИТЕЛИ се превърнахме в гъзари.Как си ги мерим всеки ден............
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
НО.....такъв е животът......

Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят кой са мисля че в форума вече не сме толкова бмв ентусиасти от колкото бмв врагове
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Юни 2006, 22:26

Frenz0 написа:
Според мен са обидени!!!

Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам, :roll: да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.

Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят
защо не започнеш пръв с осъзнаването и стъпването на земята ;)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 30 Юни 2006, 22:27

Scott написа:
Frenz0 написа:
Според мен са обидени!!!

Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят
защо не започнеш пръв с осъзнаването и стъпването на земята ;)

Ок пич кажи кво лошо съм казал за теб и какво ми е на мен неземното

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 30 Юни 2006, 22:27

Scott написа:.....

Бате, в тая тема нетреаше да пишеш ;)

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Юни 2006, 22:31

що пък да не пиша
А за Френзо батка нищо не си писал против мен и аз нямам нищо против теб просто погледни над аватара ти какво има и сам си отговори на въпросите кой какво има срещу теб
Сонка батка що да не пиша пък аз ?? я ми кажи и разясни :roll:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 30 Юни 2006, 22:34

Scott написа:що пък да не пиша
А за Френзо батка нищо не си писал против мен и аз нямам нищо против теб просто погледни над аватара ти какво има и сам си отговори на въпросите кой какво има срещу теб
Сонка батка що да не пиша пък аз ?? я ми кажи и разясни :roll:

Ми братле нали знаеш че атаката винаги е към неудобните но това не значи че в този форум няма свесни хора напротив има и траябва да се направи всичко възможно да се задържат

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Юни 2006, 22:41

точно така прави си забелязвам че и ти ще дойдеш читав и свестен ама бате за да останеш във форума,ще трябва да промениш начина си на писане и отношението към останалите потребители.Казвам ти го от опит минал съм по твоя път ;) не е готино хората си създават грешно мнение за теб може да си много читав свестен и сериозен обаче хората си създават мнение за теб от постовете ти тук,ако иксаш да промениш това промени и държането,писането си във форума

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Frenz0 » 30 Юни 2006, 22:44

Scott написа:точно така прави си забелязвам че и ти ще дойдеш читав и свестен ама бате за да останеш във форума,ще трябва да промениш начина си на писане и отношението към останалите потребители.Казвам ти го от опит минал съм по твоя път ;) не е готино хората си създават грешно мнение за теб може да си много читав свестен и сериозен обаче хората си създават мнение за теб от постовете ти тук,ако иксаш да промениш това промени и държането,писането си във форума

Да видях че няма смисъл квото имах против го казах вече пренебрегвам всички напатки пък с свесните юзери си се разбирам перфектно няма грешка

Предишна

Назад към Извън Темата