ЗАЩО......... някои юзъри....
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Наистина,форума се е променил много,вече няма толкова интересни теми,но се е променил защото много хора го напуснаха.Спомням си отначалото докато не се бях регнал още как по цял ден седях в подфорума е21 и го изчетох целия.Тогава станах голям фен на Ати.Спомням си че преди постоянно пишех и пусках някакви теми,за голфа на брат ми
бях абсолютен спамер,а сега почти не пиша само чета.Форума ме промени много,научих страшно много,но напоследък се научава нещо ново много рядко.Спомням си ,че първия път когато влезнах в тоя форум,прочетох едно мнение на енджи,в което той пишеше "Нищо че ще вали,така поне ще се хаби по малко гума при дрифт" и като го прочетох си казах,ебати смешниците са тия с бмв-тата а сега съм мнооого голям фен.Евала на М6,Ати,Аlх и всички които се мъчат да обогатят форума,с нещо което са написали те.Мисля че всички ги е яд,за това че форума стана толкова комерсиален.

Live it like you Love it
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Аз съм един от сравнително новите членове посещаващи нашия(ако мога да го нарека така)форум! за жялост сега като чета постовоте на по старите членове оставам с (нядявам се грешното)впечатление че в тяхните исказвания се долавя нотка на неприазам кам все повечето и повечето хора посещаващи форума,вярно е че не всеки е компетентен по даден въпрос и някои от исказванията на колегите (на по 15-17г)не са точно за тук но ............ А лично сам изключително щастлив,че ви има,Ваз и Нашия форум от които научих и все още научавам нови и полезни неща за любимата марка.
Благодаря ви
Благодаря ви

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ейй и аз си спомням преди как много време само четях без да пиша със затаен дъх преживяванията ви и много други работи
, след всяка прочетена тема се зареждах с все повече ентусиазъм
, чувството е страхотно и сега има такива теми, но са много по-малко за съжаление
от Вас хора съм научил всичко което знам за БМВ, толкова помощ от непознати не се среща често, а тук това е прекрасното че сме едно общество, в което си помагаме един друг с каквото можем и преживяваме невероятни мигове заедно
Радвам се че ви има ЕНТУСИАСТИ

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
SuPeR_FLY написа:Ейй и аз си спомням преди как много време само четях без да пиша със затаен дъх преживяванията ви и много други работи, след всяка прочетена тема се зареждах с все повече ентусиазъм
, чувството е страхотно и сега има такива теми, но са много по-малко за съжаление
от Вас хора съм научил всичко което знам за БМВ, толкова помощ от непознати не се среща често, а тук това е прекрасното че сме едно общество, в което си помагаме един друг с каквото можем и преживяваме невероятни мигове заедно
Радвам се че ви има ЕНТУСИАСТИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Евала ти права много добре казано.

Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили.
Според мен са обидени!!!
Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам,да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как от ЦЕНИТЕЛИ се превърнахме в гъзари.Как си ги мерим всеки ден............
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
НО.....такъв е животът......
Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят кой са мисля че в форума вече не сме толкова бмв ентусиасти от колкото бмв врагове
Yeah money and cars, Life of a gangsta in world of stars
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
защо не започнеш пръв с осъзнаването и стъпването на земятаFrenz0 написа:Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили.
Според мен са обидени!!!
Всъщност правейки съпоставка между това което беше форумът преди, и това което е сега......не съм изобщо очуден, че Роската и Андро липсват.
Вероятно ги е срам,да гледат как не техните приоритети а приоритетите на форумците се промениха.
Как не станахме по-толерантни, как не приемаме това, че на някой друг колата му върви повече от нашата ( защото не е от любимата марка).Как станахме заядливи и вулгарни помежду си....а колко интриги само заплетохме ааааааа
Мъчно ми е, даже много ми е мъчно че ги няма знаменитите теми, които сега кротко си седят в Дъ Бест -а на форума.
Мъчно ми е, че едвали ще има нови които да четем със затаен дъх, от които да се учим.
Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:защо не започнеш пръв с осъзнаването и стъпването на земятаFrenz0 написа:Гацо Бацов написа:Несъм съгласен, че приоритетите им са се променили.
Според мен са обидени!!!
Много съм съгласен с теб и ще става по зле ако някой хора не стъпат на земята и не се осъзнаят
Ок пич кажи кво лошо съм казал за теб и какво ми е на мен неземното
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
що пък да не пиша
А за Френзо батка нищо не си писал против мен и аз нямам нищо против теб просто погледни над аватара ти какво има и сам си отговори на въпросите кой какво има срещу теб
Сонка батка що да не пиша пък аз ?? я ми кажи и разясни
А за Френзо батка нищо не си писал против мен и аз нямам нищо против теб просто погледни над аватара ти какво има и сам си отговори на въпросите кой какво има срещу теб

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Scott написа:що пък да не пиша
Ми братле нали знаеш че атаката винаги е към неудобните но това не значи че в този форум няма свесни хора напротив има и траябва да се направи всичко възможно да се задържат
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
точно така прави си забелязвам че и ти ще дойдеш читав и свестен ама бате за да останеш във форума,ще трябва да промениш начина си на писане и отношението към останалите потребители.Казвам ти го от опит минал съм по твоя път
не е готино хората си създават грешно мнение за теб може да си много читав свестен и сериозен обаче хората си създават мнение за теб от постовете ти тук,ако иксаш да промениш това промени и държането,писането си във форума

Scott написа:точно така прави си забелязвам че и ти ще дойдеш читав и свестен ама бате за да останеш във форума,ще трябва да промениш начина си на писане и отношението към останалите потребители.Казвам ти го от опит минал съм по твоя пътне е готино хората си създават грешно мнение за теб може да си много читав свестен и сериозен обаче хората си създават мнение за теб от постовете ти тук,ако иксаш да промениш това промени и държането,писането си във форума
Да видях че няма смисъл квото имах против го казах вече пренебрегвам всички напатки пък с свесните юзери си се разбирам перфектно няма грешка
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2