2013 Ford Shelby GT500 Chases 200 MPH TEST REVIEW
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: 2013 Ford Shelby GT500 Chases 200 MPH TEST REVIEW
В Америка и стейдж 4 на HPF за е46 м3 е 49k $ и имаме едни 1100 коня 

- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Мисълта ми беше именно -> ясно е че тая кола не е за висока скорост... Но защо аджеба търсят от нея висока скорост... За какво трябваше теста да е за 200 мили ?! Ако бяха казали - да прави 180 на магистралата, обаче ето изкарваме я на писта, дава такова време, така се усеща и тн. разбирам, ама да търсят висока скорост от кола която не е правена за това и да се опитват да изтъкват че била бърза на топ спийд...
П.С. С това "меткам се на 20 годишна кола" нямах предвид моята (на която не и трябва нанадолнище за да обръща 250, но това е друга тема
), а имам предвид коли като е34 4.4, е34 М5, е32 v12 и в тоя ред на мисли, дори 124-ките АМГ... Толкова са много колите които си обръщат километражите и още малко (8-ма серия и тн...)... 

П.С. С това "меткам се на 20 годишна кола" нямах предвид моята (на която не и трябва нанадолнище за да обръща 250, но това е друга тема

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тея шелби-та явно имат доста по-сериозни спирачки от норм мустанг-и.бях се загледал на един,не го знам какъв агрегат беше,ама дисковете му бяха като тиквички
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Гледам обсъждате дали тая кола вдига 300 или не - честно казано хич не ме боли фара дали ги вдига... повече ме интересува за колко вдига 200 

Si non confectus, non reficiat.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
BMW_RIDER написа:Е като собственик на стандартния мустанг 5.0 ще кажа ,че няма европейска, японска, джикитайска, марсианска кола който да му стъпи на пръста за същите пари.
Честито

BMW_RIDER написа:Ех къде ни замина темата за американските и европейските спортисти?
Относно вмакса и коментарите за е60 м5 - имайте впредвид ,че едното е със 7 скорости и як топ енд а другото напрактика с 5 защото 6-та е само понижаваща.
Така ,че чакаме бъдещи тестове.
5та и 6та са понижаващи. 4та е 1:1, пета а примерно 0.75, 6та е 0.5...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
56 000 долара?
ебаси кефа..
ебаси кефа..
No bling at the Ring
- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
The7omahawk написа:BMW_RIDER написа:Е като собственик на стандартния мустанг 5.0 ще кажа ,че няма европейска, японска, джикитайска, марсианска кола който да му стъпи на пръста за същите пари.
ЧеститоПохвали се с някакви снимки и клипчета с онова прекрасно "врууум" като имаш време ( ако не е много нагло )
И само усвимки от ( и покрай ) тая кола
Хехе мерси на всички. С радост ще я покажа и повозя на някоя сбирка. Иначе засега снимк/клипчета много нямам.
Иначе да драсна няколко реда за колата. Абе просто си е различна кола, засега страшно ме кефи. Като двигател ако изключим екзотиките по нищо не отстъпва на европейците - вобще не е муден в същото време в града е като дизел кара се и се изпреварва с 1500 оборота. Другия мит за разхода - еми при положение ,че я карам само на къси растояния и крака ми е до долу всеки един удобен момент разхода е 18/100. Звука - да там нещата са си американски В8, за фабрична генерация звучи супер, просто ти пълни душата постоянно.
Така като шаси - да имат да настигат БМВ, но са изминали дълъг път от по старите поколения мустанги. Това което много ми харесва е ,че поне аз не усещам това сейфти недозавиване характерно за Еу колите. Волана също е учудващо директен и добър, задницата обаче се усеща доста лека. Сега относно правата задна ос ,честно казано я усещам само на павета, с уточнението ,че несъм някакво про нали. За изпълнения настрани е супер.Абе ако трябва да я опиша накратно - представете си е39 м5 с 200 кила по малко 20 кс повече и малко по грубичка.
Относно прословутия интериор - да определено не е БМВ/мерц но и там има подобрение, моята е с някаквъ пакет с алуминиеви елементи и диодни светлини(вечер изглежда супер) освен това има някаква майкрософт система с гласови команди ,чете ЮСБи и лесно се връзва към телефон. Така,че интериора ама грам не ми пречи поне на мене.
За външния вид мисля спор няма, аз не очаквах чак толкова да я заглеждат хората, но явно тук направо си е екзотика - оставя ли е на някое място с повече хора веднага се почват снимки и разни дечурлига си лепят носовете по стъклата.
Иначе дори става за евридейка, возията е ок, с малко зор се събират 4 човека и не е супер ниска, на теория може да се кара и зимата ама аз мисля да си я оставя в гаража.
Като цяло съм супер доволен засега много емоции носи и честно казано не е някаква скъпотия.
Да като цяло М3ката сигурно е по добра кола, НО добре оборудвана М3ка/ц63 от дилър е 180К лв +..... мустанга ми излезе 100 000 ЛВ по малко е определено не е 100 000лв по добра кола мката/ц63
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

аз не очаквах чак толкова да я заглеждат хората, но явно тук направо си е екзотика - оставя ли е на някое място с повече хора веднага се почват снимки и разни дечурлига си лепят носовете по стъклата.
Освен че е злобна и красива, изглежда като Е24 от 21ви век

BMW_RIDER,
сега видях, че си имал мустанг , ха честито
знаеш, че ми е слабост тая кола, сложи някоя снимка
сега видях, че си имал мустанг , ха честито
знаеш, че ми е слабост тая кола, сложи някоя снимка

No bling at the Ring
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Честито брат, имаме повод да се видим

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3