ганчев младши и захарта
Модератор: Общи модератори
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Re: ганчев младши и захарта
И товйте коментари много ме забавлявят, " може да се осъди човек който ощетявал държавата, но бизнесът трябва да му остане, да не се пипа, защото храна давал"
Може да бил всякакъв но хляб давал

ditko1 написа:И товйте коментари много ме забавлявят, " може да се осъди човек който ощетявал държавата, но бизнесът трябва да му остане, да не се пипа, защото храна давал"![]()
![]()
![]()
![]()
Може да бил всякакъв но хляб давал
![]()
О, да, не може да се сравни даването на хляб с душевното густо от това некой да влезе у панделата

Може гладни да седим - обаче зрелища трябва да има!
И едно време помня бай ти Веспасиан беше рекъл, че парите не миришели

- ditko1
- старши ентусиаст
-
За какво душевно густо се говориш, ти си много болен човек. Има закони който трябва да се спазват и изпълняват, както се прави в истинските страни, а не с шуробаджанащината, ми той с бая пари е завлекъл страната, ама какъвто и да е, трябва да му останат нещата
Супер смешно мислене.

Супер смешно мислене.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
flame ти да не си някоя скрита лимонка на БСП или ДПС(от долината на широките гащи) само те имат против тоя закон за отнемането на незаконо предобито имущество
трябваше да ходиш да протестираш пред сарайте на Доган като ги събаряха, и да им кажеш колко лошо е било щото и той бая хляб даваше на хората

ditko1 написа:flame ти да не си някоя скрита лимонка на БСП или ДПС
jordanpar написа:Ако искаш сложи портрети на Бойко,Дянков и Плевнелиев в спалнята си и мастурбирай на тях.Направи си минимализирани техни снимки и си ги носи на медальон около врата.

Аз самият се определям като реалист, но щом ви е кеф да плещите - демокрация е, всеки има право на мнение, а и смехът е полезен за здравето

Ти така и не ми отговори на въпроса, ама аз и не съм очаквал де (след първите неколко бегания по тъча

- ditko1
- старши ентусиаст
-
В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре
Блещене, просто давам примери на къде трябва да се гледа с доказани примери. Според мен твойте думи са блещене.

- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
ditko1 написа:В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре
Аха, и в САЩ примерно като има строги закони, които се спазват, че и смъртно наказание - и нема престъпления и убийства, нали?

jordanpar написа:Гриша Ганчев: Разпродавам бизнеса и се оттеглям:
http://www.blitz.bg/news/article/141153
![]()
![]()
Това за мен е пълен блъф. Най-малкото щото нема толкова много дюшеци да скъта парите, които вземе от продажбата

Абсурд е обигран бизнесмен като него да излезе от играта - щото всеки знае, че скътани пари (дори и много да са) свършват ако няма приходи

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
jordanpar написа:Гриша Ганчев: Разпродавам бизнеса и се оттеглям:
http://www.blitz.bg/news/article/141153
![]()
![]()
Държавата и ТИМ в "ясен симбиоз"
От тук
Не симпатизирам на никой от героите. За съжаление хората само гледат тъпо представлението.
Touring & windsurf club
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Georgieff написа:
Държавата и ТИМ в "ясен симбиоз"
От тук
Не симпатизирам на никой от героите. За съжаление хората само гледат тъпо представлението.
Мдам.Малко по-малко успяват да завземат и цяла Северна България.Мен Гришата най ми падна в очите с фурнаджийския номер дето извъртя на Ангел Бончев при отвличането му,ама тва е друга тема.Сега обаче ГЕРБ и ТИМ покриват почти цялата територия на страната.Остава да си бетонират и Южното Черноморие и да имат четири аса.Мен лично не ме кефи обстановката която се оформя.Може след време Богота да ни се струва като тихо градче подходящо за отмора

Незнам,ако и сега и слепите не видяха каква хубава маша в ръцете на неподходящите хора се превърна цялата държава като власт,фак дъм олл.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
flame написа:ditko1 написа:В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре
Аха, и в САЩ примерно като има строги закони, които се спазват, че и смъртно наказание - и нема престъпления и убийства, нали?Реалист!...
Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения

http://www.glasove.com/uesli-snayps-ost ... kite-14135
ditko1 написа:Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения![]()
Верно?!

http://en.wikipedia.org/wiki/1993_child ... el_Jackson
Това, което искам да кажа, е, че навсякъде, ама навсякъде по света има виновни, които не са у пандела. Както и навсякъде по света няма 100% идеални неща.

И досега на нито 1 директен въпрос не си ми отговорил

Мисля, че много ясно първо те питах коя от 2-те опции избираш. Последва бегане по тъча.
След това те питах дали си съгласен с поговорката, че парите не миришат. Последва бегане по тъча.
После те питах като има строги закони в САЩ - спазват ли се на 100%. Последва бегане по тъча.
Хайде да не ровя повече какво друго те бях питал, ама 1 отговор не последва - само увъртания и свободни съчинения.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
flame написа:ditko1 написа:Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения![]()
Верно?!![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/1993_child ... el_Jackson
Това, което искам да кажа, е, че навсякъде, ама навсякъде по света има виновни, които не са у пандела. Както и навсякъде по света няма 100% идеални неща.![]()
И досега на нито 1 директен въпрос не си ми отговорил![]()
Мисля, че много ясно първо те питах коя от 2-те опции избираш. Последва бегане по тъча.
След това те питах дали си съгласен с поговорката, че парите не миришат. Последва бегане по тъча.
После те питах като има строги закони в САЩ - спазват ли се на 100%. Последва бегане по тъча.
Хайде да не ровя повече какво друго те бях питал, ама 1 отговор не последва - само увъртания и свободни съчинения.
Ма какви са тея измислени въпроси с кое съм бил съгласен, щото с едно от тях сме щели да бъдеме по добре. Има закон и той казва какво ще става, а не Иван и Драган с кое е съгласен. И в САЩ естествено не се спазват, но там има закони който се прилагат, и няма такъв разум като твоя "кое е по добре" ? Да затвориме мафйота, пък да оставим бизнесът му действащ, защото давал хляб.
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
тои горкия да се опита да направи една далавера и ако стане да тича през глава при баща си да каже "тате тате и аз направих далавера" и те земали че го хванали хахаха 

bedrock city racing