ганчев младши и захарта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Re: ганчев младши и захарта

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 16:08

И товйте коментари много ме забавлявят, " може да се осъди човек който ощетявал държавата, но бизнесът трябва да му остане, да не се пипа, защото храна давал" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да бил всякакъв но хляб давал :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Май 2012, 16:29

ditko1 написа:И товйте коментари много ме забавлявят, " може да се осъди човек който ощетявал държавата, но бизнесът трябва да му остане, да не се пипа, защото храна давал" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Може да бил всякакъв но хляб давал :mhihi: :mhihi:

О, да, не може да се сравни даването на хляб с душевното густо от това некой да влезе у панделата :winky: :mhihi:
Може гладни да седим - обаче зрелища трябва да има!

И едно време помня бай ти Веспасиан беше рекъл, че парите не миришели :winky: Та в тоя ред на мисли се чудя - ако досега си работил нещо напълно законно и обикновено за 1000 кинта, дали ще се съгласиш абсолютно същото да го работиш за 2000 кинта за некой, за който жълтите вестници пишат лоши неща :winky: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 16:49

За какво душевно густо се говориш, ти си много болен човек. Има закони който трябва да се спазват и изпълняват, както се прави в истинските страни, а не с шуробаджанащината, ми той с бая пари е завлекъл страната, ама какъвто и да е, трябва да му останат нещата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Супер смешно мислене.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 16:58

flame ти да не си някоя скрита лимонка на БСП или ДПС(от долината на широките гащи) само те имат против тоя закон за отнемането на незаконо предобито имущество :mhihi: трябваше да ходиш да протестираш пред сарайте на Доган като ги събаряха, и да им кажеш колко лошо е било щото и той бая хляб даваше на хората :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Май 2012, 17:16

ditko1 написа:flame ти да не си някоя скрита лимонка на БСП или ДПС

jordanpar написа:Ако искаш сложи портрети на Бойко,Дянков и Плевнелиев в спалнята си и мастурбирай на тях.Направи си минимализирани техни снимки и си ги носи на медальон около врата.

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol:

Аз самият се определям като реалист, но щом ви е кеф да плещите - демокрация е, всеки има право на мнение, а и смехът е полезен за здравето :D
Ти така и не ми отговори на въпроса, ама аз и не съм очаквал де (след първите неколко бегания по тъча :winky: ), важното е шоО да става :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 17:40

В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре :winky: Блещене, просто давам примери на къде трябва да се гледа с доказани примери. Според мен твойте думи са блещене.
Изображение

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Май 2012, 17:45

Гриша Ганчев: Разпродавам бизнеса и се оттеглям:

http://www.blitz.bg/news/article/141153

:mhihi: ;) :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Май 2012, 17:46

ditko1 написа:В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре

Аха, и в САЩ примерно като има строги закони, които се спазват, че и смъртно наказание - и нема престъпления и убийства, нали? :winky: Реалист!... :ok:

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Май 2012, 17:48

jordanpar написа:Гриша Ганчев: Разпродавам бизнеса и се оттеглям:

Това за мен е пълен блъф. Най-малкото щото нема толкова много дюшеци да скъта парите, които вземе от продажбата :lol:
Абсурд е обигран бизнесмен като него да излезе от играта - щото всеки знае, че скътани пари (дори и много да са) свършват ако няма приходи ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 31 Май 2012, 17:50

jordanpar написа:Гриша Ганчев: Разпродавам бизнеса и се оттеглям:

Държавата и ТИМ в "ясен симбиоз"

От тук

Не симпатизирам на никой от героите. За съжаление хората само гледат тъпо представлението.
Touring & windsurf club

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 31 Май 2012, 18:06

Georgieff написа:
Държавата и ТИМ в "ясен симбиоз"

От тук

Не симпатизирам на никой от героите. За съжаление хората само гледат тъпо представлението.

Мдам.Малко по-малко успяват да завземат и цяла Северна България.Мен Гришата най ми падна в очите с фурнаджийския номер дето извъртя на Ангел Бончев при отвличането му,ама тва е друга тема.Сега обаче ГЕРБ и ТИМ покриват почти цялата територия на страната.Остава да си бетонират и Южното Черноморие и да имат четири аса.Мен лично не ме кефи обстановката която се оформя.Може след време Богота да ни се струва като тихо градче подходящо за отмора :mhihi: .
Незнам,ако и сега и слепите не видяха каква хубава маша в ръцете на неподходящите хора се превърна цялата държава като власт,фак дъм олл.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 19:05

flame написа:
ditko1 написа:В добрите държави има закони, а не реалисти, за това са добре

Аха, и в САЩ примерно като има строги закони, които се спазват, че и смъртно наказание - и нема престъпления и убийства, нали? :winky: Реалист!... :ok:

Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения :winky:
http://www.glasove.com/uesli-snayps-ost ... kite-14135
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 31 Май 2012, 19:39

ditko1 написа:Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения :winky:

Верно?! :winky:
http://en.wikipedia.org/wiki/1993_child ... el_Jackson

Това, което искам да кажа, е, че навсякъде, ама навсякъде по света има виновни, които не са у пандела. Както и навсякъде по света няма 100% идеални неща. :idea:

И досега на нито 1 директен въпрос не си ми отговорил :winky:
Мисля, че много ясно първо те питах коя от 2-те опции избираш. Последва бегане по тъча.
След това те питах дали си съгласен с поговорката, че парите не миришат. Последва бегане по тъча.
После те питах като има строги закони в САЩ - спазват ли се на 100%. Последва бегане по тъча.
Хайде да не ровя повече какво друго те бях питал, ама 1 отговор не последва - само увъртания и свободни съчинения. :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 31 Май 2012, 19:47

flame написа:
ditko1 написа:Реалистче там има закони, а не реалисти "размисли и страсти" да казват кое е по добре, на свободни съчинения :winky:

Верно?! :winky:
http://en.wikipedia.org/wiki/1993_child ... el_Jackson

Това, което искам да кажа, е, че навсякъде, ама навсякъде по света има виновни, които не са у пандела. Както и навсякъде по света няма 100% идеални неща. :idea:

И досега на нито 1 директен въпрос не си ми отговорил :winky:
Мисля, че много ясно първо те питах коя от 2-те опции избираш. Последва бегане по тъча.
След това те питах дали си съгласен с поговорката, че парите не миришат. Последва бегане по тъча.
После те питах като има строги закони в САЩ - спазват ли се на 100%. Последва бегане по тъча.
Хайде да не ровя повече какво друго те бях питал, ама 1 отговор не последва - само увъртания и свободни съчинения. :winky:

Ма какви са тея измислени въпроси с кое съм бил съгласен, щото с едно от тях сме щели да бъдеме по добре. Има закон и той казва какво ще става, а не Иван и Драган с кое е съгласен. И в САЩ естествено не се спазват, но там има закони който се прилагат, и няма такъв разум като твоя "кое е по добре" ? Да затвориме мафйота, пък да оставим бизнесът му действащ, защото давал хляб.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 31 Май 2012, 19:49

тои горкия да се опита да направи една далавера и ако стане да тича през глава при баща си да каже "тате тате и аз направих далавера" и те земали че го хванали хахаха :mrgreen:
bedrock city racing

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата